• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Heeft u mankementen aan uw dak ontdekt? Zoekt u een dakdekker voor het uitvoeren van een dak renovatie in Voorschoten? Dakdekkersbedrijf Barendse is u graag van dienst. We voeren verschillende werkzaamheden aan daken uit, van kleine werkzaamheden zoals kapotte dakpannen tot een complete dakrenovatie.

We zorgen ervoor dat uw dak weer volkomen bestand is tegen water en uw huis weer vrij van tocht. U heeft lang plezier van uw nieuwe dak, want wij werken met hoogwaardige en duurzame materialen.

Leefomgeving en milieu zijn heel belangrijk voor ons. Daarom verduurzamen we daken, bijvoorbeeld door witte dakbedekking aan te leggen. Witte dakbedekking reflecteert veel zonlicht. Uw dak en uw woning of bedrijfspand blijven daardoor koeler. Dat betekent dat u minder energie verbruikt voor verkoeling, minder geld kwijt bent en beter zorgt voor het milieu.

Waarom

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Een dakrenovatie is een grootschalig project met de nodige risico’s. Laat een dakrenovatie daarom uitvoeren door een vakspecialist zoals Barendse. Bij Barendse wordt alles voor u geregeld, vanaf het eerste klantcontactmoment tot aan de evaluatie. We ontzorgen u volledig en zorgen voor het beste eindresultaat.

Ontdek de acht voordelen van Barendse:

1. Vakbekwame dakdekkers
Alle dakdekkers van Barendse zijn zeer vakbekwaam en gecertificeerd. Ze hebben jarenlange ervaring als dakdekker en worden regelmatig bijgeschoold door middel van cursussen. Er wordt zeer veilig gewerkt met de juiste gereedschappen en materialen.

2. Maatwerk en creatieve oplossingen
Bij Barendse ontvangt u altijd een advies op maat. De offerte wordt opgesteld naar aanleiding van uw wensen en verwachtingen. Heeft u een ander beeld voor ogen? Door middel van onze creatieve oplossingen ontvangt u altijd het gewenste resultaat van uw dak renovatie.

3. Complete ontzorging
Bij Barendse ontzorgen we u compleet, we nemen alles voor u uit handen. We leveren een dakrenovatie compleet af inclusief evaluatie.

4. Gratis een persoonlijke offerte aanvragen, geheel vrijblijvend
Heeft u mankementen aan uw dak en wilt u graag een dak renovatie uit laten voeren? Bij Barendse vraagt u gratis en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan. U zit nergens aan vast. De offerte is inclusief een uitgebreide werkomschrijving en de algemene voorwaarden.

5. Duurzaamheid
Geeft u om het milieu? Dan bent u bij Barendse op de juiste plek. Wij doen aan duurzaam ondernemen en voorzien uw dak van milieuvriendelijke dakbedekking.

6. Transparantie en helderheid
We houden absoluut niet van addertjes onder het gras. Daarom vindt u bij ons geen kleine lettertjes op de offerte. Uw offerte is gegarandeerd transparant en duidelijk.
Een speciale verzekering heeft u bij ons dan ook niet nodig. Daarnaast hanteren we de algemene voorwaarden van de Nederlandse brancheorganisatie.

7. De nieuwste technieken
Een dak renovatie brengt veel werk met zich mee. Bij Barendse werken we met de beste materialen en de juiste gereedschappen zodat uw dak op een professionele manier gerenoveerd wordt. Door middel van de nieuwste technieken bieden we u het allerbeste.

8. Altijd garantie op dak renovatie Voorschoten
Bij ons ontvangt u altijd garantie op een dak renovatie. Op al onze producten en diensten die we gebruiken tijdens het renoveren van uw dak zit garantie. Wanneer er onverhoopt iets kapot gaat staan we altijd voor u klaar om dit op te lossen.

Werkzaamheden

dakpannen leggen en vervangen

Het plaatsen en vernieuwen van dakpannen

Missen er dakpannen of zijn er dakpannen gebroken? Een dakdekker van Barendse zorgt er graag voor dat uw pannendak er weer als nieuw uitziet. De gebroken dakpannen worden vervangen en bij missende dakpannen worden er nieuwe geplaatst. De dakpannen zijn van uitstekende kwaliteit en worden op een professionele manier geplaatst.

vervangen schoorsteen met loodwerken

Vernieuwen van de loodwerken van de schoorsteen

Komt er water door uw schoorsteen naar beneden? Dit is meestal een teken dat uw schoorsteen opnieuw in het lood gezet moet worden. Het is ook mogelijk dat uw schoorsteen volledig vervangen moet worden. De dakdekkers van Barendse vervangen graag het loodwerk van uw schoorsteen. Dit gebeurt op een bekwame manier, zoals u van ons gewend bent.

Nieuw zinkwerk plaatsen

De dakgoot valt ook onder de dakwerkzaamheden die we bij Barendse realiseren. Bevat het zinkwerk van uw dakgoot mankementen? Dan komt een dakdekker van Barendse dit graag voor u repareren. Het nieuwe zinkwerk dat we gebruiken is van uitstekende kwaliteit.

zinkwerk roevendak

Vervangen van zinkwerk van roevendak

Beschikt u over een roevendak met zinken platen? Het is mogelijk dat het roevendak is aangetast door verschillende weersomstandigheden en vernieuwd moet worden. Dit valt ook onder de dakwerkzaamheden die we bij Barendse uitvoeren.

Bitumen dakbedekking

Vernieuwen van EPDM dakbedekking of bitumen dakbedekking

Ook wanneer u een plat dak heeft verzorgt Barendse de dakwerkzaamheden. We vernieuwen graag de EPDM of bitumen dakbedekking van uw platte dak. Onze EPDM en bitumen dakbedekking zijn gemaakt van zeer duurzame materialen die onderhoudsvrij zijn en langdurig meegaan.

Meer werkzaamheden

Garanties

Bij Barendse krijgt u garantie op al onze afwerkingen en de gebruikte materialen. De garantie op onze materialen loopt soms op tot wel 20 jaar. U krijgt bij ons 24 maanden garantie op onze afwerking.

Certificaten en keurmerken

Barendse is een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf. Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat: Wij werken veilig volgens de geldende ARBO-normen.
 • Kiwa: Onze medewerkers, producten en processen voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Daarnaast is Barendse aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland: De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ: Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat wij over voldoende vakbekwaamheid beschikken en de juiste uitrusting bezitten die nodig is voor het werk wat wij doen.
Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk deel van onze bedrijfsstrategie. Op deze manieren houden we rekening met het milieu:

 • We recyclen.
 • Al het afval dat we produceren, scheiden we ook. Het afval wordt daarna naar verschillende afvalverwerkers gebracht en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.
 • We verduurzamen daken, bijvoorbeeld door witte dakbedekking aan te leggen.

Barendse is veel meer dan alleen het dekken van daken. Bij ons heeft u de keuze om u uitgebreid te laten adviseren omtrent de juiste aankoop voor milieu en klimaat. Neem contact met ons op om gericht advies te ontvangen.

FAQ

Welke soorten dakbedekking hebben jullie in het assortiment?

Bij Barendse hebben we diverse soorten dakbedekking in ons uitgebreide assortiment. Bij ons heeft u de mogelijkheid te kiezen uit de volgende soorten dakbedekking:

 • bitumen
 • zink
 • lood
 • koper
 • shingels
 • dakpannen
 • golfplaten
 • groen en milieuvriendelijk vegetatiedak

Wat doen jullie aan duurzaamheid en het milieu?

Van alles! Het milieu is voor ons ontzettend belangrijk. Zo scheiden wij al ons afval, installeren wij de duurzaamste producten en materialen. Wij dragen met alle liefde ons groene steentje bij.

Mijn schoorsteen lekt, verhelpen jullie dit ook?

Uiteraard! Wanneer uw schoorsteen lekt, betekent dit vaak dat het loodwerk vernieuwd of vervangen moet worden. Onze dakdekkers zijn ook hier bekend mee en verhelpen uw probleem graag. U kunt Barendse ook inschakelen bij een lek dak, ontbrekende dakpannen, kapotte dakgoten of schade aan uw dak door diverse weersomstandigheden.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen