• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Er zijn diverse redenen om voor nieuwe dakbedekking te kiezen. Bijvoorbeeld wanneer uw dak wind en regen doorlaat. Bij Barendse Leiden kunt u terecht voor alle soorten dakbedekking om uw dak weer wind- en waterdicht te maken. Van bitumineuze en EPDM dakbedekking tot zink-, lood- en koperwerken. Onze dakdekkers regelen het voor u.

Waarom

Laat u uw dakbedekking aanbrengen door een dakdekkersbedrijf Barendse Leiden, dan hoeft u zich nergens druk om te maken. Zodra u een aanvraag doet, nemen wij alles voor u uit handen. Alle medewerkers die dakbedekking aanleggen, hebben een opleiding gevolgd en daarna veel ervaring opgedaan. Kiest u voor ons, dan krijgt u gegarandeerd iemand over de vloer die gespecialiseerd is in dakbedekking.

Bij Barendse Leiden kunt u terecht voor dakbedekking van verschillende materialen. Alle dakbedekking van Barendse Leiden is duurzaam en van hoge kwaliteit. Nadat de dakbedekking geplaatst is, heeft u gegarandeerd een goed afgewerkt, waterdicht en tochtvrij dak. Daar heeft u jaren later nog steeds plezier van.

Barendse Leiden maakt gebruik van de volgende soorten dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Het materiaal is ook geschikt voor complexe dakvormen en blijft ongeveer 15 jaar onderhoudsvrij.

 • EPDM dakbedekking. EPDM dakbedekking is duurzaam en elastisch. Daarnaast heeft EPDM dakbedekking een lange levensduur.
 • Zink-, lood-, en koperwerken. Zink, lood en koper zijn duurzaam. Deze dakbedekking gaat jarenlang mee zonder onderhoud.
 • Shingels. Shingels is materiaal zoals hout, lei, tegels, beton of asbestcement dat in gangbare afmetingen gesneden is om als dakbedekking te dienen.
 • Dakpannen. Dakpannen zijn dakbedekking van gebakken klei of gevormde beton, toepasbaar op een hellend dak.
 • Golfplaten. Golfplaten zorgen voor een waterdichte dakafwerking. De golfplaat heeft een golvende structuur, waardoor deze dakbedekking zeer sterk is.

Werkzaamheden

dakraam plaatsen

Dakramen plaatsen en vervangen

Dakramen plaatsen en vervangen. Alle dakramen worden secuur geplaatst en zijn van uitstekende kwaliteit.

waterpijp bevestigen

Hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoeren aanleggen. Barendse Leiden plaatst regenpijpen en dergelijke om regenwater af te voeren.

daken renoveren

Renovatie

Daken renoveren. Wij verzorgen de gehele renovatie voor u.

dak vervangen

Vervanging

Daken vervangen. Dakdekkersbedrijf Barendse vervangt zowel uw platte dak als uw schuine dak.

Dakisolatie aanbrengen

Isolatie

Dakisolatie aanbrengen. Door dakisolatie aan te brengen krijgt u een goed geïsoleerd dak dat in de winter de kou buiten houdt en in de zomer voor verkoeling zorgt.

Lekkage schoorsteen oplossen

Schoorstenen

Schoorstenen in het lood zetten. De dakdekker brengt vakkundig lood aan rondom de schoorsteen. Hierdoor krijgt regenwater geen kans om uw huis binnen te dringen en blijft uw huis vrij van vochtplekken.

Loodflappen vervangen

Loodflappen

Loodflappen vervangen. Loodflappen van ons dakdekkersbedrijf houden gegarandeerd regenwater buiten.

dakvorst vervangen

Dakvorsten

Dakvorsten vervangen. Een dakvorst is de bovenste laag dakpannen op een schuin dak. Barendse Leiden vervangt de dakvorst vakkundig.

opsporen van lekkage in een dakkapel

Lekkages

Daklekkages vervangen. Een 100% lekvrij dak met dakbedekking van Barendse Leiden.

dakgoot vervangen

Dakgoten

Dakgoten vervangen. Dakdekkersbedrijf Barendse Leiden heeft uitstekende dakgoten in het assortiment.

vegetatiedak

Vegetatiedaken

Vegetatiedaken aanbrengen. Een vegetatiedak is een groen, milieuvriendelijk en isolerend dak. Bij het aanbrengen van vegetatiedaken brengen we gras of mos aan op het dak.

zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen

Zonnepanelen aanbrengen op het dak ten behoeve van zonneboilers. Met zonnepanelen bespaart u op energiekosten en levert u een bijdrage aan het milieu.

dak onderhoud

Onderhoud

Onderhoud en service van daken. Hieronder valt bijvoorbeeld het schoonmaken van een dak en het uitbrengen van rapportages na inspectie.

Onderhoudscontract

Onderhoudscontracten

Het afsluiten van onderhoudscontracten voor dakwerkzaamheden. Als er een onderhoudscontract voor meerdere woningen tegelijkertijd afgesloten wordt, stellen wij een zeer scherpe offerte voor u op.

Meer werkzaamheden

Garanties

Barendse Leiden geeft garantie op dakbedekking, zowel op de werkzaamheden als op de materialen. De garantie op dakwerkzaamheden is 10 jaar en op EPDM dakbedekking krijgt u wel 15 jaar garantie.

Ons dakdekkersbedrijf is erkend en gecertificeerd. Wij zijn in het bezit van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Daarnaast is Barendse Leiden aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Met professionele dakbedekking krijgt u het beste eindresultaat en heeft u jarenlang plezier van uw dak. Barendse Leiden is gecertificeerd, werkt veilig en beschikt over de juiste gereedschappen en materialen.

Duurzaamheid

FAQ

Welke soorten dakbedekking gebruikt Barendse Leiden?

Bij onze dakbedekkingswerkzaamheden maken wij gebruik van verschillende soorten dakbedekking:

 • Bitumen
 • Zink
 • Lood
 • Koper
 • Shingels
 • Dakpannen
 • Golfplaten

 

 

Houdt Barendse Leiden bij de dakwerken ook rekening met het milieu?

Jazeker, het milieu vormt een belangrijk aspect bij onze werkzaamheden. Wij hebben verschillende soorten duurzame dakbedekking in ons assortiment. U kunt tevens bij Barendse Leiden terecht voor een vegetatiedak. Een vegetatiedak is groen en milieuvriendelijk.

Bij onze dakbedekkingswerkzaamheden scheiden we diverse soorten afval. De afvalstroom wordt via erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Wanneer kan ik Barendse Leiden bereiken voor vragen en advies over dakbedekking?

Dakdekkersbedrijf Barendse Leiden is 24 uur per dag telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen, advies of een offerte.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen