• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Heeft u een mankement aan uw badkamer? Of bent u toe aan een renovatie van uw badkamer? Neem dan contact op met Barendse. We beschikken over installateurs met ervaring en verstand van zaken. Daarnaast hechten we veel waarde aan een uitgebreide service zodat u uiteindelijk het gewenste resultaat ontvangt.

Bij Barendse regelen we niet alleen een loodgieter voor u, maar ook een tegelzetter of stukadoor. Zo kunt u voor alle klussen bij ons terecht. Wij doen bovendien veel aan duurzaamheid. Zo plaatsen we bijvoorbeeld waterbesparende kranen en douchekoppen. Dat is goed voor het milieu en het bespaart uw kosten. Vraag nu vrijblijvend een gratis offerte aan voor uw badkamer in Voorschoten.

Elke dag verrichten we werkzaamheden in de omgeving van Woerden, Leiden, Gouda, Oegstgeest, Den Haag, Leiderdorp en Zoetermeer.

Waarom

Barendse is een echt familiebedrijf dat is opgericht in 1961. Vandaag de dag staat de derde generatie aan het hoofd van het bedrijf. We hechten veel waarde aan kwaliteit en klantvriendelijkheid. Maar Barendse heeft nog meer pluspunten:

 • We hebben al meer dan 50 jaar ervaring.
 • Barendse is dé partner op het gebied van badkamer werkzaamheden in Voorschoten.
 • We maken een badkamerschets voor uw badkamerrenovatie.
 • Onze medewerkers zijn professionals.
 • We werken met duurzame materialen.
 • Persoonlijke service staat bij ons voorop.
 • We bieden een jarenlange garantie op onze werkzaamheden en materialen
 • Ons werk is gegarandeerd van uitstekende kwaliteit.

Vanaf het begin van onze werkzaamheden tot het einde hoeft u zich niet druk te maken. Alle activiteiten en bijkomende zaken worden geregeld door de medewerkers van Barendse. Ze gaan daarbij op milieuvriendelijk wijze te werk. Onze professionals hebben zeer veel ervaring met badkamer tegelen, renovatie badkamer en badkamer installatie.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Barendse op 071-5233239. U kunt ons 24/7 bereiken per telefoon of e-mail.

Werkzaamheden

Tegelwerk

Bent u toe aan nieuwe tegels? Of is uw tegelwerk verkleurd of gescheurd? We vervangen graag uw tegelwerk. U heeft de mogelijkheid om zelf nieuwe tegels uit te zoeken in de showroom van onze leverancier. Wanneer u nieuwe tegels heeft gevonden komt een medewerker van Barendse graag uw badkamer betegelen.

Plafond

Er kan schimmel ontstaan op uw plafond, waarschijnlijk door vocht. Laat uw aangetaste plafond vervangen door een vakman van Barendse. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte voor het vervangen van uw plafond. Het nieuwe plafond is gegarandeerd waterdicht.

schilderwerk badkamer

Schilderwerk

Bent u toe aan een nieuwe kleur in uw badkamer? Een andere kleur zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling. Laat het schilderwerk uitvoeren door een professional zoals Barendse. Uw badkamer ziet er na het schilderwerk gegarandeerd nieuw en fris uit.

stukadoorswerk badkamer

Stukadoorswerk

Het aanbrengen van stukwerk is een vak apart en daarom vrij lastig om zelf te doen. De stukadoors van Barendse hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van stukwerk. Uw muren en plafonds zien er weer als nieuw uit na een laag stukwerk en kunnen weer jaren mee. Neem contact op met Barendse voor een vrijblijvende offerte voor uw stukwerk.

douche monteren

Douche

Heeft u momenteel een bad en wilt u graag een douche in uw badkamer? Of bent u toe aan een nieuwe douche? Bij Barendse heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit vele producten zoals douchecabines, douchewanden, douchebakken, douchekranen, douchethermostaten, douchegoten en inloopdouches.

bad plaatsen

Bad

Wilt u graag een bad in uw badkamer plaatsen? Of is uw bad toe aan vervanging? Bij Barendse heeft u de keuze uit diverse exemplaren en merken. U kunt een nieuw bad uitzoeken in de showroom van onze leverancier. Of u nu een whirlpoolbad of een vrijstaande badkuip wilt, Barendse kan alles leveren.

badkamer wastafel

Wastafel

Bent u toe aan een nieuwe wastafel of moet uw huidige wastafel gerepareerd worden? Barendse heeft een breed aanbod van wastafels. Deze kunt u zelf uitzoeken bij één van onze leveranciers. Een installateur van Barendse zorgt ervoor dat uw nieuwe wastafel geplaatst wordt. Heeft u een mankement aan uw wastafel? Dan komt de installateur dit voor u maken.

Meer werkzaamheden

Garanties

Huur een vakman in voor uw badkamer renovatie

Bent u niet meer tevreden over uw badkamer? Het renoveren van uw badkamer is een flinke klus waarbij ingewikkelde werkzaamheden komen kijken. Laat de renovatie van uw badkamer daarom ook over aan een professional in Voorschoten, Barendse.

Installateurs van Barendse beschikken over veel vakkennis en hebben jarenlange ervaring. Zo weet u zeker dat uw badkamer op een efficiënte manier gerenoveerd wordt.

Een snelle en professionele aanpak
Renoveren badkamer, bij Barendse hebben we er al jaren ervaring mee. Het is een lastig klusje om zelf uit te voeren, tenzij u heel handig bent. Voor de installateurs van Barendse is het zo geregeld. Al onze medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s waardoor ze op een professionele manier werken. Daarnaast werken onze installateurs ook snel, voor u het weet kunt u weer gebruik maken van uw badkamer.

24 maanden garantie
Wanneer uw badkamer gerenoveerd wordt door Barendse hoeft u zich geen zorgen te maken over garantie. Vanuit Barendse bieden we u een garantie van 24 maanden op onze werkzaamheden en op de materialen die we gebruiken tijdens uw badkamer installatie.

Erkend en gecertificeerd
Bij Barendse wordt er conform de geldende ARBO-normen gewerkt. Al ons personeel, onze processen en onze materialen voldoen aan de verschillende kwaliteitseisen. We zijn in het bezit van de onderstaande certificaten:

 • VCA*
 • Kiwa

We zijn ook aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • InstallQ: Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat het beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
 • Techniek Nederland: Dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
Duurzaamheid

Kies voor groen!

Geeft u om het milieu? Kies dan voor Barendse! Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze leefomgeving en willen graag een positieve bijdrage leveren. We werken daarom op de meest duurzame manier. Dat doen we door:

 • Het plaatsen ‘groene’ producten, zoals waterbesparende kranen.
 • Het recyclen.
 • Het scheiden van al het afval wat we produceren, bijvoorbeeld hout en stenen, bitumen en papier, metaal, verf en kit.
 • Het minimaliseren van de transportbeweging.

We zijn dus niet alleen experts op het gebied van badkamer, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Wilt u minder water verbruiken en uw badkamer verduurzamen? Neem contact met ons op en wij geven u uitgebreid advies.

FAQ

Welke werkzaamheden voert Barendse uit op het gebied van badkamer renovatie?

Installatiebedrijf Barendse is in staat om de complete renovatie van uw sanitair te verzorgen. Zo hebben we stukadoor, tegelzetters, timmermannen en schilders in dienst.

Werken jullie op een duurzame manier?

Jazeker. We gebruiken milieuvriendelijk materialen en producten, recyclen, minimaliseren onze transportbeweging en scheiden al het afval wat we produceren. Op deze manier draagt Barendse bij aan een betere toekomst.

Leveren jullie ook producten van bekende merken?

Uiteraard leveren we producten van bekende merken. Sterker nog, we verkopen alleen A-merken van de beste kwaliteit. De merken die we verkopen zijn Grohe, Geberit, Sphinx en Wisa.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen