• Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Duurzame installaties

Bij Barendse is het milieu van essentieel belang. Duurzaam ondernemen maakt onderdeel uit van onze bedrijfscultuur en strategie. Dat blijkt bij ons uit:

  • het gebruik van zoveel mogelijk groene producten en materialen. Voorbeelden hiervan zijn kleinere ketels, duurzame kranen en zonneboilers,
  • en het feit dat al het afval wat we produceren, gescheiden wordt. Van papier tot metaal, van verf tot kit en van bitumen tot puin; de afvalstromen worden via verschillende afvalverwerkers op een verantwoorde manier verwerkt.

Barendse loodgietersbedrijf is dan ook veel meer dan wc ontstoppen en cv-ketels installeren. Wij hebben veel expertise op het gebied van duurzaamheid. Wilt u uw bedrijfspand of woning duurzamer maken? Neem contact met ons op en u krijgt gericht advies!

Het milieu op de eerste plaats

Essentieel voor moderne loodgietersbedrijven! In het begin geven we u advies, daarna krijgt u van ons een uitstekende eindproduct. U wordt van begin tot eind ontzorgd. In de tussentijd geniet u van onze efficiƫnte werkwijze en onze geweldige service. Het resultaat van onze werkzaamheden is een oplossing met een lange levensduur en oog voor de toekomstige generaties.

Iedere dag zijn we bezig met loodgieterswerkzaamheden in de omgeving van Den Haag, Leiderdorp, Zoetermeer, Woerden, Zoetermeer en Leiden.

Duurzame projecten van Barendse Leiden

De duurzaamheid van onze projecten ziet u o.a. terug in de witte daken en vegetatiedaken. De witte daken weerkaatsen licht, waardoor het minder warm wordt in huis. En dat verlaagt ook weer de energiekosten (van airconditioning) om uw huis te koelen.

Daarnaast bieden we vegetatiedaken. Deze daken zijn voorzien van een mossoort die water opneemt en tegelijkertijd zonlicht tegenhoudt. Ook deze daken leiden tot lagere energiekosten en zomers minder warmte in uw huis. ‘s Winters houdt uw woning warmte beter vast.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

  • Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen