• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Is uw dak aan vervanging toe? Wilt u EPDM of bitumineuze dakbedekking aan laten brengen in Leiderdorp? Neem dan contact op met Barendse. Wij geven u garantie op al onze materialen en diensten. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Waarom

EPDM en bitumen dakbedekking is te koop bij vele dakdekkers. Zij bieden u echter niet wat Barendse u te bieden heeft.

Persoonlijke benadering
Barendse is 24 uur per dag bereikbaar om uw vragen te beantwoorden, om u persoonlijk advies te geven en om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. Onze communicatie is open en direct. Wij luisteren naar al uw wensen en leveren maatwerk. Profiteer van de persoonlijke en servicegerichte benadering van Barendse en voel u direct op uw gemak.

Volledige ontzorging
Gaat u akkoord met onze offerte? Dan nemen wij alles voor u uit handen. Van aanvraag tot nazorg; wij klaren de klus volledig voor u.

Dakbedekking voor grote en kleine klanten
Wij hebben aandacht voor grote en kleine klanten. U wordt altijd even vriendelijk geholpen, hoe groot of klein uw dakbedekking klus ook is.

Jarenlange ervaring
Installatiebedrijf Barendse is in 1961 opgericht en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Deze vele jaren ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn bij dakgoten vervangen en repareren.

Duurzame materialen
Bitumen dakbedekking en EPDM dakbedekking zijn beide duurzaam en zo goed als onderhoudsvrij. Kiest u voor bitumineuze dakbedekking of voor EPDM dakbedekking, dan kiest u sowieso voor kwaliteit. Wij werken met de meest geavanceerde gereedschappen en materialen.

De nieuwste technieken
Wij zijn als dakdekker constant in ontwikkeling om u de beste kwaliteit te leveren. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en technieken.

Gediplomeerd en gecertificeerd personeel
De dakdekkers die in dienst zijn bij Barendse hebben opleidingen en cursussen gevolgd en zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Al onze medewerkers zijn ervaren met het plaatsen van EPDM dakbedekking en bitumineuze dakbedekking. Er komt daarom altijd een professional over de vloer die verstand van dakbedekking heeft en die veilig werkt volgens de geldende normen.

Jarenlang een waterdicht en tochtvrij dak
Barendse zorgt voor de juiste afwerking. Door onze professionele werkwijze ontvangt u altijd het beste eindresultaat. U kunt jarenlang genieten van een waterdicht en tochtvrij dak.

Wij zijn lid van brancheorganisatie UNETO VNI. Alle producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen, zijn technisch in orde. Wij kopen alleen materialen in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn altijd materialen van A-kwaliteit. U krijgt tevens garantie op onze dakbedekking. Is er iets niet in orde? Dan staan we direct voor u klaar met een oplossing.

Kiest u voor EPDM dakbedekking of bitumen dakbedekking?

U gaat naar Barendse voor de aanleg van bitumen of EPDM dakbedekking in Leiderdorp.

Bitumen dakbedekking is goedkoop en slijtvast
Bitumen is een viskeuze vloeistof die van nature voorkomt in ruwe aardolie. Na scheiding van de andere bestanddelen, zoals benzine en diesel, blijft het zwaarste bestanddeel over. Bitumen lijkt qua uiterlijk op teer. Teer wordt echter verkregen uit hout of steenkool.

Bitumen is erg geschikt voor complexe dakvormen. Vooral voor platte en licht hellende daken is bitumineuze dakbedekking een perfecte oplossing. Bitumen dakbedekking blijft ongeveer 15 jaar onderhoudsvrij.

Bitumen is:

 • waterdicht
 • ijzersterk
 • slijtvast
 • zeer duurzaam
 • eenvoudig te verwerken
 • relatief goedkoop

Nog meer eigenschappen van bitumen:

 • hoge en langdurige prestaties
 • een uitstekende hechting
 • vele toepassingsmogelijkheden

Er zijn globaal twee soorten bitumen dakbedekkingen:

 1. APP gemodificeerd bitumen – dit soort bitumen is zeer goed bestand tegen UV-straling en hoge temperaturen.
 2. SBS gemodificeerd bitumen – sterke hechting, erg elastisch en zeer geschikt voor flexibele daken.

EPDM dakbedekking is elastisch en duurzaam
De afkorting EPDM staat voor Ethyleen, Propyleen en Dieen Monomeer. EPDM dakbedekking ontstaat door de samenvoeging van etheen, propeen en een dieen.

Door het toevoegen van roet, zwavel en andere vulstoffen wordt het mengsel verwerkt tot een dakbedekking. Door het rubberen aspect heeft EPDM een hoge elasticiteit. Zelfs bij flinke temperatuurschommelingen is EPDM dakbedekking nog elastisch.

Het materiaal EPDM is:

 • niet gevoelig voor Ozon of voor UV
 • duurzaam
 • milieuvriendelijk en gaat lang mee (soms wel 40 jaar)
 • 100% recyclebaar

EPDM behoort tot de meest ecologische dakbedekkingen. Doordat EPDM wortelbestendig is, is een epdm dak ook te gebruiken om iets groens toe te voegen. Een EPDM dak is onderhoudsvrij. U kunt er het hele jaar op lopen.

Werkzaamheden

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking aanbrengen

De rollen met bitumineuze dakbedekking snijden we ter plekke. We passen de maat aan op uw dak, zodat u dak perfect bedekt wordt. Hiermee sluit u een lekkage zo goed als uit.

 

epdm aanbrengen op dak Leiderdorp

EPDM dakbedekking aanbrengen

Ook EPDM dakbedekking snijden we op maat voor uw dak. Hierdoor past EPDM exact op uw dak. EPDM hoeft niet verwarmd te worden. We brengen EPDM koud aan op het dak door middel van lijm en dakprimer.

Garanties

Barendse geeft jarenlange garantie op dakbedekking EPDM en Bitumen dakbedekking. Wij geven u niet alleen op de materialen garantie, maar ook op de werkzaamheden.
Barendse is een erkende en gecertificeerde dakdekker. Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat. Dit houdt in dat Barendse veilig met EPDM en Bitumen dakbedekking werkt volgens de geldende ARBO-normen.
 • Kiwa. Onze processen, dakbedekking en dakdekkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Daarnaast is Barendse aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om dakwerken naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Als modern installatiebedrijf is duurzaamheid essentieel. Als u bij ons komt, adviseren wij u op dit gebied. We gaan op een efficiënte en vakbekwame manier aan het werk. U krijgt een eindproduct van hoge kwaliteit afgeleverd. Wij werken met duurzame materialen, waardoor we het milieu ontzien en u nog lang plezier heeft van onze werkzaamheden.

FAQ

Houdt Barendse bij het dakbedekking plaatsen rekening met het milieu?

Ja, het milieu vormt een belangrijk aspect bij onze werkzaamheden. Wij hebben verschillende soorten duurzame dakbedekking in ons assortiment, waaronder EPDM en Bitumen voor een EPDM dak of een bitumen dak.

Wij scheiden diverse soorten afval. Onze afvalstroom wordt via erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Wat is het verschil tussen dakdekkersbedrijf Barendse en een ander dakdekkersbedrijf?

Dakdekkersbedrijf Barendse

 • Dakdekkersbedrijf Barendse is erkend en in het bezit van certificaten en aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties voor een dakdekkersbedrijf.
 • Duurzaam ondernemen is onderdeel gemaakt van de bedrijfsstrategie.
 • Wij staan open voor zowel grote als kleine klanten voor klussen op daken van woonhuizen en bedrijfspanden. Alles is mogelijk; van dakbedekking vervangen en dakpannen leggen tot dakreparatie.
 • Wij hebben voor alle dakwerken die we uitvoeren dakdekkers met jarenlange ervaring in dienst.
 • Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en bezit het VCA-certificaat. Daarnaast werken al onze dakdekkers efficiënt en zeer vakkundig.

Een ander dakdekkersbedrijf

 • Andere dakdekkersbedrijven zijn niet altijd in het bezit van certificaten en zijn ook geen lid van brancheorganisaties.
 • Niet ieder dakdekkersbedrijf werkt milieuvriendelijk en met duurzame dakbedekking.
 • Andere dakdekkersbedrijven richten zich soms alleen op kleine klanten of juist op grote klanten.
 • Andere dakdekkersbedrijven werken vaak met een wisselend personeelsbestand. Het is dan lastig in te schatten of het personeel wel geschikt en ervaren genoeg is voor een bepaalde klus.

Wanneer kan ik Barendse bereiken voor vragen en advies over EPDM dakbedekking en Bitumen dakbedekking in Leiderdorp?

Dakdekkersbedrijf Barendse is 24 uur per dag telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen, advies of een offerte.

Wat is het verschil tussen het aanbrengen van EPDM of Bitumen dakbedekking?

Wij verwarmen bitumen dakbedekking voordat we het op uw bitumen dak aanbrengen. EPDM dakbedekking brengen we daarentegen op uw EPDM dak aan zonder het te verwarmen. Doordat we het vastlijmen is er geen kans op brand.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen