• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor het plaatsen van een cv installatie of voor cv ketel onderhoud in omgeving Leiden? Installatiebedrijf Barendse Leiden is u graag van dienst.

Voor het plaatsen en vervangen van de cv installatie en voor cv ketel onderhoud neemt u contact op met Barendse Leiden. Wij zijn dé specialist in comfortabel warm wonen met oog voor het milieu.

Wilt u uw pand op een milieuvriendelijke manier verwarmen? Laat door ons een energiezuinige cv-ketel plaatsen. Dit is goed voor uw omgeving en voor uw portemonnee. Een energiezuinige cv-ketel zorgt namelijk voor een lagere energierekening.

Elke dag plaatsen, vervangen en onderhouden we cv ketels in de omgeving van Gouda, Woerden, Leiderdorp, Leiden, Den Haag en Zoetermeer.

Waarom

Daarom Kiest U voor Barendse Leiden

Barendse is uniek. Bij ons profiteert u van professioneel vakmanschap gekoppeld aan een breed scala van duurzame oplossingen:

Duidelijke communicatie

Barendse Leiden vindt transparante en heldere communicatie met zowel grote als kleine klanten erg belangrijk. Daarom staan wij altijd open voor het beantwoorden van vragen of om u advies te geven. Wij gaan als bedrijf graag een langdurige relatie met u aan.

Erkend en gecertificeerd bedrijf

Barendse Leiden is een erkend en gecertificeerd bedrijf. Kwaliteit staat te allen tijde voorop bij ons vakkundige personeel. In onze werkzaamheden maken wij gebruik van de nieuwste technieken en van A-merken zoals Remeha en Nefit.

We hebben altijd het overzicht

Wij houden precies bij welke werkzaamheden we aan uw cv ketel uitgevoerd hebben. Als u de volgende keer opnieuw contact met ons opneemt, zijn we volledig op de hoogte van uw situatie. Zo kunnen we u goed van dienst zijn.

Meer dan een halve eeuw ervaring

Barendse is in 1961 opgericht en bestaat dus meer dan 50 jaar. Het derde generatie familiebedrijf gebruikt deze vele jaren ervaring om u perfect van dienst te zijn.

Alle aandacht

Of we nu een grote of een kleine klus voor u mogen doen, u krijgt alle aandacht.

Vakkundig personeel

Ons personeel is vakkundig. Zij bezitten namelijk het VCA-certificaat en hebben een gedegen opleiding genoten.

Op een groene manier aan het werk

In ons bedrijf speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het is deel van onze bedrijfsstrategie. Dit blijkt uit het gebruik van milieuvriendelijk materialen en producten, zoals kleinere ketels. Veel huishoudens en bedrijven profiteren van onze duurzame oplossingen.

Afvalscheiding helpt enorm om het milieu te ontlasten. We scheiden daarom al ons afval zoals metaal, kit en puin. Geselecteerde afvalverwerkers verwerken vervolgens het afval op een verantwoorde manier.

Wij doen dus veel meer dan alleen cv ketel plaatsen, vervangen en onderhouden. Bij ons bent u ook hartelijk welkom als u advies nodig heeft over het verduurzamen van uw pand.

Volledig ontzorging

U wordt tijdens hele proces ontzorgd: van aanvraag tot nazorg.

Werk van hoge kwaliteit

Barendse voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is lid van Brancheorganisatie Techniek Nederland. Al ons materiaal komt bij gerenommeerde groothandels vandaan en is van hoge kwaliteit. U krijgt daarnaast op onze producten en diensten garantie.

Elke dag plaatsen, vervangen en onderhouden we cv ketels in de omgeving van Gouda, Woerden, Leiderdorp, Leiden, Den Haag en Zoetermeer.

Werkzaamheden

Service en onderhoud cv ketel

Het kan voorkomen dat uw cv ketel een storing vertoont. Dit is erg vervelend. U zit zonder warm water of in de kou. Barendse Leiden is gespecialiseerd in cv ketel onderhoud en verhelpt de storing aan uw cv ketel vakkundig en snel. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor cv ketel onderhoud. Dat is de service van Barendse Leiden.

cvketel vervangen

Cv ketel vervangen en cv installatie vervangen

U wilt uw cv ketel vervangen omdat deze oud is, niet goed meer functioneert of kapot is? Laat uw cv ketel vervangen voor een beter rendement. Een nieuwe cv ketel is vaak veel zuiniger dan een oude cv ketel. De investering voor het vervangen van de cv ketel verdient u daardoor snel terug. Uw cv ketel vervangen laat u natuurlijk over aan een gecertificeerd bedrijf in omgeving Leiden. De gehele cv installatie vervangen is uiteraard ook mogelijk.

Onderhoudscontract

Advies bij het vernieuwen van de ketel of bij de aanschaf van een zonneboiler

Wij geven vrijblijvend een betrouwbaar advies over het vernieuwen van een ketel. Hierbij geven wij onder andere informatie over het rendement en de kosten. Ook over de aanschaf van een zonneboiler kan Barendse Leiden u goed adviseren.

expansievat controleren en vervangen

Expansievat controleren en vervangen  

Een expansievat vangt normale drukverschillen in de cv op. Wanneer het expansievat niet goed meer werkt, wordt de druk niet goed geregeld. Dit merkt u bijvoorbeeld doordat er warmteverschillen zijn tussen verschillende kamers of doordat u de cv-installatie regelmatig moet bijvullen. Barendse Leiden controleert het expansievat voor u met professionele apparatuur. Indien nodig kunnen we het expansievat ook vervangen.

Meer werkzaamheden

Garanties

Waarom is het belangrijk dat u een professional inhuurt?

Een cv ketel gaat lang mee. Het zou dus best kunnen dat u nog nooit te maken heeft gehad met cv ketel onderhoud of een nieuwe cv installatie.

Een cv ketel heeft onderhoud nodig om ook op langere termijn goed te blijven functioneren. Laat u het cv onderhoud uitvoeren door Barendse Leiden dan komt u niet voor verrassingen te staan.

De medewerkers van Barendse Leiden beschikken allemaal over een opleiding, expertise en veel ervaring met onderhoud aan cv ketels. Wij hebben daarnaast de beste apparatuur in ons bezit om alle werkzaamheden aan uw cv ketel naar behoren uit te voeren.

Het plaatsen van een cv ketel is een complex karwei. Het is slim om iemand in huis te halen die echt verstand van cv ketels heeft. Kiest u voor een cv installateur van Barendse Leiden, dan heeft u snel en vakkundig een goed werkende cv ketel.

Barendse Leiden geeft garantie op zowel werkzaamheden als materialen. Wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf. Processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Barendse Leiden werkt veilig en volgens de geldende ARBO-normen en is in het bezit van:

 • VCA* certificaat, uitgegeven door Kiwa.

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 •  Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

 

Duurzaamheid

Het milieu van groot belang

Binnen ons bedrijf is het milieu van groot belang. Wij doen aan duurzaam ondernemen. Dat blijkt uit:

 • Al het afval dat we produceren, wordt gescheiden. Zoals metaal, bitumen, verf, kit, papier en puin. Daarna worden de afvalstromen via verschillende afvalverwerkers op een verantwoorde manier verwerkt.
 • We werken met duurzame materialen en producten, zoals kleinere ketels.

Installatiebedrijf Barendse doet veel meer dan alleen het onderhoud, vervangen en plaatsen van CV ketels. U krijgt bij ons advies over duurzame oplossingen en cv ketels. Neem contact met ons op en wij geven u gericht advies.

FAQ

Welke soorten cv ketels zijn er?

Naast de reguliere cv ketel zijn er nog de hr ketel en de vr ketel.

 1. CV ketel (conventionele ketel): De cv ketel bevat een brander die blijft branden totdat de gewenste temperatuur van het water bereikt is. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, slaat de brander van de cv ketel af. De conventionele ketel heeft een rendement van 70 a 80%. Er gaat 20 tot 30% van de energie verloren via de schoorsteen.
 2. HR ketel (hoog rendement ketel): Een hr ketel, ook wel hoog rendement ketel genoemd, is energiezuinig en behaalt meer rendement dan de gewone CV-ketel. Dit hogere rendement is mogelijk omdat de hr ketel ook de warmte gebruikt uit de waterdamp die ontstaat bij verbranding van aardgas. Dit scheelt energiekosten en is beter voor het milieu.
 3. VR ketel (verbeterd rendementsketel): Vr staat voor verbeterd rendement. Een vr ketel is niet zo zuinig als een hr ketel. Een deel van de warmte gaat verloren. Een vr ketel installeren we op plaatsen waar het installeren van een hr ketel niet mogelijk is. Dit is onder andere op plaatsen waar geen waterafvoer aanwezig is.

Wat is de beste cv ketel?

Wat voor u de beste cv ketel is, is afhankelijk van uw budget, uw woning en uw verdere eisen. Barendse Leiden adviseert graag welke cv ketel voor u de beste keuze is. Bij ons vindt u cv ketels van bekende A-merken zoals Remeha en Nefit.

Hoe lang gaat een cv ketel mee?

De levensduur van een cv ketel is afhankelijk van het gebruik en het merk en type cv ketel. Een cv ketel gaat over het algemeen zo’n 12 tot 16 jaar mee.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen