• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor het cv ketel vervangen of het cv ketel onderhoud in Oegstgeest? Installatiebedrijf Barendse kan u uitstekend van dienst zijn.

Voor het cv ketel onderhoud of het cv plaatsen schakelt u een een cv monteur in van Barendse. Wij zijn de specialist in cv ketel vervangen en onderhoud cv ketel.

Duurzaamheid is heel populair, ook als het gaat om cv ketels. En dat is logisch! Het is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Wij plaatsen zuinige CV ketels. Dit zorgt voor minder energieverbruik en dus een lagere energierekening. Wilt u besparen op uw energiekosten? Kies dan voor Barendse!

Elke dag zijn we actief in de omgeving van deze plaatsen: Zoetermeer, Den Haag, Voorschoten, Gouda, Leiden, Woerden en Leiderdorp.

Waarom

Daarom kiest u voor Barendse

Barendse is een erkend en gecertificeerd bedrijf. Wij hebben vakkundig personeel en daarom staat bij ons ook kwaliteit te allen tijde voorop.

Wij vinden heldere en transparante communicatie erg belangrijk. Dat geldt zowel voor kleine en grote klanten. Wij staan altijd open voor uw vragen en zijn bereid om u advies te geven. Wij gaan als bedrijf een langdurige relatie met u aan.

Onze werknemers houden precies bij welke werkzaamheden ze bij u hebben uitgevoerd. Mocht u ons nog een keer nodig hebben, dan zijn wij op de hoogte van uw situatie. Zo kunnen we u beter van dienst zijn.

Barendse heeft ruim 50 jaar ervaring met cv ketel vervangen en ketel onderhoud. Deze vele jaren ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn bij cv ketel onderhoud en bij een cv ketel plaatsen.

Duurzaamheid

Voor ons als CV professional is duurzaamheid essentieel. Wij adviseren u in het begin en vervolgens leveren we een uitstekend eindproduct dat efficiënt is, lang meegaat en oog heeft voor toekomstige generaties.

Alle werkzaamheden voeren we op de meest duurzame manier uit. We recyclen, scheiden ons afval, gebruiken milieuvriendelijke materialen en minimalisering de transportbeweging. Dit zijn allemaal duurzame onderdelen van onze bedrijfsvoering waar wij trots op zijn.

Werkzaamheden

Service en cv ketel onderhoud

Een cv ketel kan storingen vertonen. In het ergste geval zit u zonder warm water. Barendse is gespecialiseerd in cv ketel onderhoud. Een cv monteur verhelpt de storing aan uw cv ketel snel en vakkundig.

CV ketel vervangen en cv installatie vervangen

Een cv ketel kan ook slijten en een versleten cv ketel moet vervangen worden. Laat uw nieuwe cv-ketel plaatsen door een van de medewerkers van Barendse. Een oude cv ketel is vaak minder zuinig dan een nieuwe cv ketel. De gehele cv installatie vervangen is een goede investering. U heeft uw nieuwe cv ketel daardoor snel terugverdiend.

Onderhoudscontract

Advies bij een nieuwe ketel

Wij geven vrijblijvend, betrouwbare informatie over het vernieuwen van de cv ketel. U krijgt hierbij onder andere informatie over het rendement en de kosten.

Advies bij de aanschaf van een zonneboiler

Barendse kan u ook adviseren over het aanschaffen van een zonneboiler. Deze boiler maakt gebruikt van zonne-energie om water op te warmen.

expansievat controleren en vervangen

Expansievat vervangen of controleren

Als het expansievat niet goed werkt, wordt de druk niet goed geregeld. Warmteverschillen tussen verschillende kamers kan een teken zijn van een defect aan het expansievat.

Meer werkzaamheden

Garanties

Waarom is het belangrijk dat u een professional inhuurt?

Een cv ketel gaat lang mee, het kan voorkomen dat u nog niet met cv ketel onderhoud of een nieuwe cv ketel installeren te maken heeft gehad.

Om op lange termijn te blijven functioneren is onderhoud cv nodig. Laat het cv onderhoud uitvoeren door een cv monteur of een cv installateur.

De cv monteur en de cv installateur beschikken over de juiste opleiding, expertise en veel ervaring met ketel onderhoud en ketel vervangen. Daarnaast hebben wij geavanceerde apparatuur om alle werkzaamheden aan uw cv ketel naar behoren uit te voeren.

Een cv-ketel plaatsen is een moeilijk karwei. Het is slim om een cv installateur in te schakelen bij het cv ketel plaatsen. Door de cv monteur van Barendse heeft u snel en vakkundig een goed werkende cv ketel.

Barendse geeft 24 maanden garantie op zowel de afwerking als de materialen. Wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf. Medewerkers, processen en producten voldoen aan allerlei kwaliteitseisen. Wij werken volgens de geldende ARBO-normen en wij zijn in het bezit van:

 • VCA* certificaat (uitgegeven door Kiwa)

Daarnaast zijn we aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland: dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ: dit is de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

De rol van het milieu binnen ons bedrijf

In ons bedrijf staat het milieu hoog in het vaandel. Daarom is duurzaam ondernemen een onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Op deze manieren houden we rekening met het milieu:

 • We werken met ‘groene’ materialen en producten, zoals kleinere ketels.
 • Al het afval dat we produceren, scheiden we ook. Vervolgens brengen we het afval naar diverse afvalverwerkers die het afval op een verantwoorde manier verwerken.

Barendse is dus veel meer het onderhoud van cv ketels, cv-ketel vervangens en onderhouden. We adviseren u ook op het gebied van duurzaamheid. U krijgt gericht advies op het gebied van duurzame cv-ketels.

FAQ

Doet Barendse ook iets aan duurzaamheid?

Zeker, we doen heel veel aan duurzaamheid. We werken bijvoorbeeld met de meest milieuvriendelijke producten en materialen en we scheiden al ons afval. Zo helpen wij om de leefomgeving te vergroenen.

Wat voor werkzaamheden doet Barendse nog meer in Oegstgeest?

Barendse renoveert badkamers, toiletten en daken. Daarnaast plaatsen wij ook dakgoten en dakbedekking. Als loodgietersbedrijf zijn wij ook werkzaam met waterleidingen en gasleidingen.

Wat is het verschil tussen een cv ketel en een hr ketel?

Een hr ketel behaalt meer rendement dan een reguliere cv ketel. Dit hogere rendement is mogelijk omdat de hr ketel ook de warmte van de waterdamp gebruikt die ontstaat bij de verbranding van aardgas.

Welke merken cv ketels zijn er?

Er zijn verschillende merken cv ketels. Bij ons vindt u cv ketels van bekende A-merken zoals Remeha en Nefit. Een cv ketel Remeha is besparend op uw gasverbruik.

Hoe lang gaat een ketel mee?

De levensduur van een ketel is afhankelijk van het type cv ketel, het gebruik en het merk. De gemiddelde cv ketel gaat ongeveer 12 tot 16 jaar mee.

Welke cv ketel past bij u?

Welke cv ketel bij u past, is afhankelijk van uw budget, uw woning, uw eisen en uw verdere wensen omtrent milieu. Barendse adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. U heeft de keuze uit de Remeha ketel. De cv-ketel Remeha is één van de bekende A-merken onder de cv ketels.

Een Remeha cv ketel wordt ook wel gezien als een innovatieve cv ketel. Remeha is een van de meeste vooraanstaande fabrikanten van cv-ketels. Een Remeha cv ketel plaatsen is maatschappelijke verantwoord omdat er bij Remeha gewerkt wordt aan minder uitstoot van CO2.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen