• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Wilt u woning aanpassingen uit laten voeren? Komt dit doordat uzelf of een gezinslid niet alles meer kan door een handicap of door ouderdom? In de afgelopen jaren heeft installatiebedrijf Barendse al vele woningen en panden aangepast voor mensen in een vergelijkbare situatie die weer mobiel wilden zijn in eigen woning. Wij geven u graag advies over alle mogelijke woon aanpassingen en maken de huis aanpassingen op maat voor u.

Waarom

10 redenen om voor Barendse in Leiderdorp te kiezen

1.Persoonlijke communicatie
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw vragen te beantwoorden, om u persoonlijk advies te geven en om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. Wij communiceren op een open en directe manier met u. Door naar al uw wensen te luisteren, maken wij het mogelijk maatwerk te leveren. Profiteer van de persoonlijke en servicegerichte benadering van Barendse Leiderdorp en voel u direct op uw gemak.

2. Transparant bedrijf met duidelijke afspraken
Kiest u voor de service van Installatiebedrijf Barendse Leiderdorp, dan heeft u geen speciale verzekering nodig. Onze offertes zijn transparant en helder. Kleine lettertjes of addertjes onder het gras? Daar doen wij niet aan. Alle algemene voorwaarden die we hanteren, zijn afkomstig van de Nederlandse brancheorganisatie.

U betaalt vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen wij slechts één keer een vast bedrag in rekening.

3. Duurzaam en groen ondernemen
Vindt u een duurzame toekomst belangrijk? Barendse ook. Binnen ons bedrijf speelt het milieu een belangrijke rol. Duurzaam ondernemen hebben we onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. Dit blijkt onder andere uit het feit dat we met groene materialen en producten werken.

Naast het gebruik van groene materialen en producten, houden we ons bezig met afval scheiden. We scheiden metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit van elkaar. Vervolgens wordt onze afvalstroom via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een verantwoorde manier verwerkt.

4. Jarenlange ervaring met het verzorgen van allerlei woning aanpassingen
Installatiebedrijf Barendse Leiderdorp is in 1961 opgericht en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Deze vele jaren ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn bij het aanbrengen van huis aanpassingen.

5. Volledige ontzorging
Tijdens het gehele proces van uw woning aanpassen, wordt u volledig ontzorgd. U hoeft zich nergens druk om te maken. Van aanvraag tot nazorg; wij klaren de klus volledig voor u.

6. Vakkundig installatiebedrijf
Voor al onze werkzaamheden hebben we eigen, vakbekwaam personeel met jarenlange ervaring in dienst. Al onze medewerkers beschikken over een passende opleiding en bezitten het VCA-certificaat. Daarnaast werken al onze medewerkers vakkundig en efficiënt. Kwaliteit staat bij ons te allen tijde voorop.

Dat Barendse veilig werkt is bewezen. We zijn namelijk in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

7. Werkzaam met de nieuwste technieken
Wij ontwikkelen ons constant om u de beste kwaliteit te blijven leveren. Bij al onze werkzaamheden op het gebied van woon aanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en technieken.

8. Bieden van kwaliteitswerk
Installatiebedrijf Barendse Leiderdorp voldoet aan diverse kwaliteitseisen. Wanneer u onze hulp voor woning aanpassingen inschakelt, mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. Wij kopen alleen materiaal in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn altijd materialen van A-kwaliteit.

U krijgt tevens garantie op onze producten en diensten. Is er plotseling iets defect? Dan staan we direct voor u klaar met een oplossing.

9. In het bezit van certificaten en erkenningen
Als installatiebedrijf zijn wij in het bezit van een VCA-certificaat. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen.

Daarnaast zijn we als installatiebedrijf opgenomen in het erkenningenregister InstallQuality. Dit betekent dat we aangetoond hebben te beschikken over voldoende vakbekwaamheid.

Naast vakbekwaamheid beschikken we ook over een uitrusting die nodig is om de woning aanpassingen naar behoren uit te voeren. Daarnaast zijn de vereiste normen en publicaties aanwezig om de huis aanpassingen zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

10. Voor zowel grote als kleine woning aanpassingen
Hoeveel woning aanpassingen moeten er bij u uitgevoerd worden? Wilt u een douchestoeltje laten monteren, een bad laten verwijderen en een vlakke douchehoek creëren? Of wilt u alleen een eenhendelmengkraan aan laten brengen? Barendse heeft aandacht voor grote en kleine klanten. U wordt altijd even vriendelijk geholpen, hoe groot of klein uw klus ook is.

Kies voor een professional, kies voor Barendse!

Er zijn vele drijfveren te noemen waarom het verstandig is om woning aanpassingen uit te laten voeren door een professional. Wij laten u kennismaken met de drie belangrijkste beweegredenen.

1. Omdat u specifieke wensen heeft
Heeft u specifieke wensen op het gebied van woon aanpassingen? Voor een amateur zijn uw bijzondere wensen niet altijd of niet volledig uit te voeren. Barendse Leiderdorp past uw woning exact aan op de manier die u wilt.

2. Omdat u een bedrijf met inlevingsvermogen zoekt
Een professionele medewerker van Barendse Leiderdorp heeft veel inlevingsvermogen en maakt al uw wensen voor uw huis aanpassingen waar. Wij nemen de tijd voor u en geven op een gerichte manier invulling aan uw verwachtingen.

3. Omdat u wilt dat alles in één keer goed gebeurt
Laat u uw werkzaamheden uitvoeren door een medewerker van Barendse Leiderdorp, dan weet u ook zeker dat alles in één keer helemaal goed gaat. Wij maken van uw huis weer een fijn thuis. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van de juiste gereedschappen en materialen.

Werkzaamheden

U gaat naar Barendse voor:

Antislip douchevloer

De aanleg van antislip douchevloeren

Een antislip douchevloer vermindert de kans op een valpartij voor ouderen en gehandicapten in de doucheruimte.

Montage van hulpmiddelen

De montage van douchestoeltjes, wandbeugels en verhoogde toiletpotten; hulpmiddelen die onmisbaar zijn voor gehandicapten, mindervaliden en ouderen die slecht ter been zijn.

eenhendelmengkraan

Het aanbrengen van eenhendelmengkranen

Dit hulpmiddel is onmisbaar voor mensen met artrose of reuma. Een eenhendelmengkraan kan immers met één beweging bediend worden.

douche monteren

Badkameraanpassingen

De verwijdering van een bad en de creatie van een vlakke douchehoek. Dit zorgt ervoor dat ouderen en gehandicapten zich gemakkelijker verplaatsen in de badkamer.

Oprit plaatsen

Het plaatsen van opritten

Het plaatsen van opritten doen we ten behoeve van rolstoelen en rollators. Hierdoor bewegen ouderen en gehandicapten zich een stuk vrijer in en rond hun woning.

Meer werkzaamheden

Garanties

Bij installatiebedrijf Barendse krijgt u garantie op woon aanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten. De garantie van maar liefst 24 maanden is geldig op producten die u afneemt voor woning aanpassingen

Installatiebedrijf Barendse Leiderdorp is een erkend en gecertificeerd bedrijf. Dit blijkt uit het feit dat het bedrijf in het bezit is van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen.
 • Wij zijn opgenomen in het erkenningenregister van InstallQuality.
 • Aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland.
Duurzaamheid

Duurzame huis aanpassingen in Leiderdorp

Woning aanpassingen maken het makkelijker voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten om in hun vertrouwde woonomgeving te blijven wonen zonder dat de mobiliteit afneemt. Barendse voert diverse woning aanpassingen uit in Leiderdorp, Leiden, Oegstgeest en Voorschoten.

Hierbij houdt Barendse altijd rekening met de duurzaamheid van het werk en daarmee het milieu. Dit staat bij ons erg hoog in het vaandel. Bij alle woningaanpassingen in Leiderdorp scheiden we ons afval en zorgen we ervoor dat deze op een nette manier wordt verwerkt.

FAQ

Wat zijn woning aanpassingen?

Woning aanpassingen zijn aanpassingen die het mogelijk maken dat u zelfstandig in uw huis kunt blijven wonen. Woning aanpassingen zijn zeer geschikt voor mensen die door ouderdom, ziekte of een handicap niet meer mobiel zijn in hun eigen woning. Woning aanpassingen zorgen voor meer zelfstandigheid en vrijheid en voor minder afhankelijkheid van anderen.

Voert Barendse Leiderdorp naast woning aanpassingen nog meer duurzame werkzaamheden uit?

Naast woning aanpassingen gaat u ook naar Barendse voor:

 • Loodgieterswerk
 • Dakwerkzaamheden
 • Onderhoud en renovatie

Waaruit bestaan woning aanpassingen?

Woning aanpassingen bestaan vaak uit het aanpassen van de badkamer, het toilet en de keuken. Barendse monteert onder andere douchestoeltjes, wandbeugels en verhoogde toiletpotten. We creëren ook vlakke douchehoeken, brengen eenhendelmengkranen aan en leggen antislipvloeren. Maar ook het plaatsen van trapliften en het verwijderen van drempels zijn woning aanpassingen die Barendse regelmatig uitvoert.

Wat staat er in de offerte die ik ontvangt?

Kostenoverzicht woning aanpassingen
In de offerte vermelden we allereerst de precieze kosten die de huis aanpassingen met zich meebrengen.

Werkomschrijving woon aanpassingen
Ten tweede bevat de offerte een werkomschrijving. Hierin staat wat er precies aan uw woning moet gebeuren. Wat moet er vernieuwd worden? Wat moet er vervangen worden? Wat moet er afgewerkt worden?

Algemene voorwaarden
Tot slot vindt u in de offerte ook een overzicht met algemene voorwaarden. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent.

De offerte dient u per mail aan ons te bevestigen of terug te sturen in een antwoordenvelop. Hierna plannen we een afspraak met u in om de woon aanpassingen uit te voeren.

Voor wie zijn woning aanpassingen geschikt?

Woning aanpassingen zijn geschikt voor iedereen die zich door een handicap, een (chronische) ziekte of ouderdom niet meer vrij kan bewegen in zijn eigen woonomgeving.

Wat is het verschil tussen installatiebedrijf Barendse Leiderdorp en een ander installatiebedrijf?

Installatiebedrijf Barendse Leiderdorp

 • Installatiebedrijf Barendse Leiderdorp is erkend en in het bezit van relevante certificaten en aangesloten bij de belangrijkste Nederlandse brancheorganisaties voor een installatiebedrijf.
 • Duurzaam ondernemen is onderdeel gemaakt van de bedrijfsstrategie.
 • Wij staan open voor zowel grote als kleine klanten tijdens klussen in of rondom woonhuizen en bedrijfspanden. Alles is mogelijk op het gebied van woning aanpassingen.
 • Wij hebben voor alle werkzaamheden eigen personeel met jarenlange ervaring in dienst. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en het VCA-certificaat. Daarnaast werken al onze medewerkers efficiënt en zeer vakkundig.

Een ander installatiebedrijf

 • Andere installatiebedrijven zijn niet altijd in het bezit van certificaten en ook geen lid van brancheorganisaties.
 • Niet ieder installatiebedrijf werkt milieuvriendelijk en met duurzame materialen.
 • Andere installatiebedrijven richten zich soms alleen op kleine klanten of juist op grote klanten.
 • Andere installatiebedrijven werken vaak met een wisselend personeelsbestand. Het is dan lastig in te schatten of het personeel wel geschikt en ervaren genoeg is voor een bepaalde klus.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen