• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Moet uw badkamer onderhouden worden, of is het toe aan badkamer renovatie en reparatie? Schakel een installateur in van Barendse. Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat het resultaat precies zo is, zoals u wenst en dat we op een positieve bijdrage leveren aan onze leefomgeving.

Door milieuvriendelijke producten te plaatsen, zoals duurzame kranen, verbruikt u minder water. Dat is goed voor het milieu en levert u tegelijkertijd een kostenbesparing op.

Barendse regelt niet alleen de loodgieter, maar ook de tegelzetter en de stukadoor. Vraag vrijblijvend een gratis badkamerschets aan voor uw badkamer renovatie in Oegstgeest.

Elke dag zijn we bezig met werkzaamheden in en rondom deze plaatsen: Zoetermeer, Voorschoten, Den Haag, Leiden, Gouda, Woerden en Leiderdorp.

Waarom

Wilt u de perfecte badkamer hebben in Oegstgeest? Een badkamerrenovatie vereist bepaalde precisie en vakbekwaamheid. Laat uw badkamer renoveren door een installateur van Barendse, zij beschikken over de juiste expertise.

Een snelle en vakkundige werkwijze
Door onze jarenlange ervaring met het renoveren badkamer, is het renoveren van uw badkamer een fluitje van een cent voor ons. Wij realiseren uw badkamer tegelen snel en vakkundig. Wij weten precies met welke gereedschappen en materialen wij tot het meest perfecte eindresultaat.

Alles naar uw wens
Wij overleggen vooraf uitgebreid alle mogelijkheden en wensen in uw badkamer. Daarnaast maken wij ook een badkamerschets zodat u altijd een beeld heeft van het uiteindelijk resultaat. Wij zorgen dat alles naar uw wens is.

De nieuwste technieken
Installatiebedrijf Barendse maakt altijd gebruik van de nieuwste technieken en technologieën. Deze nieuwste werkwijze passen wij toe bij de badkamer installatie in Oegstgeest.

Transparantie en duidelijke afspraken
Een speciale verzekering? Die heeft u bij ons niet nodig. Wij doen niet aan addertjes onder het gras en kleine lettertjes. Met ons maakt u duidelijke en transparante afspraken.

Kies voor Barendse

 • Barendse is er voor grote en kleine klussen aan uw badkamer in Oegstgeest.
 • Voor elke klant leveren wij maatwerk bij badkamerrenovatie.
 • Wij bieden kwaliteitswerk en een verbluffend eindresultaat.
 • Wij hebben vakkundige en vriendelijk personeel.
 • We hebben persoonlijke aandacht voor u.
 • U heeft bij ons altijd garantie op afwerkingen en producten.
 • Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring.

Barendse is een familie bedrijf wat is opgericht in 1961. Wij hebben al jarenlange ervaring en verwachten dat ook van onze werknemers. Dankzij hun expertise is het voor ons mogelijk om kwaliteitswerk van het hoogste niveau te leveren.

Onze medewerkers werken bovendien met milieuvriendelijke producten die lang mee gaan. Duurzame kranen bijvoorbeeld, waardoor u minder water verbruikt.
Wij vinden persoonlijke aandacht voor u belangrijk, want iedere klant is uniek. Voor vragen of meer informatie neemt u contact met ons op via 071 – 5 233 239. Wij 24/7 te bereiken via telefoon of e-mail.

Tijdens het gehele renovatie proces wordt u volledig ontzorgd. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij regelen alle werkzaamheden en bijkomende zaken. Ons vakkundig personeel heeft ervaring met badkamer tegelen, renovatie badkamer en badkamer installatie.

De garantie op onze materialen loopt soms wel op tot wel 20 jaar, daarnaast krijgt u in ieder geval altijd 24 maanden garantie.

Werkzaamheden

tegel werk

Tegelwerk

Is uw tegelwerk niet meer mooi wit en een beetje grauw? Wij vervangen graag het tegelwerk in uw badkamer in Oegstgeest. In de showroom van onze leverancier kiest u uw nieuwe tegels uit voor de vloer en muren. Heeft u mooie tegels gevonden? Badkamer betegelen doet Barendse zeer vakkundig.

Stucwerk

Plafond

Door vocht wordt het plafond in uw badkamer mogelijk aangetast. Is uw plafond aan vervanging toe? Voor alle werkzaamheden aan uw plafond neemt u contact op met Barendse voor een vrijblijvende gratis offerte. Wanneer uw badkamerplafond vervangen is, is deze gegarandeerd waterdicht.

schilderwerk badkamer

Schilderwerk

Voor een nieuwe, frisse en 100% waterdichte badkamer, laat u het schilderwerk aan Barendse over. Een schilderbeurt geeft uw badkamer een mooie uitstraling.

stukadoorswerk badkamer

Stukadoorswerk

Bij stukwerk is het belangrijk dat dit goed en strak aangebracht wordt door een vakman van Barendse. Wilt u uw muren en plafonds voorzien van een nieuwe afwerklaag van stukwerk? Schakel dan een stukadoor in van Barendse, want deze heeft jarenlange ervaring en zorgt voor de perfecte afwerking.

douche

Douche

Barendse biedt u veel mogelijkheden op het gebied van douches. Wij verzorgen in Oegstgeest douchekranen, douchethermostaten, douchebakken, douchecabines, douchewanden, douchegoten en inloopdouche.

bad plaatsen

Bad

Wilt u een nieuw bad in uw badkamer plaatsen? Wij bieden u alleen modellen van de beste merken onder de baden. In de showroom van onze leverancier maakt u uw keuze uit het uitgebreide assortiment. Van ligbaden tot hoekbaden en bubbelbaden. Bij Barendse bent u aan het goede adres.

wastafel

Wastafel

Wilt u een nieuwe wastafel laten plaatsen of moet uw wastafel gerepareerd worden? De wastafel is een blikvanger van uw badkamer. Wij helpen u graag een passende wastafel voor uw badkamer uitzoeken. Voor het uitzoeken van een wastafel bent u welkom in de showroom van één van onze leveranciers.

Meer werkzaamheden

Garanties

Laat uw renovatie badkamer uitvoeren door een professional

24 Maanden garantie
Wij bieden u 24 maanden garantie op op onze afwerking en materialen die wij toepassen bij uw badkamer installatie.

Erkend en gecertificeerd
Barendse werkt volgens de geldende ARBO-normen. Onze medewerkers, processen en producten voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Barendse is in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA*
 • Kiwa

Wij zijn tevens aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • InstallQ: Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat het beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
 • Techniek Nederland: Dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
Duurzaamheid

Als modern installatiebedrijf is duurzaamheid essentieel. Als u bij ons komt, adviseren wij u op dit gebied. We gaan op een efficiënte en vakbekwame manier aan het werk. Als laatste krijgt u een eindproduct van hoge kwaliteit afgeleverd. Wij werken met duurzame materialen, waardoor we het milieu ontzien en u nog lang plezier heeft van onze werkzaamheden.

FAQ

Wat doet Barendse precies op het gebied van onderhoud en badkamer renovatie?

Ons installatiebedrijf verzorgt de volledige renovatie van uw sanitair. Wij regelen een stukadoor, een tegelzetter, een timmerman en zelfs een schilder.

Welke merken sanitair levert Barendse?

Bij ons vindt u alleen A-merken van de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van de merken Grohe, Geberit, Sphinx en Wisa.

Houdt Barendse ook rekening met het milieu?

Ja zeker. Wij recyclen, scheiden ons afval en werken met milieuvriendelijke materialen. Ook verduurzamen wij badkamers.

Hoe kan ik het beste mijn gerenoveerde badkamer onderhouden?

U wilt uw nieuwe badkamer zo lang mogelijk mooi houden. Reinig uw badkamer regelmatig met de juiste schoonmaakproducten. Zorg er ook voor dat u uw badkamer helemaal droog maakt. Zo blijft u een schone, glimmende badkamer houden.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen