• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Wilt u nieuwe riolering aan laten leggen, of heeft uw riool onderhoud nodig? En woont u in de omgeving Leiden? Installatiebedrijf Barendse Leiden levert diverse rioleringswerkzaamheden. Aanleg en onderhoud van riolering door Barendse Leiden gebeurt vakkundig en efficiënt. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij houden rekening met het milieu en met toekomstige generaties. Daarom doen we duurzaam ondernemen. Dat doen we bijvoorbeeld door met milieuvriendelijke materialen te werken, al ons afval te scheiden en te recyclen. U profiteert bij ons van onze efficiënte en duurzame werkwijze.

Dagelijks zijn we aan het werk in de volgende plaatsen: Voorschoten, Woerden, Oegstgeest, Den Haag, Gouda, Zoetermeer en Leiderdorp.

Waarom

Daarom kiest u voor Barendse Leiden

Barendse Leiden gaat voor een persoonlijke benadering. Daarom staan wij altijd open voor het beantwoorden van uw vragen of om u advies te geven. Wij gaan als bedrijf graag een langdurige relatie met u aan. Of u nu een grote of een kleine klant bent.

Kwaliteit en volledige ontzorging staan bij ons voorop. De loodgieter houdt precies bij welke werkzaamheden hij uitgevoerd heeft. Als u de volgende keer opnieuw contact met ons opneemt, zijn wij op de hoogte van wat er speelt.

Werkzaamheden

Riolering vernieuwen

Vernieuwing van standleidingen en riolering

Vertoont uw riolering gebreken en wilt u standleidingen en riolering laten vervangen? Barendse Leiden verwijdert uw bestaande riool en vervangt deze door nieuwe rioolbuizen. We kunnen uw complete riool vervangen, of slechts een deel van het riool.

lekkage aan riool oplossen

Verhelpen van lekkages aan uw riool

Een lekkage aan het riool is vervelend. Het is vaak lastig om te zien waar een lekkage precies vandaan komt. Installatiebedrijf Barendse Leiden ontdekt snel waar de lekkage zich bevindt en repareert uw riool direct.

verstopping opsporen

Verhelpen van verstoppingen aan uw riool

Heeft u een verstopping aan uw riool? Niets is zo vervelend als een verstopt riool. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Door middel van onze eigen professionele rioolontstoppingsapparatuur is de verstopping van uw riool binnen een mum van tijd verholpen.

stankklachten onderzoeken

Onderzoeken van stankklachten

Last van rioolstank in huis? Rioolstank is een vieze indringende lucht die u het liefst zo snel mogelijk uit uw huis verwijdert. De oorzaak is vaak lekkage of slechte ontluchting van het riool. Wij onderzoeken waar de stank vandaan komen en zorgen dat de vieze lucht zo snel mogelijk verdwijnt.

ieuwe riolering aanleggen

Nieuwe riolering aanleggen, ook in de tuin

Ook het aanleggen van gloednieuwe riolering doet Installatiebedrijf Barendse voor u. Nieuwe riolering aanleggen is ook mogelijk in de tuin. Barendse regelt alles op korte termijn en met professionele apparatuur.

Grond riolering vervangen

Grondriolering vervangen

Als u grondriolering laat vervangen door een specialist, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Barendse Leiden heeft veel ervaring met het vervangen van grondriolering. Voor grondriolering vervangen, bent u bij Barendse aan het juiste adres.

camara onderzoek

Cameraonderzoek rioleringen

Soms biedt het ontstoppen van de riolering niet direct een oplossing. In dat geval voert Installatiebedrijf Barendse Leiden cameraonderzoek in uw riool uit. Met cameraonderzoek kan snel nagegaan worden of de riolering lekken, barsten of scheuren vertoont.

Meer werkzaamheden

Garanties

Waarom is het belangrijk dat u rioolwerkzaamheden door een professional laat uitvoeren?

Werkzaamheden aan het riool zijn voor een leek bijna niet uit te voeren. Laat u de werkzaamheden aan uw riool door een professional uitvoeren, dan weet u zeker dat dit goed en efficiënt gebeurt. Barendse Leiden is een professioneel bedrijf met veel ervaring op het gebied van veelvoorkomende werkzaamheden aan het riool.

Daarnaast beschikken wij over de juiste apparatuur om alle werkzaamheden aan uw riool naar behoren uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan rioolontstoppingsapparatuur en apparatuur om cameraonderzoeken met uit te voeren.

Bij Barendse Leiden krijgt u 24 maanden garantie op werkzaamheden en materialen. Daarnaast is Barendse Leiden een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf.

Wij werken volgens de geldende ARBO-normen en onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Barendse Leiden is in het bezit van:

 • VCA* certificaat, uitgegeven door Kiwa.

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Duurzaam rioleringsbedrijf

In ons rioleringsbedrijf speelt het milieu een belangrijke rol. Vandaar dat we het thema duurzaam een onderdeel hebben gemaakt van onze bedrijfsvoering. Waar bestaat duurzaam ondernemen uit?

 • We werken met groene producten en materialen.
 • We recyclen.
 • We scheiden al het afval dat we produceren.

Barendse is een bedrijf dat rioleringswerkzaamheden verricht. Daarnaast hebben we veel kennis op het gebied van duurzaamheid. U wordt door ons geadviseerd over de juiste aankoop voor het klimaat en uw portemonnee. Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

FAQ

Veelgestelde vragen over riolering

Wat is riolering?

Het riool bestaat uit een groot aantal buizen, putten, pompen en duikers. Deze zijn nodig om al het afvalwater naar een rioolwaterzuiveringsinstallatie te brengen.

Waarvoor kan je het riool gebruiken?

De afvoeren in huis van gootsteen, toilet en douche zijn alleen gemaakt om afvalwater mee af te voeren. Andere stoffen en afval kunnen voor verstopping zorgen. Spoel dus geen etensresten, vet, olie, koffiedik, condooms of tampons door het riool. Deze stoffen en afval kun je het beste in de afvalbak gooien.

 

Hoe werkt het riool?

Bij veel van onze bezigheden worden stoffen in het water gebracht die daar niet thuishoren. De stoffen die wij in het water brengen, zijn vaak schadelijk voor mensen, dieren en natuur.

Om water opnieuw te kunnen gebruiken, moet het water eerst gereinigd worden. Dit gebeurt in een rioolwaterzuiveringsinstallatie. Voordat het daar terechtkomt, moet het water eerst ingezameld en getransporteerd worden. Dat doet het riool.

Het water gaat door middel van kunststof buizen naar een centrale rioolbuis. Vanuit daar komt het water in betonnen buizen die het water naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie transporteren. Ook overtollig regenwater voert het riool af.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen