• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Spoedje? Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Duurzame riool en riolering onderhoud in Leiden

Wilt u nieuwe riolering aan laten leggen, of heeft uw riool onderhoud nodig? En woont u in de omgeving Leiden? Installatiebedrijf Barendse Leiden levert diverse rioleringswerkzaamheden. Aanleg en onderhoud van riolering door Barendse Leiden gebeurt vakkundig en efficiënt. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij houden rekening met het milieu en met toekomstige generaties. Daarom doen we aan duurzaam ondernemen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld met milieuvriendelijke materialen werken, we al ons afval scheiden en dat we recyclen. U profiteert bij ons van onze efficiënte en duurzame werkwijze

Dagelijks zijn we aan het werk in de volgende plaatsen: Voorschoten, Woerden, Oegstgeest, Den Haag, Gouda, Zoetermeer en Leiderdorp.

Waarom

Daarom kiest u voor Barendse Leiden

Barendse Leiden gaat voor een persoonlijke benadering. Daarom staan wij altijd open om uw vragen te beantwoorden of om u advies te geven. Wij gaan als bedrijf graag een langdurige relatie met u aan. Of u nu een grote of een kleine klant bent.

Kwaliteit en volledige ontzorging staan bij ons voorop. De loodgieter houdt precies bij welke werkzaamheden hij bij u uitgevoerd heeft. Als u de volgende keer opnieuw contact met ons opneemt, zijn wij op de hoogte wat er speelt.

Werkzaamheden

Riolering vernieuwen

Vernieuwing van standleidingen en riolering

Vertoont uw riolering gebreken en wilt u standleidingen en riolering laten vervangen? Barendse Leiden verwijdert uw bestaande riool en vervangt deze door nieuwe rioolbuizen. We kunnen uw complete riool vervangen, of slechts een deel van het riool.

lekkage aan riool oplossen

Verhelpen van lekkages aan uw riool

Een lekkage aan het riool is vervelend. Het is vaak lastig om te zien waar een lekkage precies vandaan komt. Installatiebedrijf Barendse Leiden ontdekt snel waar de lekkage zich bevindt en repareert uw riool direct.

verstopping opsporen

Verhelpen van verstoppingen aan uw riool

Heeft u een verstopping aan uw riool? Niets is zo vervelend als een verstopt riool. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Door middel van ons eigen professionele rioolontstoppingsapparatuur is de verstopping van uw riool binnen een mum van tijd verholpen.

stankklachten onderzoeken

Onderzoeken van stankklachten

Last van rioolstank in huis? Rioolstank is een vieze indringende lucht die u het liefst zo snel mogelijk uit uw huis verbant. De oorzaak is vaak lekkage of slechte ontluchting van het riool. Wij onderzoeken waar de stankklachten vandaan komen en zorgen dat de vieze lucht zo snel mogelijk verdwijnt.

ieuwe riolering aanleggen

Nieuwe riolering aanleggen, ook in de tuin

Ook het aanleggen van gloednieuwe riolering, doet Installatiebedrijf Barendse voor u. Nieuwe riolering aanleggen is ook mogelijk in de tuin. Barendse regelt alles op korte termijn en met professionele apparatuur.

Grond riolering vervangen

Grondriolering vervangen

Als u grondriolering laat vervangen door een specialist, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Barendse Leiden heeft veel ervaring met het vervangen van grondriolering. Voor grondriolering vervangen, bent u dus bij Barendse aan het juiste adres.

camara onderzoek

Cameraonderzoek rioleringen

Soms biedt het ontstoppen van de riolering niet direct een oplossing. In dat geval voert Installatiebedrijf Barendse Leiden cameraonderzoek in uw riool uit. Met cameraonderzoek kan snel nagegaan worden of de riolering lekken, barsten of scheuren vertoont.

Meer werkzaamheden

Garanties

Waarom is het belangrijk dat u rioolwerkzaamheden door een professional laat uitvoeren?

Werkzaamheden aan het riool zijn voor een leek bijna niet uit te voeren. Laat u de werkzaamheden aan uw riool door een professional uitvoeren, dan weet u zeker dat dit goed en efficiënt gebeurt. Barendse Leiden is een professioneel bedrijf met veel ervaring op het gebied van veelvoorkomende werkzaamheden aan het riool.

Daarnaast beschikken wij over de juiste apparatuur om alle werkzaamheden aan uw riool naar behoren uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan rioolontstoppingsapparatuur en apparatuur om cameraonderzoeken met uit te voeren.

Bij Barendse Leiden krijgt u 24 maanden garantie op werkzaamheden en materialen. Daarnaast is Barendse Leiden een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf.

Wij werken volgens de geldende ARBO-normen en onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Barendse Leiden is in het bezit van:

 • VCA* certificaat, uitgegeven door Kiwa.

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Duurzaam rioleringsbedrijf

In ons rioleringsbedrijf is het milieu een rol. Vandaar dat we duurzaam onderdeel een belangrijk onderdeel gemaakt hebben van onze bedrijfsvoering. Waar bestaat duurzaam ondernemen uit?

 • We werken met ‘groene’ producten en materialen.
 • We recyclen
 • We scheiden al het afval dat we produceren

Barendse doet veel bedrijf dat rioleringswerkzaamheden verricht. Wij hebben ook veel kennis op het gebied van duurzaamheid. U wordt door ons geadviseerd over de juiste aankoop voor het klimaat. Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

FAQ

Veelgestelde vragen over riolering

Wat is riolering?

Het riool bestaat uit een groot aantal buizen, putten, pompen en duikers. Deze zijn nodig om al het afvalwater naar een rioolwaterzuiveringsinstallatie te brengen.

Waarvoor kan je het riool gebruiken?

De afvoeren in huis van gootsteen, toilet en douche zijn alleen gemaakt om afvalwater mee af te voeren. Andere stoffen en afval kunnen voor verstopping zorgen. Spoel dus geen etensresten, vet, olie, koffiedik, condooms of tampons door het riool. Deze stoffen en afval hoor je in de afvalbak te gooien.

 

Hoe werkt het riool?

Bij veel van onze bezigheden worden stoffen in het water gebracht die daar niet thuishoren. De stoffen die wij in het water brengen, zijn vaak schadelijk voor mensen, dieren en natuur.

Om water opnieuw te kunnen gebruiken, moet het water eerst gereinigd worden. Dit is wat er gebeurd in een rioolwaterzuiveringsinstallatie. Voordat het daar terechtkomt, moet het water eerst ingezameld en getransporteerd worden. Dit is wat het riool doet.

Het water gaat door middel van kunststof buizen naar een centrale rioolbuis. Vanuit daar komt het water in betonnen buizen die het water naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie transporteren. Ook overtollig regenwater voert het riool af.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
InstallQ Techniek Nederland Kiwa

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen