• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Bent u toe aan een compleet gerenoveerd toilet? Of heeft uw toilet een nieuwe uitstraling nodig? Barendse verzorgt graag uw toilet renovatie in Voorschoten. Op alle gebieden van de renovatie hebben we ervaring; van het toilet, fonteintje tot aan het tegelwerk. Het nieuwe sanitair kunt u zelf uitzoeken in de showroom van één van onze leveranciers.

Duurzaamheid is een hot item. En dat is logisch. Het milieu is belangrijk voor ons allemaal. Daarom werken wij op de meest milieuvriendelijke manier. Wij helpen u ook met het verduurzamen van uw toilet. Kies bijvoorbeeld een duurzame kraan. U verbruikt hiermee minder water. Dit bespaart geld en is beter voor het milieu.

Elke dag zijn we actief in de omgeving van Oegstgeest, Zoetermeer, Leiden, Woerden, Leiderdorp, Gouda en Den Haag.

Waarom

U wilt uw toilet laten renoveren en bent op zoek naar een vakman in Voorschoten? Dan heeft u in Barendse de juiste vakman gevonden. We zijn werkzaam in Voorschoten en hebben jarenlange ervaring in het renoveren van toiletruimtes. Of dit nu een beperkte of een volledige renovatie betreft. Onderstaand vindt u nog meer redenen om voor Barendse te kiezen:

Toilet renovatie op maat in Voorschoten
Heeft u een specifieke wens of bepaalde uitstraling in uw hoofd voor de toiletruimte? We horen het graag! Uw wensen worden meegenomen in de offerte en zo wordt er een op maat gemaakt voorstel aan u voorgelegd. We maken uw verwachtingen altijd waar!

Vrijblijvend een gratis offerte
Bij Barendse stellen we graag een vrijblijvende offerte op voor uw toilet renovatie in Voorschoten. Een medewerker van Barendse vraag naar uw wensen en bekijkt de ruimte. We maken voor u ook een renovatieschets. Zo kunt u precies zien wat het eindresultaat wordt. Deze schets is onderdeel van de vrijblijvende offerte en hier zijn geen verplichtingen aan verbonden. Vraag nu een gratis offerte aan.

Samenwerking met onze leveranciers
Uw toilet laten renoveren maar nog geen idee wat voor sanitair of tegels u wilt? Bij Barendse hebben we een samenwerkingsverband met een aantal leveranciers. U kunt uw nieuwe sanitair uitzoeken in de showroom van deze leveranciers. Ze beschikken allemaal over een uitgebreid assortiment.

Nieuwste technieken
Bij Barendse werken we uitsluitend met de nieuwste technieken en volgens de laatste technologieën. Door middel van cursussen blijft ons personeel goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat we u constante kwaliteit kunnen leveren.

Heldere communicatie en transparantie
Onder onze offertes vindt u geen kleine lettertjes. Ook hebben wij geen bijkomende kosten die nergens vermeld stonden. Al onze offertes zijn duidelijk en transparant. Is de offerte niet geheel duidelijk? Dan licht een medewerker van Barendse deze graag nog even toe. De algemene voorwaarden die op de offerte staan vermeldt zijn afkomstig van de brancheorganisatie.
We hanteren altijd vaste voorrijkosten en voor hulpmaterialen brengen we slechts eenmalig een vast bedrag in rekening.

Duurzame, groene onderneming
We vinden het milieu belangrijk en dat is terug te zien in ons bedrijf. Zelfs in onze bedrijfsstrategie is duurzaam ondernemen opgenomen. We werken met groene materialen & producten en ons afval – metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit – houden wij van elkaar gescheiden voor optimale verwerking.

Bovendien werken we met erkende afvalverwerkers. Zij zorgen voor een juiste en verantwoorde afhandeling van onze afvalstroom.

Werkzaamheden

Toiletpot

De toiletpot

Dit is het belangrijkste aspect van uw toilet. Wanneer u een nieuwe toiletpot zoekt, kunt u deze bekijken in de showroom van één van onze leveranciers. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan toiletpotten. Uw uitgezochte toiletpot wordt door Barendse op een snelle en professionele manier geplaatst.

wastafel

De fontein

Met de fontein wordt het wasbakje in uw toiletruimte bedoeld. Wanneer u een nieuwe fontein wilt, kunt u deze uitkiezen bij één van onze leveranciers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Zodra u een nieuwe fontein heeft uitgekozen, plaatst Barendse deze graag voor u.

tegel werk

Het tegelwerk

Wilt u een complete renovatie van uw toilet dan valt daar ook het tegelwerk onder. Ook deze tegels kunt u zelf uitkiezen. Ze zijn te bezichtigen in de showroom van één van onze leveranciers. Vervolgens worden de tegels geplaatst door een vakman van Barendse.

badkamer plafond

Het plafond

Voor het renoveren van uw plafond in het toilet bestaan er twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om nieuw stucwerk over uw bestaande plafond te plaatsen. Of uw toiletruimte wordt van een nieuw plafond voorzien.

Stucwerk

Het stucwerk

De medewerkers van Barendse zijn ook gespecialiseerd in stucwerk. Uw plafond wordt netjes glad gemaakt en ziet er weer als nieuw uit.

schilderwerk badkamer

Het schilderwerk

Bij Barendse hebben we ook professionele schilders in dienst met jarenlange ervaring. Een nieuwe verflaag geeft uw toiletruimte een nette en frisse uitstraling. Ons schilderwerk is gegarandeerd waterdicht.

Meer werkzaamheden

Garanties

Een toilet renovatie is veel werk en vergt vakkundige kennis. U wilt natuurlijk wel dat u toilet er na de renovatie perfect uitziet. Laat de renovatie van uw toilet in Voorschoten daarom uitvoeren door een vakman. Barendse heeft diverse vakmannen in dienst die uw toilet renovatie op een professionele manier uitvoeren.

Al onze vakmannen hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van toilet renovatie. Ze werken met de beste apparatuur en volgens de laatste technologieën.

Kwaliteitswerk
Vanuit Barendse leveren we alleen kwaliteitswerk. Al onze producten en installatieconcepten zijn technisch in orde. Daarnaast hebben we een samenwerking met een aantal leveranciers die zeer goed bekend staan. Alle materialen in hun assortiment zijn van A-kwaliteit.

Duurzaam ondernemen
Omdat het milieu voor ons heel belangrijk is, doen we aan duurzaam ondernemen. We werken met het juiste materialen en producten, zoals duurzame kranen. Veel huishoudens profiteren van het plaatsen van duurzame kranen. Het zorgt voor een lagere waterrekening en het is beter voor het milieu.

Het duurzaam ondernemen blijkt ook uit het feit dat we al ons afval scheiden. Metaal, puin, bitumen, hout, kit en verf worden allemaal van elkaar gescheiden. Vervolgens wordt het afval naar geselecteerde afvalverwerkers gebracht zodat het op een verantwoorde manier wordt verwerkt.

Erkend en gecertificeerd
Barendse is een erkend bedrijf en in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat
 • Kiwa

Er wordt conform de geldende ARBO-normen gewerkt en onze processen, producten en al onze medewerkers voldoen aan verschillende kwaliteitseisen. Bovendien is Barendse aangesloten bij onderstaande brancheorganisaties:

 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om een toilet renovatie naar behoren uit te voeren.
 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
Duurzaamheid

Kies voor een milieuvriendelijke toiletrenovatie

Bij Barendse geven we veel om leefomgeving en milieu. Daarom werken we op de meest duurzame manier. Dat houdt in het volgende in:

 • Recyclen
 • Afval scheiden
 • Waterbesparende kranen plaatsen

U kunt bij ons terecht voor een toiletrenovatie, maar ook voor advies over het verduurzamen van uw toilet. Neem contact met ons op en u krijgt uitgebreid advies omtrent de juiste aankoop voor het klimaat.

FAQ

Uit welke soorten nieuwe toiletten kan ik kiezen bij toilet renovatie?

Onze leverancier heeft een uitgebreid assortiment aan toiletpotten. Er zijn twee verschillende modellen toiletten waaruit u kunt kiezen tijdens de toilet renovatie. Dit zijn staande toiletten en hangende toiletten.

Staand toilet
Een staand toilet wordt ook wel het klassieke toilet genoemd. Dit is een model dat veel gebruikt wordt. Dit toilet wordt op de grond gemonteerd. Het waterreservoir vormt meestal één geheel met de toiletpot.

Hangend toilet
Een hangend toilet hangt aan de wand. Hierdoor kan de vloer goed schoon gemaakt worden. Het waterreservoir bevindt zich achter een wand en is niet zichtbaar.

Houden jullie ook rekening met het milieu?

Ja zeker, wij doen van alles om een positieve bijdrage te leveren aan onze toekomst. We scheiden bijvoorbeeld ons afval, werken met duurzame producten & materialen en recyclen.

Welke werkzaamheden voeren jullie uit tijdens een toilet renovatie?

Barendse voert alle werkzaamheden uit tijdens een toilet renovatie. Dit is mogelijk omdat wij vakmannen in dienst hebben met diverse kwaliteiten. Zie hieronder een overzicht van de werkzaamheden:

 • De toiletpot
 • De fontein
 • Het tegelwerk
 • Het plafond
 • Het stucwerk
 • Het schilderwerk

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen