• Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel
Spoedje? Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Installatiebedrijf Barendse Leiden bestaat sinds 1961.

Bij Installatiebedrijf Barendse Leiden kunt u terecht voor zowel grote als kleine klussen in- en rondom uw huis of bedrijfspand.

Over ons

Installatiebedrijf Barendse Leiden bestaat sinds 1961. Adriaan Barendse is in die tijd begonnen met diverse loodgieterswerkzaamheden in Leiden. Het familiebedrijf groeide al snel uit tot een groot, gerenommeerd en vakkundig installatiebedrijf dat ook actief werd in plaatsen buiten Leiden. Inmiddels zijn we drie generaties verder. Vele tevreden klanten gingen u in de afgelopen jaren al voor.

Voor grote en kleine klussen

Bij Installatiebedrijf Barendse Leiden kunt u terecht voor zowel grote als kleine klussen in- en rondom uw huis of bedrijfspand. Wij doen kleine aanpassingen, zoals het repareren van een lekkende kraan, maar we staan ook open voor complete verbouwingen.

Persoonlijke benadering

Installatiebedrijf Barendse Leiden is 24 uur per dag bereikbaar voor vragen, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. Wij communiceren graag direct met u, op een open en informele manier. Wij luisteren naar uw wensen en leveren altijd maatwerk. Door de persoonlijke en servicegerichte benadering van ons familiebedrijf voelt u zich gegarandeerd geen nummer.

Volledige ontzorging

Tijdens het gehele proces zorgen wij voor volledige ontzorging. Van aanvraag tot nazorg. Wij doen alles om de klus 100% voor u te klaren.

Vakkundig personeel

Voor alle werkzaamheden die wij aanbieden, hebben we zelf personeel in dienst. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en vakkundig en zijn in het bezit van een VCA-certificaat. De ervaring van ons personeel varieert van 3,5 tot 42 jaar.

Kwaliteit staat voorop

Installatiebedrijf Barendse Leiden is lid van brancheorganisatie UNETO VNI. Dit houdt in dat wij voldoen aan vakkundige eisen en kwaliteitseisen. Onze producten, diensten en installatieconcepten zijn technisch in orde. Wij kopen alleen materiaal in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn altijd A-kwaliteit materialen.

U krijgt daarnaast altijd garantie op onze diensten en producten. Bij een eventueel defect staan wij direct voor u klaar met een oplossing. Dat wij veilig werken hebben we bewezen. We zijn in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Gecertificeerd en erkend

Wij zijn VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om het aantal ongevallen te verminderen.

Ook zijn we als installatiebedrijf opgenomen in het erkenningenregister van InstallQ en STERKIN. Dit betekent dat we aangetoond hebben te beschikken over voldoende vakbekwaamheid. Naast  vakbekwaamheid beschikken we ook over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren. Dit zijn bijvoorbeeld meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid te testen en de aanwezigheid van vereiste normen en publicaties om een installatie zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Nieuwste technieken

Wij zijn als organisatie constant in ontwikkeling. Zo werken wij onder andere met de nieuwste technologieën en technieken.

Duurzaam en groen ondernemen

Het milieu is een belangrijk aspect binnen Installatiebedrijf Barendse Leiden. Duurzaam ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Daarom werkt Barendse met groene materialen en producten. Hierbij kunt u denken aan duurzame kranen, zonneboilers en kleinere ketels.

Ook houden we ons bezig met het scheiden van afval. Zo scheiden we metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit van elkaar. Onze afvalstroom wordt via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld, en op een verantwoorde manier verwerkt.

Transparantie en gemak

Kiest u voor de service van Installatiebedrijf Barendse Leiden, dan heeft u geen speciale verzekering nodig.

Onze offertes zijn transparant en helder. Wij doen niet aan kleine letters of details. De algemene voorwaarden die we hanteren zijn afkomstig van de brancheorganisatie.

U betaalt vaste voorrijkosten. Een uur wordt per 5 minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen wij slechts 1 keer een vast bedrag in rekening.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

  • Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel
InstallQ Techniek Nederland Kiwa

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen