• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Bent u op zoek naar een loodgieter in Leiden of in de omgeving van Leiden? Wilt u bijvoorbeeld gas- en waterleidingen aan laten leggen? Of heeft uw riolering onderhoud nodig?

Kies voor een loodgieter van Barendse Leiden. Loodgietersbedrijf Barendse Leiden heeft vakkundige, ervaren loodgieters in dienst die deze én meer werkzaamheden voor u verrichten.  U profiteert bovendien van een bedrijf met oog voor het milieu.

Het milieu komt steeds hoger op het prioriteitenlijstje te staan. Dat is een geweldige ontwikkeling en wij doen daar van harte aan mee! Wij maken uw woonhuis of kantoorpand  duurzamer door onder andere de volgende diensten aan te bieden:

 • Energiezuinige cv-ketel plaatsen
 • Zonneboiler installeren
 • Duurzame dakbedekking aanleggen
 • Zonnepanelen plaatsen

Deze werkzaamheden zorgen voor lagere energiekosten en zijn daarom zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee. Er is bovendien een grote kans dat er subsidies en regelingen voor u verzorgd kunnen worden.

Elke dag zijn we bezig in de omgeving van Leiden, Zoetermeer, Gouda, Den Haag en Leiderdorp.

Waarom

Daarom kiest u voor een loodgieter van loodgietersbedrijf Barendse Leiden
 • Barendse Leiden gaat voor een persoonlijke benadering. Daarom staan wij altijd open om uw vragen te beantwoorden of om u advies te geven. Wij gaan als loodgietersbedrijf graag een langdurige relatie met u aan.
 • Loodgietersbedrijf Barendse Leiden beschikt over de beste en meest geavanceerde loodgietersapparatuur. Hierbij kunt u denken aan veermachines, diamantboormachines, machines om druk te meten en een ladderlift.
 • Ons loodgietersbedrijf heeft alle materialen in eigen beheer. Wij kopen als loodgietersbedrijf bijvoorbeeld eigen platen zink in, we snijden ze af en maken ze voor u op maat.

Werkzaamheden

onderhouden wastafel

Nazien, onderhouden en vervangen

Het nazien, onderhouden en vervangen van kranen, stortbakken en wastafels. Ons loodgietersbedrijf doet dit zowel in keuken, badkamer als toilet.

aanleggen gas- en waterleiding

Aanleggen gas- en waterleidingen

Het aanleggen van gas- en waterleidingen. Een loodgieter van Barendse Leiden doet dit 100% veilig en vakkundig.

oude riolering vervangen

Vervangen oude rioleringen

Het vervangen van oude en verstopte rioleringen. Met moderne apparatuur zorgt de loodgieter voor het professioneel vervangen van uw riolering. Ons loodgietersbedrijf legt ook nieuwe riolering aan. Dit doet de loodgieter ook in de tuin.

Grond riolering lekkage opsporen

Onderzoeken en verhelpen van lekkages

Het onderzoeken en verhelpen van allerlei soorten lekkages. Ons loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in lekdetectie. Wij sporen uw lekkage in onder andere badkamer, CV en riolering gemakkelijk op.

verstopping oplossen

Verhelpen van verstoppingen

Het verhelpen van verstoppingen. De loodgieter verhelpt verstoppingen in riolering of afvoer. Door middel van camera-onderzoek speurt de loodgieter de verstopping snel en professioneel op

mechnische ventilatie

Onderhouden en schoonmaken mechanische ventilatie

Het onderhouden en schoonmaken van mechanische ventilatie. Hiermee creëert u schone lucht in huis, goed voor uw gezondheid.

vervangen boiler

Vervangen en plaatsen van boilers

Het vervangen en plaatsen van verschillende type boilers is ook een werkzaamheid van ons loodgietersbedrijf. Een boiler van loodgietersbedrijf Barendse Leiden is zeer geschikt voor het veilig verwarmen en opslaan van water.

Lekkage CV opsporen

Plaatsen, vervangen en onderhouden van CV-ketels

Het plaatsen, vervangen en onderhouden van een CV-ketel. Ons loodgietersbedrijf geeft advies bij het vernieuwen van de ketel.

vervangen radiotor

Vervangen van radiatoren

Het vervangen van radiatoren; de loodgieter plaatst snel en met gemak een nieuwe radiator voor u.

Meer werkzaamheden

Garanties

Barendse Leiden geeft 24 maanden garantie op werkzaamheden en materialen van de loodgieter.kiwa certificatie garanties en keurmerken

Wij zijn een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf. Dit blijkt uit het feit dat ons bedrijf in het bezit is van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Daarnaast is Barendse Leiden aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Duurzaamheid binnen ons bedrijf

Bij Barendse is het milieu van essentieel belang. Duurzaam ondernemen maakt onderdeel uit van onze bedrijfscultuur en strategie. Dat blijkt bij ons uit:

 • We gebruiken zoveel mogelijk groene producten en materialen. Voorbeelden hiervan zijn kleinere ketels, duurzame kranen en zonneboilers.
 • Al het afval wat we produceren, scheiden we ook. Van papier tot metaal, van verf tot kit en van bitumen tot puin. De afvalstromen worden via de verschillende afvalverwerkers op een verantwoorde manier verwerkt.

Barendse loodgietersbedrijf biedt dus veel meer dan wc ontstoppen en cv-ketels installeren. Wij hebben veel expertise op het gebied van duurzaamheid. Wilt u uw bedrijfspand of woning duurzamer maken? Neem contact met ons op en u krijgt gericht advies!

Het milieu hoog in het vaandel

Essentieel voor moderne loodgietersbedrijven! Het begint met goed advies, daarna krijgt u van ons een uitstekende eindproduct. U wordt van begin tot eind ontzorgd. In de tussentijd geniet u van onze efficiënte werkwijze en onze geweldige service. Het resultaat van onze werkzaamheden is een oplossing met een lange levensduur en oog voor toekomstige generaties.

Iedere dag zijn we bezig met loodgieterswerkzaamheden in de omgeving van Den Haag, , Leiderdorp, Zoetermeer, Woerden, Zoetermeer en Leiden.

FAQ

Welke werkzaamheden voert een loodgieter uit?

lekkage-waterleiding-opsporen

Een loodgieter legt leidingen aan en zorgt voor onderhoud en reparatie van gas- en waterleidingen. Daarnaast kan een loodgieter ingeschakeld worden voor diverse werkzaamheden aan sanitair, riool, cv ketels en radiatoren.

Wanneer is Barendse Leiden bereikbaar voor loodgieterswerkzaamheden?

Loodgietersbedrijf Barendse Leiden is 24 uur per dag telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen, advies of een offerte.

Hoe houden jullie rekening met het milieu?

Op allerlei manieren! Het milieu is voor ons van groot belang. Wij scheiden al ons afval en plaatsen de meest duurzame materialen en producten. Zo dragen wij ons groene steentje bij.  

Hoe Werkt het Aanvragen van een Offerte voor een Loodgieter in Leiden?

 1. U vraagt bij Barendse altijd vrijblijvend een offerte aan voor onze loodgieterswerkzaamheden. Dit doet u door telefonisch contact met ons op te nemen.
 2. Wij plannen dan direct een afspraak met u in. De loodgieter komt op een door u gewenst moment bij u langs om te bekijken wat er precies moet gebeuren.
 3. Naar aanleiding van dit bezoek stellen wij zo snel mogelijk een offerte voor u op. Over het algemeen gebeurt dit binnen 1 tot 10 werkdagen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden die door de loodgieter verricht moeten worden.
 4. In de offerte vindt u de kosten voor het werk van de loodgieter. Wij voegen tevens een werkomschrijving toe. Hierin staat hoe de loodgieter te werk gaat en welke werkzaamheden hij uit zal voeren. In de offerte vermelden wij tevens de algemene voorwaarden.
 5. U dient de offerte per mail aan ons te bevestigen of ondertekend aan ons terug te sturen in een antwoordenvelop. Daarna plannen we een afspraak met u in. Op de geplande dag komt de loodgieter langs om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren.

Wie zijn Barendse precies?

Barendse is opgericht in 1961 en heeft een lange geschiedenis als loodgietersbedrijf. Wij zijn gevestigd in Leiderdorp, maar werken ook in steden in de omgeving zoals Leiden, Utrecht en Gouda. Wij willen zorgen voor een goede toekomst voor de generaties die na ons komen. We lopen daarom voorop als het gaat om duurzaamheid: afvalscheiding, sterke materialen, geminimaliseerde transportbeweging en recycling. Allemaal milieuvriendelijke onderdelen waar wij trots op zijn!

Voor wie werkt Barendse?

Onze loodgieters in Leiden zijn werkzaam voor:

 • Particulieren
 • Instellingen
 • Woningbouw
 • Aannemers
 • Huiseigenaren
 • Vereniging van Eigenaren
 • Gemeente
 • Overheidsinstellingen
 • Diaconessenhuis Leiden

Waarom Laat U uw Loodgieterswerkzaamheden Uitvoeren door een Professional?

Loodgieterswerkzaamheden zijn niet door iedereen uitvoerbaar. Kiest u voor een loodgieter van Barendse Leiden, dan weet u zeker dat er een loodgieter met veel ervaring en expertise bij u thuis langskomt. Een loodgieter die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en dat altijd duurzame oplossingen aandraagt. Er zijn nog meer redenen

Helder en transparant

U heeft voor onze service geen speciale zekerheid nodig. Wij maken duidelijke afspraken met u en komen deze altijd na. Geen kleine lettertjes. Onze algemene voorwaarden komen van de Nederlandse brancheorganisatie. U betaalt bovendien vaste voorrijkosten en voor hulpmaterialen brengen wij slecht één keer een vast bedrag in rekening

Alles wordt voor u uit handen genomen

U wordt tijdens het hele proces ontzorgd. Daardoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij klaren de hele klus voor u: van aanvraag tot nazorg.

Alles in één keer goed

Laat u uw loodgieterswerkzaamheden uitvoeren door een medewerker van Barendse Leiden, dan weet u ook zeker dat alles in één keer helemaal goed gaat. Wij werken alles mooi af. Leidingen worden altijd weggewerkt. Dit doen we met de juiste gereedschappen, machines, materialen en apparatuur.

Grote en kleine klussen deskundig uitgevoerd

Heeft u een grote of een kleine klus voor loodgietersbedrijf Barendse. U krijgt als klant alle aandacht. Zowel de grote als de kleine klussen worden deskundig uitgevoerd: van het plaatsen van een duurzame kraan tot de complete verbouwing van een bedrijfspand.

Meer dan 55 jaar ervaring

Al meer dan een halve eeuw zijn we actief in het loodgietersvak. Deze ervaring zorgt ervoor dat we u altijd perfect van dienst zijn.

Vakkundig

Onze loodgieters bezitten het VCA-certificaat en beschikken over de juiste opleidingen. Onze loodgieters werken bovendien efficiënt en zeer vakkundig. Dat wij veilig werken wordt bewezen doordat wij in het bezit zijn van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Een groen bedrijf

Bij Barendse speelt het milieu een belangrijke rol. Duurzaam ondernemen is een onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Wij werken daarom met de juiste producten en materialen, zoals kleinere ketels, duurzame kranen en zonneboilers.

Witte dakbedekking en warmtepompen zijn ook essentieel. Van deze duurzame oplossingen profiteren veel huishoudens en bedrijven. Het verlaagt uw energiekosten en scheelt makkelijk honderden euro’s.

Door ons (bouw)afval te scheiden verminderen we de druk op het milieu. Puin, papier, kit, verf en metaal worden gescheiden en vervolgens door diverse afvalverwerkers afgehandeld. Zo veel mogelijk van het afval wordt gerecycled.

Persoonlijke contact

Dag en nacht staan wij klaar voor uw vragen, voor persoonlijk advies of voor een vrijblijvende offerte. Wij houden van direct contact. U profiteert van onze open en informele manier van communiceren. Doordat u als klant serieus wordt genomen en veel persoonlijke aandacht krijg voelt u zich meteen bij ons op uw gemak.

Iedere dag zijn we bezig met loodgieterswerkzaamheden in de omgeving van Den Haag, , Leiderdorp, Zoetermeer, Woerden, Zoetermeer en Leiden.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen