• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Zoekt u een dakdekker in Leiden? Barendse Leiden is een dakdekkersbedrijf dat uw dak snel en efficiënt waterdicht en tochtvrij maakt. Dit gebeurt allemaal met uiterste zorg en precisie. De afgelopen jaren bewees Barendse Leiden zich al als een uitstekende dakdekker. Een dakdekker van Barendse Leiden is gespecialiseerd in het leggen van zowel bitumineuze als EPDM dakbedekking. Ook voor zink-, lood- en koperwerken kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor een offerte!

Waarom

Daarom een dakdekker van Barendse dakdekkersbedrijf
 • Alle medewerkers van Barendse zijn vakkundig. Ze hebben een opleiding gevolgd tot dakdekker en beschikken over voldoende ervaring. Kiest u voor een dakdekker van Barendse Leiden, dan heeft u altijd met een gespecialiseerde dakdekker te maken.
 • Tijdens het gehele proces van dakdekken wordt u volledig ontzorgd. Van aanvraag tot nazorg.
 • Dakdekkersbedrijf Barendse Leiden werkt alleen met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Laat u uw dakbedekking door een dakdekker van Barendse aanbrengen, dan heeft u daar jarenlang plezier van.

Werkzaamheden

dakraam plaatsen

Vervangen dakramen

Het plaatsen en vervangen van diverse soorten dakramen. Ons dakdekkersbedrijf plaatst alle dakramen secuur. Dakramen die gemonteerd zijn door een dakdekker van Barendse Leiden zijn van uitstekende kwaliteit.

waterpijp bevestigen

Hemelwaterafvoer

Het aanleggen van hemelwaterafvoer. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van afvoerbuizen om regenwater mee af te voeren.

daken renoveren

Dakrenovatie

Het renoveren van uw dak. Een dakdekker van dakdekkersbedrijf Barendse Leiden verzorgt de volledige renovatie voor u.

dak vervangen

Dak vervangen

Het vervangen van uw dak. De dakdekker vervangt alle soorten daken. Van plat dak tot schuin dak.

Dakisolatie aanbrengen

Dakisolatie

Het aanbrengen van dakisolatie. De dakdekker zorgt voor een goed geïsoleerd dak dat in de winter de kou buiten houdt en in de zomer voor verkoeling zorgt.

Lekkage schoorsteen oplossen

Lood rondom schoorsteen

De schoorsteen in het lood zetten. De dakdekker brengt vakkundig lood aan rondom de schoorsteen. Hierdoor krijgt regenwater geen kans om uw huis binnen te dringen en blijft uw huis vrij van vochtplekken.

Loodflappen vervangen

Loodflappen

Het vervangen van loodflappen. Loodflappen van ons dakdekkersbedrijf houden gegarandeerd regenwater buiten.

dakvorst vervangen

Dakvorsten

Het vervangen van dakvorsten. Een dakvorst is de bovenste laag dakpannen op een schuin dak. Een dakdekker van Barendse Leiden vervangt de dakvorst vakkundig.

opsporen van lekkage in een dakkapel

Daklekkages

Het verhelpen van daklekkages. Voor een 100% lekvrij dak kiest u voor een dakdekker van Barendse.

dakgoot vervangen

Vervangen dakgoten

Het vervangen van dakgoten. Dakdekkersbedrijf Barendse Leiden heeft uitstekende dakgoten in het assortiment.

vegetatiedak

Vegetatiedaken

Het aanbrengen van vegetatiedaken. Een vegetatiedak is een groen, milieuvriendelijk en isolerend dak. Bij het aanbrengen van vegetatiedaken brengt de dakdekker gras of mos aan op het dak.

zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen

Het aanbrengen van zonnepanelen op het dak ten behoeve van zonneboilers. Met zonnepanelen bespaart u op energiekosten en levert u een bijdrage aan het milieu.

dak onderhoud

Onderhoud en service

Onderhoud en service van daken. Hieronder valt bijvoorbeeld het schoonmaken van een dak en het uitbrengen van rapportages na inspectie.

Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Het afsluiten van een onderhoudscontract voor dakwerkzaamheden. Als er een onderhoudscontract voor meerdere woning tegelijkertijd afgesloten wordt, stellen wij een zeer scherpe offerte voor u op.

Meer werkzaamheden

Garanties

Barendse Leiden geeft garantie op werkzaamheden en materialen. Op alle dakwerkzaamheden krijgt u 10 jaar garantie. Op EPDM dakbedekking is de garantie zelfs 15 jaar.

Ons dakdekkersbedrijf is erkend en gecertificeerd. Wij zijn in het bezit van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Daarnaast is Barendse als dakdekkersbedrijf aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Waarom laat u dakreparatie en dakwerken uitvoeren door een professionele dakdekker?

U wilt jarenlang plezier hebben van uw dak. Dat kan als u een professionele dakdekker van Barendse inschakelt. Dan krijgt u altijd het beste eindresultaat en heeft u tegelijkertijd de minste zorgen. Een dakdekker van Barendse Leiden is gecertificeerd, werkt veilig en beschikt over de juiste gereedschappen en materialen.

 

Duurzaamheid

Als modern installatiebedrijf is duurzaamheid essentieel. Als u kiest voor Barendse, adviseren wij u op dit gebied. We gaan op een efficiënte en vakbekwame manier aan het werk. U krijgt een eindproduct van hoge kwaliteit afgeleverd. Wij werken met duurzame materialen, waardoor we het milieu ontzien en u nog lang plezier heeft van onze werkzaamheden.

FAQ

Welke soorten dakbedekking gebruikt de dakdekker?

Bij de dakbedekkingswerkzaamheden maakt de dakdekker gebruik van verschillende soorten dakbedekking:

 • Bitumen
 • Zink
 • Lood
 • Koper
 • Shingels
 • Dakpannen
 • Golfplaten

 

Houdt een dakdekker van Barendse Leiden bij de dakwerken ook rekening met het milieu?

Jazeker, het milieu is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Wij hebben verschillende soorten duurzame dakbedekking in ons assortiment. U kunt tevens bij Barendse Leiden terecht voor een vegetatiedak. Een vegetatiedak is groen en milieuvriendelijk. Bij onze werkzaamheden scheiden we diverse soorten afval. De afvalstroom wordt via erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Wanneer kan ik de dakdekker bereiken voor dakbedekkingswerkzaamheden?

Dakdekkersbedrijf Barendse Leiden is 24 uur per dag telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen, advies of een offerte.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen