• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Heeft u een lekkage? Dat zou heel goed kunnen komen door een kapotte of lekkende dakgoot. Dakgoten worden het hele jaar door blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Denk aan regenbuien, rukwinden en sneeuw. Dit zorgt ervoor dat er problemen aan uw dakgoot kunnen ontstaan.

Wanneer er scheuren in de dakgoot komen, werkt deze niet goed meer. Dat is erg vervelend. Wilt u snel van deze problemen af? Dan kunt u uw dakgoot laten vervangen of repareren. Neem hiervoor contact op met Barendse Leiden.

Waarom

Voor het vervangen van uw dakgoot kiest u uiteraard voor een erkende dakdekker. Bij Barendse Leiden zijn alle dakgoten van goede kwaliteit. U kunt ook kiezen voor duurzame dakgoten van milieuvriendelijk materiaal. Wat ook vaststaat, is dat alle dakgoten van Barendse Leiden lang meegaan.

De montage gebeurt snel en efficiënt door een ervaren, vakkundige medewerker met de juiste gereedschappen. Laat u uw dakgoot vervangen door Barendse Leiden, dan krijgt u natuurlijk garantie op materialen en werkzaamheden.

U kiest toch ook voor een professioneel bedrijf dat altijd een betrouwbaar eindresultaat biedt?

Werkzaamheden

Laat uw dakgoot vervangen door een professional

Houten dakgoot vervangen

Hout ziet er natuurlijk uit en is een goedkoop materiaal. Hout moet wel vaak opnieuw geschilderd worden.

 

pvc mastgoot

PVC (kunststof) dakgoot vervangen

PVC is onderhoudsarm, het is leverbaar in diverse kleuren en gaat wel 25 jaar mee. Het is echter niet het mooiste materiaal.

zinkwerk van een dakgoot vervangen

Zinken dakgoot vervangen

Een zinken dakgoot vormt een meerwaarde voor uw huis. Een zinken dakgoot ziet er mooi en onderscheidend uit en gaat wel 50 jaar mee. Een zinken dakgoot is echter wel duurder dan een dakgoot van hout of pvc.

bakgoot

Bakgoot

Een bakgoot is een rechthoekige dakgoot. De bakgoot is leverbaar in alle soorten materialen en heel betaalbaar. Een bakgoot past bijna bij iedere woning.

mastgoot

Mastgoot

Een mastgoot is halfrond en heeft daardoor een sierlijke uitstraling.

Meer werkzaamheden

Garanties

Barendse Leiden geeft garantie op werkzaamheden en materialen. Daarnaast zijn wij een erkend en gecertificeerd bedrijf. Dit blijkt uit het feit dat wij in het bezit zijn van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Daarnaast is Barendse Leiden aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Voor ons staat duurzaamheid centraal. We werken daarom ook op een milieuvriendelijke manier door:

 • Met groene materialen en producten te werken.
 • Al het afval dat we produceren, scheiden we ook. Al het afval wordt daarna via verschillende afvalverwerkers op een verantwoorde manier verwerkt.

Barendse doet veel meer dan alleen het vervangen van dakgoten. Neem contact met ons op en wij geven u gericht advies!

FAQ

Waarvoor dient een dakgoot?

Een dakgoot beschermt het huis tegen waterschade. De dakgoot voert regenwater af naar de regenpijp, waarna het in de grond verdwijnt.

 

Wat kan ik doen om een lekkage aan mijn dakgoot de volgende keer te voorkomen?

Een dakgoot raakt door verschillende weersinvloeden snel vervuild. De dakgoot raakt vol met bladeren, takken, vogelpoep en mos. Als dit vuil te lang blijft liggen, kan er schade ontstaan aan uw dakgoot. Wacht dus niet tot uw dakgoot vervuild is, maar maak de dakgoot regelmatig schoon (of het laat het door Barendse doen) om schade te voorkomen. Hoe beter u de dakgoot onderhoudt en schoonmaakt, hoe langer deze meegaat

U kunt dus heel veel doen om een lekkage aan uw dakgoot te voorkomen. Toch raakt de dakgoot soms beschadigd. Dan kunt u het beste Barendse Leiden inschakelen. Onze vakkundige medewerkers vervangen uw dakgoot graag.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen