• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Zoekt u een cv installateur of een cv monteur in Leiderdorp? Installatiebedrijf Barendse is u graag van dienst bij cv ketel onderhoud in Leiderdorp maar kan ook een nieuwe cv plaatsen bij u thuis of op de werkvloer. Neem voor het plaatsen, vervangen of onderhouden van een cv installatie in Leiderdorp contact op met Barendse. Wij zijn zeer gespecialiseerd op het gebied van comfortabel warm wonen met oog op de toekomst en ons leefmilieu!

Duurzaamheid groeit enorm in populariteit en dat is terecht! Goed voor uw portemonnee en goed voor uw leefomgeving. Twee vliegen in één klap dus! Een lagere energierekening, minder verbruik en dus een kostenbesparing. Er is bovendien een grote kans dat u in aanmerking komt voor subsidies en bepaalde regelingen.

Elke dag verrichten we werkzaamheden in de omgeving van Zoetermeer, Den Haag, Woerden, Gouda, Leiden en Leiderdorp.

Waarom

Laat uw cv plaatsen en onderhouden in Leiderdorp door een professioneel bedrijf

Een cv ketel gaat lang mee. Het is zeer waarschijnlijk dat u nog nooit te maken heeft gehad met cv ketel onderhoud of een nieuwe cv installatie.

Een cv ketel heeft onderhoud nodig om ook op langere termijn goed te blijven functioneren. Laat het cv onderhoud uitvoeren door een professional van Barendse. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Medewerkers met een passende opleiding en veel expertise

Het plaatsen van een cv ketel in Leiderdorp is een complex karwei. Het is slim om iemand in te schakelen die veel verstand van cv ketels heeft. Kiest u voor een cv installateur van Barendse, dan heeft u snel een perfect werkende cv ketel.

De medewerkers van Barendse beschikken allemaal over een opleiding, expertise en veel ervaring met onderhoud aan cv ketels.

Beste apparatuur voor cv installatie en cv onderhoud

Wij beschikken over de beste apparatuur om alle werkzaamheden en al het onderhoud aan uw cv ketel in Leiderdorp naar behoren uit te voeren.

Garantie op werkzaamheden en materialen

Een professioneel bedrijf als Barendse geeft vanzelfsprekend garantie op werkzaamheden en materialen.

Werkzaamheden

Advies bij het vernieuwen van een ketel of bij de aanschaf van een zonneboiler

Wij geven u vrijblijvend een betrouwbaar advies over het vernieuwen van een ketel. Hierbij geven wij onder andere informatie over het rendement en de kosten. Ook over de aanschaf van een zonneboiler bieden wij u uitgebreid advies.

Een Cv ketel vervangen of een cv installatie vervangen

Wilt u uw cv ketel vervangen omdat deze oud is, kapot is of niet meer naar behoren functioneert? Laat uw cv ketel vervangen en verkrijg een beter rendement. Een nieuwe cv ketel is vaak veel zuiniger dan een oude cv ketel. De investering voor het vervangen van de cv ketel verdient u daardoor snel terug. Uw cv ketel vervangen laat u natuurlijk over aan een gecertificeerd bedrijf in omgeving Leiderdorp. Het vervangen van de gehele cv installatie is natuurlijk ook mogelijk.

Service en onderhoud cv ketel

Vertoont uw cv ketel een storing? Dat is erg vervelend omdat u geen warm water heeft of in de kou zit.

Onderhoud cv ketel nodig? Schakel een cv installateur in van Barendse. Wij zijn gespecialiseerd in cv ketel onderhoud en verhelpen de storing aan uw cv ketel snel en efficiënt. U mag 24 uur per dag contact met ons opnemen voor cv ketel onderhoud. Dat is de service die wij u graag aanbieden.

Het expansievat controleren en eventueel vervangen

Een expansievat vangt normale drukverschillen in uw cv op. Werkt het expansievat niet goed meer, dan is het onmogelijk om de druk goed te regelen. U merkt dit aan warmteverschillen tussen verschillende kamers of doordat u de cv installatie steeds moet bijvullen.

Barendse controleert het expansievat voor u met professionele apparatuur. Wij zijn daarnaast ook in staat om het expansievat te vervangen.

Meer werkzaamheden

Garanties

Barendse is een erkend en gecertificeerd bedrijf. Processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Barendse werkt veilig en volgens de geldende ARBO-normen en is in het bezit van:

 • VCA* certificaat
 • Kiwa

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

De rol van duurzaamheid binnen Barendse

Het milieu speelt bij ons een essentiële rol. Barendse doet aan duurzaam ondernemen. Dat betekent dat:

 • We ‘groene’ cv ketels installeren.
 • Al het afval wordt gescheiden: puin, metaal, papier bitumen, verf en kit. De afvalstromen worden vervolgens door verschillende afvalverwerkers op een verantwoordelijk manier verwerkt.

Barendse doet nog veel meer dan alleen cv installatie. U kunt bij ons ook terecht voor advies omtrent het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Neem gerust een keer contact met ons op en wij geven u gericht advies.

FAQ

Welke soorten cv ketels zijn er allemaal?

Naast de reguliere cv ketel zijn er nog de hr ketel en de vr ketel.

 • De cv ketel (conventionele ketel)
  De cv ketel heeft een brander die blijft branden totdat de gewenste temperatuur van het water bereikt is. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, slaat de brander af. De conventionele ketel heeft een rendement van 70 a 80%. Er gaat 20 tot 30% van de energie verloren via de schoorsteen.
 • De hr ketel (hoog rendement ketel)
  Een hr ketel, ook wel hoog rendement ketel genoemd, is energiezuinig en behaalt meer rendement dan de gewone cv ketel. Dit hogere rendement is mogelijk omdat de hr ketel ook de warmte gebruikt uit de waterdamp die ontstaat bij verbranding van aardgas. Dit scheelt energiekosten en komt het milieu ten goede.
 • De Vr ketel (verbeterd rendementsketel):
  Vr staat voor verbeterd rendement. Een vr ketel is niet zo zuinig als een hr ketel. Een deel van de warmte gaat verloren. Een vr ketel installeren we op plaatsen waar het installeren van een hr ketel niet mogelijk is. Dit is onder andere op plaatsen waar geen waterafvoer aanwezig is.

Doen jullie iets aan duurzaamheid?

Zeker. Wij vinden het milieu ontzettend belangrijk. Wij scheiden bijvoorbeeld al het afval en installeren duurzame materialen en producten. Met alle liefde dragen we bij aan een beter milieu.

Wat is de beste cv ketel?

Wat voor u de beste cv ketel is, is afhankelijk van uw budget, van uw woning en van uw verdere wensen. Wij adviseren graag welke cv ketel de beste keuze voor uw situatie is.

Wat is de levensduur van een cv ketel?

De levensduur van een cv ketel is afhankelijk van het gebruik en van het merk en type cv ketel. Een cv ketel gaat gemiddeld 12 tot 16 jaar mee.

Wat is het verschil tussen installatiebedrijf Barendse en een ander installatiebedrijf?

Installatiebedrijf Barendse:

 • Installatiebedrijf Barendse is erkend en in het bezit van certificaten en aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties voor een installatiebedrijf.
 • Duurzaam ondernemen is onderdeel gemaakt van de bedrijfsstrategie.
 • Wij staan open voor zowel grote als kleine klanten tijdens klussen in of rondom woonhuizen en bedrijfspanden. Alles is mogelijk; van klein cv onderhoud in Leiderdorp tot het plaatsen van een nieuwe cv installatie in Leiderdorp.
 • Wij hebben voor alle werkzaamheden die we uitvoeren eigen personeel met jarenlange ervaring in dienst. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en het VCA-certificaat. Daarnaast werken al onze medewerkers efficiënt en zeer vakkundig.

Een ander installatiebedrijf:

 • Andere installatiebedrijven zijn niet altijd in het bezit van certificaten en ook geen lid van brancheorganisaties.
 • Niet ieder installatiebedrijf werkt milieuvriendelijk en met duurzame materialen.
 • Andere installatiebedrijven richten zich soms alleen op kleine klanten of juist op grote klanten.
 • Andere installatiebedrijven werken vaak met een wisselend personeelsbestand. Het is dan lastig in te schatten of het personeel wel geschikt en ervaren genoeg is voor een bepaalde klus.

Doet Barendse naast cv ketel onderhoud in Leiderdorp nog meer?

Naast cv-ketelonderhoud gaat u ook naar Barendse voor:

 • Woning aanpassingen
 • Loodgieterswerk
 • Dakwerkzaamheden
 • Onderhoud en renovatie

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen