• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Zoekt u een vakbekwame cv installateur in Voorschoten? Bij Barendse bent u op het juiste adres voor het onderhoud cv ketel, cv ketel vervangen en cv plaatsen in Voorschoten.

Neem voor het onderhoud cv ketel, cv plaatsen en cv ketel vervangen in Voorschoten contact met ons op. Barendse is namelijk gespecialiseerd op het gebied van comfortabel, warm en duurzaam wonen. Door een zuinige cv ketel te laten plaatsen, gaat uw energierekening omlaag. Zuinige cv ketels zijn bovendien beter voor het milieu. Kies voor Barendse om een cv ketel te laten plaatsen!

Iedere dag zijn we bezig in de omgeving van Zoetermeer, Leiden, Den Haag, Leiderdorp, Gouda, Oegstgeest en Woerden. 

Waarom

Bij ons profiteert u van heel veel unieke voordelen. Onze medewerkers leveren vakwerk, hebben jarenlange ervaring, zijn zeer klantvriendelijk en leveren heel veel extra service.
Daarom kiest u voor een cv installateur of een cv monteur van Barendse:

1. Een vakkundig installatiebedrijf
We hebben vakbekwaam personeel met jarenlange ervaring in dienst voor alle werkzaamheden op het gebied van cv ketel onderhoud. Al onze medewerkers bezitten het VCA-certificaat en beschikken over een passende opleiding. Een cv installateur of een cv monteur van Barendse werkt daarnaast altijd efficiënt en vakkundig. Bij ons staat kwaliteit te allen tijde voorop.
Wij hebben bewezen dat we veilig werken. Barendse is namelijk in bezit van het keurmerk Veilig Ondernemen.

2. Jarenlange ervaring
Barendse is in 1961 opgericht en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Het derde generatie familiebedrijf gebruikt deze vele jaren ervaring om u perfect van dienst te zijn bij cv ketel onderhoud en bij een cv ketel plaatsen.

3. U wordt volledig ontzorgd
U wordt volledig ontzorgd, tijdens het gehele proces van cv ketel vervangen of cv onderhoud. U hoeft zich helemaal nergens druk om te maken. De cv monteur of cv installateur klaart de klus volledig voor u; van aanvraag tot nazorg.
Onze cv installateur houdt exact bij welke werkzaamheden hij aan uw cv ketel uitgevoerd heeft. We zijn daardoor volledig op de hoogte van uw situatie als u de volgende keer contact met ons opneemt. Barendse is u hierdoor nog beter van dienst.

4. Een transparant bedrijf met duidelijke afspraken
Als u kiest voor de service van installatiebedrijf Barendse, dan heeft u geen speciale verzekering nodig. Onze offertes zijn helder en transparant. Wij doen niet aan kleine lettertjes of details. De algemene voorwaarden die wij hanteren, zijn afkomstig van de brancheorganisatie.

U betaalt altijd vaste voorrijkosten bij ons. Voor alle hulpmaterialen brengen wij bovendien maar één keer een vast bedrag in rekening.

5. De nieuwste technieken
Bij Barendse vinden wij het erg belangrijk om ons constant te verbeteren op allerlei vlakken. Zo maken wij bij het cv ketel onderhoud en bij het cv plaatsen gebruik van de nieuwste technieken en technologieën. Hierdoor geniet u bij ons van de allerbeste oplossingen.

6. Open voor grote en kleine klanten
Waarvoor heeft u een cv monteur of een cv installateur nodig? Om een cv te vervangen of alleen voor klein ketelonderhoud?
Wij hebben aandacht voor zowel grote als kleine klanten. U wordt altijd vriendelijk geholpen, of uw klus nu groot is of klein. Wij gaan bovendien graag een langdurige relatie met u aan.

7. Duurzaam en groen ondernemen
Barendse vindt een duurzame toekomst belangrijk. Het milieu speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Dat ziet u aan de groene producten en materialen waar we mee werken.
Behalve dat we gebruik maken van groene producten en materialen, houden we ons ook bezig met afval scheiden. We scheiden puin, metaal, papier, bitumen, kit en verf van elkaar. Onze afvalstroom wordt vervolgens via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een verantwoorde manier verwerkt.

8. Kwaliteitswerk
Barendse voldoet aan diverse kwaliteitseisen. We zijn lid van brancheorganisatie UNETO VNI. Wanneer u onze hulp voor uw cv installatie inschakelt, weet u zeker dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. We kopen alleen A-kwaliteit materialen in bij gerenommeerde groothandels.
U krijgt garantie op al onze producten en diensten. Bij een plotseling defect staan we direct voor u klaar met een oplossing.

9. Gecertificeerd en erkend
Als een installatiebedrijf dat werkzaam is in Voorschoten, zijn wij in het bezit van een VCA-certificaat. Dat betekent dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Zo verminderen we het aantal ongevallen op de werkvloer.
Wij staan daarnaast in het erkenningenregister van InstallQ en STERKIN, omdat we aangetoond hebben dat we over voldoende vakbekwaamheid beschikken.
Daarnaast beschikken we over de uitrusting om cv onderhoud en andere werkzaamheden voor uw cv installatie naar behoren uit te voeren. De vereiste normen en publicaties zijn bovendien aanwezig om een cv installatie zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van duurzaamheid en veiligheid.

10. Persoonlijke communicatie
Barendse is 24 uur per dag bereikbaar om uw vragen over ketelonderhoud en cv installaties te beantwoorden. We geven u daarnaast graag persoonlijk advies en we stellen vrijblijvend een offerte voor u op voor cv onderhoud of cv ketel plaatsen.
In onze communicatie naar u toe zijn we altijd open en direct. Wij leveren maatwerk en luisteren naar al uw wensen. Profiteer van de persoonlijke en servicegerichte benadering van Barendse en voel u direct op uw gemak.

Werkzaamheden

Een cv ketel of een cv installatie vervangen

Is uw cv ketel oud, kapot of functioneert hij niet meer naar behoren en wilt u uw cv ketel vervangen? Een van onze medewerkers vervangt uw cv ketel. U krijgt daardoor een beter rendement en de investering heeft u snel terug verdient.

Ketelonderhoud en service

Als uw cv ketel niet meer goed werkt, is dat erg vervelend omdat u dan geen warm water heeft of in de kou zit. U heeft in dat geval onderhoud cv ketel nodig.

expansievat controleren en vervangen

Werkzaamheden aan het expansievat

Een expansievat compenseert drukverschillen in uw cv. Als het expansievat het slecht doet, is het onmogelijk om de druk goed te regelen. U merkt dit doordat u de cv installatie steeds moet bijvullen of aan de warmteverschillen tussen verschillende kamers.

Gratis advies

Wilt u vrijblijvend een betrouwbaar advies over het vernieuwen van uw ketel? Dan zit u bij Barendse goed. Wij geven onder andere informatie over de kosten, het rendement en de aanschaf van een zonneboiler.

Meer werkzaamheden

Garanties

Meestal gaat een cv ketel lang mee. Het is dus heel waarschijnlijk dat u nog nooit te maken heeft gehad met onderhoud cv of een nieuwe cv installatie. Echter, om ook op een langere termijn goed te blijven functioneren, heeft een cv ketel onderhoud nodig. Kies voor het onderhoud cv voor Barendse. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bij Barendse krijgt u garantie op werkzaamheden en materialen
Barendse is een professioneel installatiebedrijf. Wij geven u garantie op materialen en werkzaamheden.

Meest geavanceerde apparatuur voor cv installatie en cv onderhoud
Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur om alle werkzaamheden en al het onderhoud aan uw cv ketel in Voorschoten naar behoren uit te voeren.

Erkend en gecertificeerd
Barendse beschikt over verschillende erkenningen en certificaten. Onze producten, processen en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. We werken veilig en volgens de geldende ARBO-normen. Barendse is in het bezit van:

 • Kiwa
 • VCA* certificaat

Wij zijn ook aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • InstallQ: Barendse is opgenomen in het erkenningenregister. We hebben namelijk voldoende vakbekwaamheid en een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
 • Techniek Nederland: De ondernemersorganisatie voor de technische detailhandel en de installatiebranche.

Goed opgeleide medewerkers met veel ervaring en expertise
Onze medewerkers hebben veel ervaring met ketelonderhoud, een cv ketel installeren en een cv ketel vervangen. Onze monteur en installateurs hebben bovendien allemaal een gedegen opleiding genoten.

Het plaatsen van een cv ketel is een complex karwei. Het is verstandig om iemand in huis te halen die ervaring heeft met het plaatsen van cv ketels. Als u kiest voor een installateur van Barendse, dan heeft u binnen een mum van tijd een perfect werkende ketel.

Duurzaamheid

Voor ons is het milieu van groot belang. We willen een positieve bijdrage leveren aan onze leefomgeving. Dit doen we door:

 • Te recyclen.
 • Met ‘groene’ producten en materialen te werken, zoals zuinige cv-ketels.
 • Al het afval dat we produceren, scheiden we. Daarna gaat het afval naar diverse afvalverwerkers die het afval op een verantwoorde manier verwerken.

Barendse is dus veel meer dan alleen een cv installateur. Wij doen ook aan duurzaam ondernemen en zijn experts op dit gebied. U krijgt advies omtrent de juiste aankoop voor het klimaat. Neem gerust contact met ons op.

FAQ

Hoe lang gaat een cv ketel mee?

Hoe lang een cv ketel mee gaat, is afhankelijk van het gebruik, het merk en type cv ketel. Gemiddeld gaat een cv ketel 12 tot 16 jaar mee.

Welke soorten cv ketels zijn er?

Er zijn 3 soorten ketels:

 • Reguliere cv ketel: Een reguliere cv ketel heeft een brander die brandt totdat de gewenste temperatuur van het water is bereikt. De brander slaat daarna af. Een reguliere cv ketel heeft een rendement van ongeveer 75%. Er gaat zo’n 25% van de energie verloren via de schoorsteen.
 • Hr ketel (hoog rendement ketel): Een hr ketel is energiezuinig en behaalt meer rendement dan een gewone cv ketel. Dit hogere rendement is mogelijk, omdat een hr ketel ook de warmte uit de waterdamp gebruikt die ontstaat bij verbranding van aardgas. Hierdoor zijn er minder energiekosten en het is beter voor het milieu.
 • Vr ketel (verbeterd rendementsketel): Een vr ketel is minder zuinig dan een hr ketel. Een deel van de warmte die een vr ketel produceert, gaat namelijk verloren. We installeren een vr ketel op plaatsen waar het installeren van een hr ketel niet mogelijk is. Bijvoorbeeld op plaatsen waar geen waterafvoer aanwezig is.

Hoe weet ik welke cv ketel ik het beste kan kiezen?

Voor welke cv ketel u het beste kan kiezen, is afhankelijk van uw woning, uw budget en uw verdere wensen. Wij adviseren graag wat de beste cv ketel voor u is.

Wat doet Barendse aan het milieu?

Veel! Het milieu is namelijk heel belangrijk voor ons. Zo recyclen we, plaatsen we energiezuinige producten en scheiden we al ons afval.

Wat is het verschil tussen Barendse en andere installatiebedrijven?

Barendse

 • Wij doen aan duurzaam ondernemen.
 • Barendse is erkend, in het bezit van diverse certificaten en aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties voor een installatiebedrijf.
 • Ons personeel heeft jarenlange ervaring. Onze medewerkers beschikken over de juiste opleidingen en bezitten het VCA-certificaat. Ze werken daarnaast efficiënt en zeer vakkundig.
 • Wij staan open voor grote en voor kleine klanten. Alles is mogelijk; van klein cv onderhoud in Voorschoten tot het plaatsen van een geheel nieuwe cv installatie in Voorschoten.

Andere installatiebedrijven

 • Werken zelden installatiebedrijven op een milieuvriendelijke manier en met duurzame materialen.
 • Andere installatiebedrijven richten zich vaak alleen op grote klanten of juist op kleine klanten.
 • Een ander installatiebedrijf is niet altijd in het bezit van certificaten of lid van brancheorganisaties.
 • Veel installatiebedrijven werken met een wisselend personeelsbestand. Het is daardoor lastig in te schatten of het personeel wel geschikt en ervaren is voor een bepaalde klus.

Doet Barendse naast cv ketel onderhoud in Voorschoten nog meer?

Bij ons kunt u ook terecht voor:

 • onderhoud en renovatie
 • loodgieterswerk
 • woning aanpassingen
 • dakwerkzaamheden

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen