• Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

U wilt uw radiator vervangen voor een nieuw exemplaar? Installatiebedrijf Barendse Leiden heeft de beste radiatoren en de beste installateurs. Laat uw radiator vervangen door ons erkende en gecertificeerde installatiebedrijf in omgeving Leiden. Ook voor een lekkage aan uw radiator kunt u bij Barendse Leiden terecht.

Waarom

Daarom kiest U voor Barendse Leiden

Als u kiest voor Barendse Leiden om uw radiator te verwijderen of te vervangen, dan kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en geven u gericht advies.

Als expert op het gebied van radiatoren gaan wij graag een langdurige relatie met u aan. Wij houden precies bij welke werkzaamheden we uitgevoerd hebben. Hierdoor kunnen we u bij een volgend contactmoment weer uitstekend van dienst zijn.

Werkzaamheden

radiator vervangen

Radiator vervangen

De radiator moet in uw woonruimte voor een aangename temperatuur zorgen. Werkt uw radiator niet goed meer, dan kunt u het beste uw oude radiator vervangen voor een nieuw exemplaar. Installatiebedrijf Barendse Leiden installeert snel en vakkundig een nieuw exemplaar. Wij leveren alleen de beste merken radiatoren.

Onderhoudscontract

Advies over het plaatsen van de radiator

Wilt u een nieuwe radiator aanschaffen of uw oude radiator vervangen? Wij geven u vrijblijvend advies op basis van uw energieverbruik. Daarnaast berekenen we de capaciteit van de nieuwe radiator voor u. Zo bent u verzekerd van een radiator die perfect bij uw situatie past.

Verhelpen van lekkages van radiatoren

Heeft u een lekkage aan uw radiator? Dit kan komen doordat de radiator niet voldoende behandeld is met radiatorlak. Een andere oorzaak kan een beschadiging aan de radiator zijn. Wij zijn expert in het opsporen van lekkages aan uw radiator. De vakbekwame installateurs van Installatiebedrijf Barendse Leiden repareren het lek aan uw radiator direct voor u.

Garanties

Wij zijn aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Duurzaamheid

Het vervangen of verwijderen van een radiator is een complex karwei waar expertise, kennis en ervaring voor nodig is. Daarom is het verstandig om iemand in te huren die verstand van radiatoren heeft. Kiest u voor een professional van Barendse Leiden? Dan heeft u snel en vakkundig een goed werkende radiator.

De medewerkers van Barendse Leiden beschikken over een opleiding, expertise en veel ervaring op het gebied van radiatoren. Daarnaast hebben wij de beste apparatuur in ons bezit om alle werkzaamheden aan uw radiator naar behoren uit te voeren.

Bij Barendse Leiden krijgt u altijd garantie op werkzaamheden en materialen. Daarnaast is Barendse Leiden een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf.

Voor ons is het milieu van essentieel belang. Duurzaam ondernemen hebben we daarom een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering gemaakt. Zo werken we met milieuvriendelijke materialen en producten.

Barendse Leiden is in het bezit van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

FAQ

Wat is een radiator?

Een radiator is een warmtewisselaar. Deze wordt gebruikt om de warmte uit een doorstromende vloeistof af te staan aan langsstromende lucht. Radiatoren worden gebruikt in centrale verwarming.

Welke soorten radiatoren zijn er?

Er zijn drie verschillende soorten radiatoren:

Handdoekradiatoren: Handdoekradiatoren zijn zeer geschikt voor in de badkamer. U hangt uw handdoek erover zodat deze opwarmt terwijl u onder de douche staat. De handdoekradiator geeft niet alleen warmte af aan de handdoek. De radiator zorgt er ook voor dat u een warme badkamer heeft.

Elektrische radiatoren: Elektrische radiatoren werken op stroom. De elektrische radiator kan overal geplaatst worden waar een stopcontact is. Makkelijk in elke ruimte te plaatsen.

Paneelradiatoren: Paneelradiatoren zijn de meest gebruikte radiatoren. Ze bestaan uit meerdere platen en zijn voorzien van convectielamellen. Deze radiator heeft een snelle warmteafgifte. Dit komt doordat de waterinhoud relatief klein is ten opzichte van de oppervlakte van de radiatoren die aan de lucht blootgesteld wordt.

Kan ik bij jullie terecht voor een zuinige radiator?

Zeker, we plaatsen zuinige radiatoren. Zuinige radiatoren zorgen dat u energiekosten omlaag gaan en zijn bovendien zeer milieuvriendelijk.

Waar gebruik je een radiator voor?

Radiatoren zorgen in een ruimte voor een aangename temperatuur. De gewenste temperatuur in de badkamer is anders dan de gewenste temperatuur in de slaapkamer. Daarom is het belangrijk om voor elke ruimte te bepalen wat de gewenste temperatuur en de meest geschikte radiator is.

Welke werkzaamheden moeten worden verricht bij het aansluiten van een nieuwe radiator?

Voor het aansluiten van een radiator moeten er diverse werkzaamheden verricht worden. Allereerst laten we de cv-installatie leeglopen. Vervolgens verwijderen we de oude radiatoren en voeren deze af. De nieuwe radiatoren worden dan geplaatst en de cv-installatie vullen we opnieuw. Na het ontluchten van de geplaatste radiator testen we deze op lekkages en werking.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

  • Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen