• Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Over ons

Installatiebedrijf Barendse Leiden bestaat sinds 1961. Adriaan Barendse is in dat jaar begonnen met diverse loodgieterswerkzaamheden in Leiden. Het familiebedrijf groeide al snel uit tot een groot, gerenommeerd en vakkundig installatiebedrijf dat ook actief werd in plaatsen buiten Leiden. Inmiddels zijn we drie generaties verder. Vele tevreden klanten gingen u in de afgelopen jaren al voor.

Voor grote en kleine klussen

Bij Installatiebedrijf Barendse Leiden kunt u terecht voor zowel grote als kleine klussen in- en rondom uw huis of bedrijfspand. Wij doen kleine aanpassingen, zoals het repareren van een lekkende kraan, maar ook complete verbouwingen kunnen door Barendse professioneel uitgevoerd worden.

Persoonlijke benadering

Installatiebedrijf Barendse Leiden is 24 uur per dag bereikbaar voor vragen, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. Wij communiceren graag direct met u, op een open en informele manier. Wij luisteren naar uw wensen en leveren altijd maatwerk. Door de persoonlijke en servicegerichte benadering van ons familiebedrijf voelt u zich gegarandeerd geen nummer.

Volledige ontzorging

Tijdens het gehele proces zorgen wij voor volledige ontzorging. Van aanvraag tot nazorg. Wij doen alles om de klus 100% voor u te klaren.

Vakkundig personeel

Voor alle werkzaamheden die wij aanbieden, hebben we eigen personeel in dienst. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid, vakkundig en in het bezit van een VCA-certificaat. De ervaring van ons personeel varieert van 3,5 tot 42 jaar.

Kwaliteit staat voorop

Installatiebedrijf Barendse Leiden is lid van brancheorganisatie UNETO VNI. Dit houdt in dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Onze producten, diensten en installatieconcepten zijn technisch in orde. Wij kopen alleen A-kwaliteit materiaal in bij gerenommeerde groothandels.

U krijgt daarnaast altijd garantie op onze diensten en producten. Bij een eventueel defect staan wij direct voor u klaar met een oplossing. Dat wij veilig werken, hebben we bewezen met het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Gecertificeerd en erkend

Wij zijn VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om het aantal ongevallen te verminderen.

Ook zijn we als installatiebedrijf opgenomen in het erkenningenregister van InstallQ en STERKIN. Dit betekent dat we aantoonbaar beschikken over voldoende vakbekwaamheid. Naast  vakbekwaamheid hebben we ook een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren. Dit zijn bijvoorbeeld meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid te testen en de aanwezigheid van vereiste normen en publicaties om een installatie zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de normen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Nieuwste technieken

Wij zijn als organisatie constant in ontwikkeling en werken altijd met de nieuwste technologieën en technieken.

Duurzaam en groen ondernemen

Het milieu is vanzelfsprekend een belangrijk aspect binnen Installatiebedrijf Barendse Leiden. Duurzaam ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Daarom werkt Barendse met groene materialen en producten. Hierbij kunt u denken aan duurzame kranen, zonneboilers en kleinere ketels.

Ook houden we ons bezig met het scheiden van afval. Zo scheiden we metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit van elkaar. Onze afvalstroom wordt vervolgens via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een verantwoorde manier verwerkt.

Transparantie en gemak

Kiest u voor de service van Installatiebedrijf Barendse Leiden, dan heeft u geen speciale verzekering nodig.

Onze offertes zijn transparant en helder, zonder kleine lettertjes. De algemene voorwaarden die we hanteren zijn afkomstig van de Nederlandse brancheorganisatie.

U betaalt vaste voorrijkosten. Een uur wordt per 5 minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen wij slechts 1 keer een vast bedrag in rekening.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

  • Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen