• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

U geniet bij Barendse altijd van duurzame en milieuvriendelijk materialen voor de dakbedekking van uw huis in Oegstgeest.

Naast standaard dakpannen beschikken wij ook over een ruim assortiment aan andere soorten dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan bitumen dakbedekking of milieuvegetatie voor op uw daken. U krijgt minimaal 10 jaar garantie op de materialen én de afwerking! Op EPDM daken krijgt u zelfs 15 jaar garantie.

Waarom

Laat dakdekkerswerkzaamheden uitvoeren door een professional

Een dakrenovatie is een grootschalig project waar heel veel bij komt kijken. Een dakdekker van Barendse regelt alles voor u: van advies tot afwerking. Wij bieden u als professional het beste eindresultaat en daarbij de minste zorgen.

Vrijblijvend een persoonlijke prijsopgave
Bij ons zit u nooit direct ergens aan vast. U vraagt bij Barendse 100% vijblijvend en GRATIS een offerte aan. We nemen de tijd voor u bij het opstellen van een offerte. We vragen u uitgebreid naar uw wensen op het gebied van een dak renovatie en zetten uw wensen om in een werkomschrijving met een bijbehorende prijs.

Complete ontzorging
Bij een professional wordt u uiteraard volledig ontzorgd. We nemen alles voor u uit handen. Van begin tot eind. Uw dak wordt compleet en professioneel opgeleverd.

Ervaren dakdekkers
Onze dakdekkers zijn ervaren en gecertificeerd. Ze werken veilig en beschikken over de juiste gereedschappen en materialen.

Transparantie en helderheid
Kleine letters of details? Daar houden wij net als u zeker niet van! Alle offertes van Barendse zijn transparant en duidelijk. U heeft daarom ook geen speciale verzekering nodig. Wij hanteren alleen algemene voorwaarden die afkomstig zijn van de brancheorganisatie.

Creatieve oplossingen en advies op maat
Wij snappen dat u jarenlang wilt genieten van uw dakbedekking. We doen er dan ook alles aan om u goed van dienst te zijn. U krijgt altijd advies op maat en we bieden u creatieve oplossingen op het gebied van dakbedekking.

De nieuwste technieken en technologieën
Bij het bedekken van uw dak gebruiken wij de nieuwste technieken en technologieën. Wij willen u alleen het allerbeste bieden. Daarom zijn wij constant in ontwikkeling.

Garantie op uw dakbedekking in Oegstgeest
U krijgt bij een professioneel bedrijf garantie op een dak renovatie. Hiermee bedoelen we garantie op producten en diensten die aan bod komen tijdens het bedekken van uw dak. Gaat er iets kapot of bent u niet tevreden? Wij staan altijd voor u klaar met een oplossing.

Het vervangen of aanleggen van EPDM of bitumen dakbedekking

Het aanleggen of vervangen van uw EPDM of bitumeuze dakbedekking is één van de vele dakwerkzaamheden die wij doen. Hieronder leert u meer over bitumen en EPDM:

Bitumeuze dakbedekking
Dit soort dakbedekking is relatief goedkoop, maar zeer slijtvast. Bitumen is een vloeistof die erg stroperig is en van nature voorkomt in ruwe aardolie. Deze stof lijkt op teer, maar het verschil tussen teer en bitumen is dat teer uit hout of steenkool wordt verkregen.

Heeft u een dak met allerlei vormen erin? Dan kan het lastig zijn om geschikte dakbedekking te vinden voor uw dak. Maar geen zorgen, bitumen is juist zeer geschikt voor het bedekken van daken met complexe vormen. Voor platte of hellende daken is bitumen de perfecte oplossing.

Bitumen gaat minstens 15 jaar mee, met andere woorden, u heeft 15 jaar lang geen onderhoud aan uw dak nodig!

Bitumeuze dakdekking is:

 • ijzersterk
 • relatief goedkoop
 • slijtvast
 • waterdicht
 • eenvoudig te verwerken
 • duurzaam

Daarnaast heeft bitumen hoge en langdurige prestaties, een uitstekende hechting en bovendien vele toepassingsmogelijkheden.

Deze soort dakbedekking wordt geleverd in rollen. De rollen worden speciaal voor uw dak ter plekke op maat gemaakt. Waarom op maat? Om lekkages te voorkomen!

EPDM
EPDM is elastisch en duurzaam rubber. Deze soort dakbedekking ontstaat door het samenvoegen van de stoffen ethyleen, propyleen, dieen monomeer, zwavel, roet en andere vulstoffen. Het mengsel wordt verwerkt tot elastische en duurzame dakbedekking.

Waarom u kiest voor EPDM? Het is duurzaam, milieuvriendelijk en bovendien heeft het een lange levensduur. EPDM gaat wel 40 jaar mee en het is 100% recyclebaar. Hiermee behoort deze soort dakbedekking tot de meest ecologische dakbedekkingen.

Ook EPDM wordt geleverd in rollen, zodat wij het voor uw dak precies op maat kunnen maken. Hiermee garanderen wij dat uw dak waterdicht en lekkagevrij is.

Werkzaamheden

Zink-, lood-, en koperwerken

Zink, lood en koper zijn duurzaam. Deze dakbedekking gaat jarenlang mee zonder onderhoud.

Shingels

Shingels is materiaal zoals hout, lei, tegels, beton of asbestcement dat in gangbare afmetingen gesneden is om als dakbedekking te dienen.

Dakpannen

Dakpannen zijn dakbedekking van gebakken klei of gevormde beton, toepasbaar op een hellend dak.

Golfplaten

Golfplaten zorgen voor een waterdichte dakafwerking. De golfplaat heeft een golvende structuur, waardoor deze dakbedekking zeer sterk is.

Vegetatiedak aanbrengen Oegstgeest

Vegetatiedak

U kunt tevens bij Barendse Leiden terecht voor een vegetatiedak. Een vegetatiedak is groen en milieuvriendelijk.

Meer werkzaamheden

Garanties

Barendse geeft altijd garantie op dakbedekking. Dakdekkersbedrijf Barendse is een erkend en gecertificeerd bedrijf.

We zijn in het bezit van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het certificaat houdt in dat wij volgens de geldende ARBO-normen werken. Onze medewerkers, producten en processen voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland: dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • Stichting Erkenning Installatiebedrijven (InstallQ): Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om dakdekkerswerk naar behoren uit te voeren.

 

Duurzaamheid

Binnen Barendse is duurzaamheid van zeer groot belang. Dit blijkt uit deze elementen van onze bedrijfsvoering:

 • We verduurzamen daken, onder andere door witte dakbedekking aan te leggen. Witte dakbedekking reflecteert, waardoor uw dak en uw pand koel blijven.
 • We scheiden al ons afval.

FAQ

Welke andere soorten werkzaamheden doet Barendse?

Naast een erkend dakdekkersbedrijf zijn wij ook een installatiebedrijf en loodgieter. Dit houdt in dat wij vrijwel alles doen in, onder en rond uw huis. Zoals:

 • Timmerwerken
 • Complete huisrenovatie
 • Montage van badkamer en toilet
 • Repareren van een kapotte cv of radiator

Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 071 – 5 233 239 of via de e-mail: info@barendseleiden.nl

Houdt een dakdekker van Barendse Leiden bij de dakwerken ook rekening met het milieu?

Jazeker, het milieu vormt een belangrijk aspect bij onze werkzaamheden. Wij hebben verschillende soorten duurzame dakbedekking in ons assortiment. U kunt tevens bij Barendse terecht voor een vegetatiedak. Een vegetatiedak is groen en milieuvriendelijk.

Bij onze werkzaamheden scheiden we diverse soorten afval. De afvalstroom wordt via erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen