• Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Waarom

Daarom kiest u voor een loodgieter

Vraagt u zich af wat Barendse zo bijzonder maakt? Bij Barendse heeft u te maken met transparantie, efficiëntie, vakkundigheid en nog veel meer voordelen. Ontdek meer voordelen van loodgietersbedrijf Barendse!

U bent voor grote en kleine klussen bij onze loodgieters aan het juiste adres
Heeft u een grote loodgietersklus in Leiderdorp? Of heeft u ons alleen nodig voor klein onderhoud aan uw CV-ketel? De loodgieters van Barendse staan open voor al uw klussen. Zowel groot als klein.

U wordt persoonlijk te woord gestaan
24 uur per dag zijn wij beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, persoonlijk advies te bieden en vrijblijvend een gratis offerte voor u samen te stellen.

Wij communiceren op een open en directe manier met u. Door naar al uw wensen te luisteren, maken wij het mogelijk maatwerk te leveren. Profiteer van de persoonlijke en servicegerichte benadering van Barendse en voel u direct op uw gemak. Wij gaan als loodgietersbedrijf graag een langdurige relatie met u aan.

U doet zaken met een transparant bedrijf dat duidelijke afspraken met u maakt
Geen kleine lettertjes en geen bijkomende verzekeringen. Door voor loodgietersbedrijf Barendse te kiezen, kiest u tegelijkertijd voor transparantie. Alle algemene voorwaarden die we hanteren, zijn afkomstig van de Nederlandse brancheorganisatie.

U betaalt vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen wij slechts één keer een vast bedrag in rekening.

U maakt kennis met een erkend en gecertificeerd bedrijf
Als loodgietersbedrijf zijn wij in het bezit van een VCA-certificaat. Dit houdt in dat onze loodgieters veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen.

Daarnaast zijn we als loodgietersbedrijf opgenomen in het erkenningenregister van KvINL en STERKIN. Dit betekent dat we aangetoond hebben te beschikken over voldoende vakbekwaamheid.

Naast vakbekwaamheid beschikken de loodgieters ook over een uitrusting die nodig is om onze klussen naar behoren uit te voeren. Daarnaast zijn de vereiste normen en publicaties aanwezig om zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

U wordt volledig ontzorgd door loodgieter Leiderdorp
Ons loodgietersbedrijf zorgt voor volledige ontzorging. Van aanvraag tot nazorg. De loodgieters van loodgietersbedrijf Barendse nemen alles voor u uit handen.

De loodgieter houdt precies bij welke werkzaamheden hij heeft uitgevoerd. Als u de volgende keer opnieuw contact met ons loodgietersbedrijf opneemt, weten we precies wat er bij u speelt.

U profiteert van de vele jaren ervaring die wij als loodgietersbedrijf hebben
Installatiebedrijf Barendse is in 1961 opgericht en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Deze ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn bij allerlei loodgieters werkzaamheden.

U heeft te maken met een vakkundig loodgietersbedrijf
Voor al onze loodgieters werkzaamheden hebben we zelf vakbekwaam personeel met jarenlange ervaring in dienst. Al onze medewerkers beschikken over een passende opleiding en bezitten het VCA-certificaat. Daarnaast werken al onze medewerkers vakkundig en efficiënt. Kwaliteit staat bij ons te allen tijde voorop.

Werkzaamheden

Het vervangen van radiatoren

De loodgieter plaatst snel en met gemak een nieuwe radiator voor u.

Een gasleiding of waterleiding aanleggen

Een gasleiding of waterleiding aanleggen. Een loodgieter van Barendse zorgt ervoor dat dit 100% veilig en vakkundig gebeurt.

Het nazien, onderhouden en vervangen van kranen

Het nazien, onderhouden en vervangen van kranen, stortbakken en wastafels. Een loodgieter van Barendse doet dit zowel in keuken, badkamer als toilet.

Het vervangen van oude en verstopte rioleringen.

Met de meest moderne apparatuur zorgt de loodgieter voor het professioneel vervangen van uw riolering. Ons loodgietersbedrijf legt ook nieuwe riolering aan. Dit doen loodgieters van Barendse ook in de tuin.

Het onderhouden van mechanische ventilatie.

Het onderhouden en schoonmaken van mechanische ventilatie. Hiermee creëert u schone lucht in huis. Dit komt uw gezondheid zeker ten goede.

Onderzoek doen naar lekkages

Onderzoek doen naar lekkages en lekkages verhelpen. Ons loodgietersbedrijf is erg ervaren en gespecialiseerd op het gebied van lekdetectie. Wij sporen uw lekkage in de badkamer, CV en riolering snel op.

Verstoppingen verhelpen

Verstoppingen verhelpen. De loodgieter verhelpt verstoppingen in riolering of afvoer. Door middel van camera-onderzoek speurt de loodgieter de verstopping snel en professioneel op.

Het vervangen en plaatsen van verschillende type boilers

Het vervangen en plaatsen van verschillende type boilers. De boilers van loodgietersbedrijf Barendse zijn zeer geschikt voor het veilig verwarmen en opslaan van water.

Het onderhouden van uw CV-ketel

Het plaatsen, vervangen en onderhouden van uw CV-ketel. Wij geven u graag advies bij het vernieuwen van uw CV-ketel.

Meer werkzaamheden

Garanties

Dat Barendse veilig werkt is met het Keurmerk Veilig Ondernemen bewezen.

Barendse Leiden geeft 24 maanden garantie op werkzaamheden en materialen van de loodgieter.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf. Dit blijkt uit het feit dat ons bedrijf in het bezit is van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Daarnaast is Barendse Leiden aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

  • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
  • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Wij ontwikkelen ons loodgietersbedrijf constant om u de beste kwaliteit te leveren. Bij al onze loodgieters werkzaamheden maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en technieken.

Loodgietersbedrijf Barendse beschikt over de beste en meest geavanceerde loodgietersapparatuur. Hierbij kunt u denken aan veermachines, diamantboormachines, machines om druk te meten en een ladderlift.

Wanneer u de hulp van ons loodgietersbedrijf inschakelt, mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. Ons loodgietersbedrijf heeft alle materialen van A-kwaliteit in eigen beheer. Wij kopen als loodgietersbedrijf bijvoorbeeld eigen platen zink in, snijden ze af en maken ze voor u op maat.

U krijgt tevens garantie op onze producten en diensten. Is er plotseling iets defect? Dan staan we direct voor u klaar met een oplossing.

Duurzaamheid

U kiest voor duurzaam en groen ondernemen

Vindt u een duurzame toekomst belangrijk? Loodgietersbedrijf Barendse wel. Binnen ons bedrijf speelt het milieu een belangrijke rol. Duurzaam ondernemen hebben we onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. Dit blijkt onder andere uit het feit dat onze loodgieters met groene materialen en producten werken.

Naast het gebruik van groene materialen en producten, houden we ons bezig met afval scheiden. We scheiden metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit van elkaar. Vervolgens wordt onze afvalstroom via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en verantwoord verwerkt.

FAQ

Welke werkzaamheden voert een loodgieter uit?

Een loodgieter legt leidingen aan en zorgt voor onderhoud en reparatie van gas- en waterleidingen. Daarnaast kan een loodgieter ingeschakeld worden voor diverse werkzaamheden aan sanitair, riool, cv ketels en radiatoren.

Wanneer is Barendse Leiden bereikbaar voor loodgieterswerkzaamheden?

Loodgietersbedrijf Barendse Leiden is 24 uur per dag telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen, advies of een offerte.

Hoe houden jullie rekening met het milieu?

Op allerlei manieren! Het milieu is voor ons van groot belang. Wij scheiden al ons afval en plaatsen de meest duurzame materialen en producten. Zo dragen wij ons groene steentje bij.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

  • Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen