• Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel
Spoedje? Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Duurzame installaties

Duurzame installaties

Bij Barendse is het milieu van essentieel belang. Duurzaam ondernemen maakt onderdeel uit van onze bedrijfscultuur en strategie. Hier blijkt dat uit:

  • We gebruiken zoveel mogelijk groene producten en materialen. Voorbeelden hiervan zijn kleinere ketels, duurzame kranen en zonneboilers.
  • Al het afval wat we produceren, scheiden we ook. Van papier tot metaal, van verf tot kit en van bitumen tot puin. De afvalstromen worden via de verschillende afvalverwerkers op een verantwoorde manier verwerkt.

Barendse loodgietersbedrijf is dus veel meer dan wc ontstoppen en cv-ketels installeren. Wij hebben veel expertise op het gebied van duurzaamheid. Wilt u uw bedrijfspand of woning duurzamer maken? Neem contact met ons op en u krijgt gericht advies!

Het milieu hoog in het vaandel

Essentieel voor moderne loodgietersbedrijven! In het begin geven we u advies, daarna krijgt u van ons een uitstekende eindproduct. U wordt van begin tot eind ontzorgd. In de tussentijd geniet u van onze efficiënte werkwijze en onze geweldige service. Het resultaat van onze werkzaamheden is een oplossing met een lange levensduur en met oog voor de toekomstige generaties.

Iedere dag zijn we bezig met loodgieterswerkzaamheden in de omgeving van Den Haag, , Leiderdorp, Zoetermeer, Woerden, Zoetermeer en Leiden.

Duurzame projecten van Barendse Leiden

De duurzaamheid van onze projecten ziet u onder andere terug in de witte daken en vegetatiedaken. De witte daken weerkaatsen licht, waardoor het minder warm wordt in huis. En dat verlaagd ook weer de energiekosten om uw huis zo koel mogelijk te maken.

Daarnaast bieden we ook vegetatiedaken. Deze daken zijn voorzien van een mossoort die water opneemt en tegelijkertijd zonlicht tegenhoudt. Ook met deze daken heb je dus lagere energiekosten en een minder warme ruimte in uw huis.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

  • Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel
InstallQ Techniek Nederland Kiwa

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen