• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Op zoek naar een duurzame dakdekker voor dak renovatie? Bijvoorbeeld omdat uw dak gebreken vertoont? Installatiebedrijf Barendse Leiden is gespecialiseerd in allerlei soorten dak renovatie. Wij hebben alles in huis om uw dak waterdicht en tochtvrij te maken. Zowel voor platte daken als voor hellende daken. Wij verzorgen de volledige dak renovatie voor u. 

Waarom

Alle dakdekkers van Barendse zijn goed opgeleid en vakkundig. Ze hebben diverse cursussen gevolgd op het gebied van dak renovatie en dakbedekking. Daarnaast beschikken onze dakdekkers over jarenlange ervaring. Kiest u voor Barendse, dan heeft u gegarandeerd een gespecialiseerde dakdekker over de vloer.

Tijdens het gehele proces van dak renovatie hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij regelen alles; van aanvraag tot nazorg.

Laat u uw dak renovatie door Barendse Leiden uitvoeren, dan heeft u jarenlang plezier van een mooi, waterdicht en tochtvrij dak. Binnen ons installatiebedrijf speelt het milieu een belangrijke rol. Duurzaam ondernemen hebben we onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. Dit blijkt ook uit het feit dat we met juiste materialen en producten werken.

Werkzaamheden

dakpannen leggen en vervangen

Dakpannen leggen en vervangen

Heeft uw dak geschilferde, gescheurde, gebroken of ontbrekende dakpannen? Wij renoveren uw pannendak voor u. Een dakdekker van Barendse vervangt uw oude dakpannen snel voor kwalitatief goede, nieuwe exemplaren.

Dakbedekking EPDM of bitumen vervangen

Heeft u een plat dak dat mankementen vertoont? Wij vervangen zowel Bitumineuze als EPDM dakbedekking. Bitumen en EPDM zijn beide duurzame materialen die lang onderhoudsvrij blijven.

zinkwerk van een dakgoot vervangen

Zinkwerken vervangen

Wilt u het zinkwerk van uw dakgoot laten vervangen? Voor het vakkundig vervangen van zinkwerken bent u bij Barendse Leiden aan het juiste adres. Alle zinkwerken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit.

zinkwerk roevendak

Zinkwerken roevendaken

Heeft u een roevendak waarvan de bedekking bestaat uit zinken platen? Is het roevendak aangetast en is het zinkwerk aan vervanging toe? Barendse Leiden vervangt het zinkwerk van uw roevendak.

Lekkage schoorsteen oplossen

Vervangen van schoorsteen met loodwerken

Vertoont uw schoorsteen mankementen? Heeft u bijvoorbeeld een lekkage aan uw schoorsteen? Dan is het een idee om uw volledige schoorsteen te vervangen of deze opnieuw in het lood te zetten. De dakdekker doet dit zeer vakkundig.

Meer werkzaamheden

Garanties

Wij zijn een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf. Dit blijkt uit het feit dat ons bedrijf in het bezit is van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Daarnaast is Barendse Leiden aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Houdt Barendse Leiden bij het daken renoveren ook rekening met het milieu?

Jazeker, het milieu is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Wij hebben verschillende soorten duurzame dakbedekking in ons assortiment. Er is zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een groen en milieuvriendelijk vegetatiedak.

De diverse soorten afval die tijdens de dak renovatie ontstaan, scheiden we. Erkende afvalverwerkers verwerken de afvalstroom vervolgens op een milieuvriendelijke manier.

FAQ

Houdt Barendse Leiden bij het daken renoveren ook rekening met het milieu?

Jazeker, het milieu is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Wij hebben verschillende soorten duurzame dakbedekking in ons assortiment. Er is zelfs de mogelijkheid voor een groen en milieuvriendelijk vegetatiedak.

De diverse soorten afval die tijdens de dak renovatie ontstaan, scheiden we. Erkende afvalverwerkers verwerken de afvalstroom vervolgens op een milieuvriendelijke manier.

Wanneer is Barendse Leiden bereikbaar voor informatie over een dak renovatie?

Dakdekkersbedrijf Barendse Leiden is 24 uur per dag telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen, advies of een offerte.  

Voor welke soorten dakbedekking kan ik kiezen bij mijn dak renovatie?

Bij onze dak renovaties maken wij gebruik van verschillende soorten dakbedekking. U kunt een keuze maken uit de volgende materialen:

 • Bitumen
 • Zink
 • Lood
 • Koper
 • Shingels
 • Dakpannen
 • Golfplaten

Wat zijn veelvoorkomende gebreken aan het dak?

Problemen waar alle daken vroeg of laat mee te maken krijgen zijn lekkages, vervuiling en kapot loodwerk. Door uw dak te renoveren kunt u deze problemen voorkomen.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen