• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Kan uw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Bent u op zoek naar een organisatie die uw badkamer renovatie wil verzorgen? Installatiebedrijf Barendse Leiden renoveert uw badkamer op de manier die u wenst.

Of het nu om een volledige of een gedeeltelijke badkamer renovatie gaat. Wij regelen niet alleen de loodgieter, maar ook de timmerman, de tegelzetter en de stukadoor om uw badkamer te renoveren.

We verzorgen vrijblijvend een badkamerschets voor uw badkamer renovatie. Uiteraard bent u ook voor reparatie aan sanitair bij Barendse Leiden aan het goede adres.

Waarom

Daarom kiest u voor Barendse Leiden

Barendse Leiden is er voor grote en voor kleine klussen aan uw badkamer. Wij leveren altijd maatwerk en we hebben oog voor het milieu.

Tijdens het gehele proces van uw badkamer renovatie zorgen wij voor volledige ontzorging. U hoeft zich nergens druk om te maken en wacht rustig tot ons vakkundige personeel uw droombadkamer gerealiseerd heeft. Dit doen we bovendien snel zodat u zo min mogelijk hinder ervaart.

Barendse Leiden zorgt graag voor een verbluffend eindresultaat. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken voor vragen, persoonlijk advies of een offerte voor badkamer renovatie.

Wist u dat we ook werkzaam zijn in Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten?

Werkzaamheden

wastafel

Wastafel

Uw wastafel repareren? Of wilt u een nieuwe wastafel in uw badkamer laten monteren? De wastafel is vaak een in het oog springend deel van de badkamer. Voor iedere badkamer biedt Barendse Leiden een passende wastafel. Voor welke stijl kiest u? Neem een kijkje in een showroom van een van onze leveranciers en kies de wastafel die bij u past.

bad plaatsen

Bad

Barendse Leiden biedt een compleet assortiment baden die goed van pas komen bij uw badkamer renovatie. Wij hebben een uitgebreide keuze aan modellen van alleen de beste merken. Gaat u voor een ligbad, een hoekbad of een bubbelbad? Die beslissing maakt u zelf.

douche monteren

Douche

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van douches. Kies bij uw badkamer renovatie voor de douche die bij uw douchegewoontes past. Of dit nu een douchebak, een douchecabine of een inloopdouche is. Douchewanden en douchegoten verzorgen wij uiteraard ook bij uw badkamer renovatie.

Tegelwerk Leiderdorp

Tegelwerk

Ook uw badkamer kunt u laten betegelen door Barendse. Het uitzoeken van nieuwe tegels voor uw badkamer renovatie maakt Barendse Leiden erg makkelijk voor u. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde leveranciers. In de showroom bekijkt u op uw gemak alle mogelijkheden op het gebied van tegelwerk voor uw badkamer renovatie.

plafond werk

Plafond

Voor werkzaamheden aan het plafond van uw badkamer neemt u ook contact op met Barendse. Laat u uw plafond bij de badkamer renovatie door Barendse Leiden vervangen, dan is deze gegarandeerd waterdicht.

Stucwerk

Stukadoorswerk

Bij stukadoorswerk is het belangrijk dat dit goed en strak gebeurt. De stukadoors van Installatiebedrijf Barendse Leiden die ingezet worden voor uw badkamer renovatie hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een perfecte afwerking.

schilderwerk badkamer

Schilderwerk

Voor een mooie uitstraling van uw badkamer speelt schilderwerk een grote rol. Voor een nieuwe en frisse badkamer laat u het schilderwerk over aan Barendse Leiden. 100% waterdicht.

Meer werkzaamheden

Garanties

Waarom is het belangrijk dat u de werkzaamheden aan uw badkamer door een professional laat uitvoeren?

Als u de perfecte badkamer wilt hebben, is het verstandig om een professional met expertise in te huren. Een badkamer renoveren vereist namelijk precisie en vakbekwaamheid. Wij zijn bovendien in staat om u uitgebreid te adviseren omtrent de juiste aankoop voor duurzaamheid en klimaat. Neem gerust een keer contact met ons op en u ontvangt gericht advies!

Laat u uw badkamer renoveren door een professional van Barendse Leiden dan is uw droombadkamer snel en vakkundig gerealiseerd. Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan met badkamer renovaties en uw badkamer renoveren is voor ons kinderspel. Wij weten welke gereedschappen en materialen we moeten gebruiken om tot het beste eindresultaat te komen.

Wij overleggen vooraf uitgebreid met u en zorgen ervoor dat uw badkamer na de badkamer renovatie volledig aan uw wensen voldoet.

Barendse Leiden geeft 24 maanden garantie op werkzaamheden en materialen van uw badkamer renovatie. Ons bedrijf is erkend en gecertificeerd.

Wij werken volgens de geldende ARBO-normen en onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Barendse Leiden is in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat
 • Kiwa

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Duurzaamheid voorop bij badkamerrenovaties

Binnen ons installatiebedrijf speelt het milieu een centrale rol. Duurzaam ondernemen hebben we onderdeel gemaakt van onze bedrijfscultuur- en strategie. Dit blijkt onder meer uit de volgende onderdelen:

 • We werken met groene producten en materialen. Denk hierbij zonneboilers, kleinere ketels en duurzame kranen.
 • We scheiden al het afval dat we produceren. Van puin tot metaal, van papier tot bitumen, van kit tot verf. Alle afvalstromen worden via geselecteerde afvalverwerkers op een verantwoorde manier verwerkt.

FAQ

Wat kost een badkamer renovatie?

De kosten van een badkamer renovatie zijn afhankelijk van diverse factoren. Het is enerzijds afhankelijk van uw specifieke wensen op het gebied van sanitair. Anderzijds speelt de afmeting van uw badkamer mee. Barendse Leiden levert maatwerk en stelt graag een offerte op die volledig aan uw wensen en mogelijkheden voldoet.

 

Welk merken sanitair levert Barendse?

Bij Barendse Leiden staat kwaliteit voorop. Daarom maken wij alleen gebruik van A-merken zoals Grohe, Geberit, Sphinx en Wisa. Dit zijn slechts enkele van de vele merken die wij voeren.

Wij hebben badkamerkranen van Grohe. Grohe biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en bij uw persoonlijke wensen. Badkamerkranen van Grohe zijn gemaakt van de beste materialen en met de nieuwste toonaangevende technologie├źn. Maar ook over het design is nagedacht.
Het merk Geberit heeft toiletten, toevoeren en afvoeren voor bad en/of douche, maar ook sifons voor wastafels.

Bij Sphinx en Wisa bent u aan het goede adres voor douchebakken en baden.

Wij werken samen met leveranciers van sanitair. In hun showrooms kunt u bekijken wat u precies voor ogen heeft op het gebied van nieuw sanitair. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een afspraak maken. Wij brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn.

Hoe kan ik mijn gerenoveerde badkamer het beste onderhouden?

U wilt uw net gerenoveerde badkamer uiteraard zo lang mogelijk mooi houden. Dit doet u door de badkamer regelmatig te reinigen met de juiste schoonmaakproducten. Vervolgens maakt u de badkamer helemaal droog. Zo behoudt u een schone, glimmende badkamer.

Wat doen jullie aan duurzaamheid en het milieu bij een badkamerrenovatie?

Van alles! Het milieu is voor ons ontzettend belangrijk. Zo scheiden wij al ons afval, installeren wij de duurzaamste producten en materialen. Wij dragen met alle liefde ons groene steentje bij.

Waarom is het belangrijk dat u de werkzaamheden aan uw badkamer door een professional laat uitvoeren?

Als u de perfecte badkamer wilt laten plaatsen, is het verstandig om een professional met expertise in te huren. Een badkamer renoveren vereist namelijk precisie en vakbekwaamheid. Wij zijn in staat om u uitgebreid te adviseren omtrent de juiste aankoop qua design, functie en klimaat. Neem gerust contact met ons op en ontvang gericht advies!

Laat u uw badkamer renoveren door een professional van Barendse Leiden dan is uw droombadkamer snel en vakkundig gerealiseerd. Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan met badkamer renovaties en uw badkamer renoveren is voor ons kinderspel. Wij weten welke gereedschappen en materialen we moeten gebruiken om tot het beste eindresultaat te komen.

Wij overleggen vooraf uitgebreid met u en zorgen ervoor dat uw badkamer na de badkamer renovatie volledig aan uw wensen voldoet.

Offerte aanvragen?

Voor alle werkzaamheden aan uw badkamer en voor badkamer renovatie bent u bij Barendse Leiden aan het goede adres. Vraag vrijblijvend een offerte voor badkamer renovatie aan door contact met ons op te nemen.

Belt u ons op, dan plannen we een afspraak met u in. Wij komen graag een kijkje in uw badkamer nemen om te bekijken wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn en of dat overeenkomt met uw wensen.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen