• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Overweegt u een toilet renovatie? Twijfel dan niet langer en kies voor een toilet renovatie door Installatiebedrijf Barendse Leiden. Barendse renoveert uw toilet volledig en professioneel. Uitzoeken van tegels en sanitair is eenvoudig. Barendse werkt namelijk samen met verschillende leveranciers die de mogelijkheden aan u presenteren in hun showrooms. Wij zetten uw wensen om naar een mooi ontwerp. Barendse Leiden verzorgt vrijblijvend een renovatieschets voor uw toilet renovatie.

Waarom

Daarom kiest U voor Barendse Leiden

Voor een goed gerenoveerd toilet moet u bij Barendse Leiden zijn. Wij leveren altijd maatwerk en we werken alleen met de nieuwste technieken en technologieën.

U krijgt daarnaast altijd garantie op onze diensten en producten. Bij een eventueel defect staan wij direct voor u klaar met een oplossing.

Bij Barendse Leiden krijgt u hoe dan ook een verbluffend eindresultaat. Vraag bij Barendse Leiden een offerte aan voor toilet renovatie. Onze offertes zijn transparant en helder. Wij doen niet aan kleine lettertjes of addertjes onder het gras.

Werkzaamheden

Toiletpot

Toiletpot

Een belangrijk item van de toiletruimte is natuurlijk de toiletpot zelf. Barendse Leiden biedt een compleet assortiment aan toiletpotten. De gekozen toiletpot wordt vakkundig in uw toiletruimte geplaatst of gehangen.

wastafel

Fontein

Fonteinen voor in het toilet zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Barendse Leiden vindt u alleen toiletfonteinen van de beste merken.

Tegelwerk Leiderdorp

Tegelwerk

Bij de renovatie van uw toilet hoort natuurlijk ook nieuw tegelwerk. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde tegelleveranciers. In de showroom bekijkt u op uw gemak de veelzijdige mogelijkheden op het gebied van tegelwerk. Een tegelzetter van Barendse Leiden zal vervolgens uw toilet betegelen.

Stucwerk

Plafond

Voor werkzaamheden aan het plafond van uw toilet, neemt u ook contact op met Barendse. Wij voorzien uw plafond van nieuw stucwerk of vervangen dit volledig.

stukadoor

Stukadoorswerk

Bij stukadoorswerk is het belangrijk dat dit goed en strak gebeurd. Daarom laat u dit ook door vakmensen doen. De stukadoors van Barendse Leiden hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een perfecte afwerking van uw toilet.

Schilderwerk

Het schilderen van de toiletruimte zorgt voor een frisse, schone uitstraling. Schilderwerk van Installatiebedrijf Barendse Leiden gebeurt efficiënt en is 100% waterdicht.

Meer werkzaamheden

Garanties

Waarom laat u uw toilet renovatie door een professional doen?

Het toilet is een ruimte waar mensen zich graag even terugtrekken en tot zichzelf komen. Het wordt gezien als een belangrijke ruimte in huis.

Uw toilet renovatie laat u uiteraard door een professional doen. Een toilet renoveren vereist nogal wat expertise en kennis.

De medewerkers van Barendse Leiden hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van toilet renovatie. Ze weten precies wat ze wel en niet moeten doen en welke materialen en gereedschappen ze moeten gebruiken.
Wij maken duidelijke afspraken met u voordat we met de toilet renovatie starten. We garanderen u dat uw toilet er precies zo uit komt te zien als u wenst.

Barendse Leiden is erkend

Barendse is een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf. Dit blijkt uit het feit dat het bedrijf in het bezit is van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Duurzaamheid voorop

Barendse is een renovatiebedrijf in Leiderdorp dat in 1961 opgericht. We zijn trots op onze lange geschiedenis en hebben tegelijk onze blik gericht op de toekomst. Duurzaamheid staat daarom bij ons centraal en we lopen op dit gebied voorop: juiste materialen, recycling, geminimaliseerde transportbeweging en afvalscheiding. Duurzame onderdelen waar wij trots op zijn!

U krijgt van ons uitstekend eindproduct. Het heeft een lange levensduur en oog voor de toekomstige generaties. Hierdoor heeft u nog heel lang plezier van het werk dat wij leveren en de producten die wij leveren. Door te kiezen voor duurzaamheid, dragen wij bovendien bij aan een betere leefomgeving.

Elke dag verrichten we werkzaamheden in de omgeving van Zoetermeer, Leiderdorp, Leiden, Voorschoten, Woerden, Gouda, Oegstgeest en Den Haag.

FAQ

Welke soorten toiletten zijn er?

Er zijn globaal twee verschillende soorten toiletten die u bij uw toilet renovatie aan kunt schaffen, een staand toilet of een hangend toilet.

 1. Staand toilet
  Een staand toilet is op de grond gemonteerd. We noemen dit ook wel de klassieke toiletpot omdat dit model al heel lang in Nederland in gebruik is. Het waterreservoir vormt meestal één geheel met de toiletpot. De uitgang van de toiletpot kan aan de onderkant of aan de achterkant van de toiletpot zitten. Dit hangt af van de grootte van de toiletruimte en van het toilet zelf.
 2. Hangend toilet
  Bij een hangend toilet is het waterreservoir achter een wand geplaatst waardoor deze niet te zien is. Het toilet hangt aan deze wand. De vloer is bij een hangend toilet vrij en daardoor goed schoon te maken.
  Er kan ook nog onderscheid gemaakt worden in de vorm van het toilet. U kunt een keuze maken voor een diep- of vlakspoeltoilet.
 3. Diepspoeltoilet
  Het diepspoeltoilet heeft een trechtervormige bodem. De ontlasting valt meteen in het water. De wc pot blijft schoner bij een diepspoeltoilet en er komen minder geuren vrij.
 4. Vlakspoeltoilet
  Vlakspoeltoiletten hebben een vlakke bodem. Hier blijft altijd wat water in staan. Bij een vlakspoeltoilet heeft u minder last van gespetter. Voor medische inspectie van de ontlasting is dit model ook geschikt.

Werken jullie op een milieuvriendelijke manier?

Zeker! Het milieu staat voor ons op de eerste plek. Wij scheiden bijvoorbeeld al het afval en we installeren de duurzaamste producten en materialen. Hierdoor vergroenen we de wereld om ons heen.

Wat zijn onmisbare accessoires voor in het toilet?

Wat u zeker toe moet voegen in uw gerenoveerde toilet zijn een wc-borstel, een wc-mat, een toiletrolhouder, een vuilnisbakje en een handdoekhaakje met handdoek. Deze producten kan Barendse ook leveren.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen