• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Zoekt u een dakdekker in Oegstgeest? Dan bent u bij Barendse aan het goede adres! Snel en efficiënt maakt dakdekkersbedrijf Barendse uw dak tochtvrij en waterdicht.

Wij zijn de derde generatie van familiebedrijf Barendse, bij ons geniet u gegarandeerd van jarenlange ervaring. Wij staan open voor grote en kleine klussen op daken van huizen maar ook daken van grote bedrijfspanden.

Waarom

Barendse is op dit moment de derde generatie familiebedrijf. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en volgen als dat nodig opfriscursussen in ons vakgebied. Daarnaast beschikken wij over jarenlange ervaring.

 • Barendse is er voor grote en kleine klussen aan uw dakin Oegstgeest.
 • Voor elke klant leveren wij maatwerk bij dakdekkerswerkzaamheden.
 • Wij bieden kwaliteitswerk en een verbluffend eindresultaat.
 • Wij hebben vakkundige en vriendelijk personeel.
 • We hebben persoonlijke aandacht voor u.
 • U heeft bij ons altijd garantie op afwerkingen en producten.
 • Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring.

 

 

Werkzaamheden

dak renovatie

Dakrenovatie

Gescheurde of missende dakpannen? Barendse lost het op. Voor al uw dakrenovaties bent u bij dakdekkersbedrijf Barendse aan het goede adres.

Dak vervanging

Van plat dak tot schuin dak, Barendse vervangt elk dak in Oegstgeest. Heeft u schade door weer en wind of bent u niet tevreden met uw huidige dak? Laat het gehele dak vervangen door een professional van Barendse.

Dakisolatie aanbrengen

Dakisolatie

In de wintermaanden kan het soms best koud zijn. Daarom is het belangrijk dat uw huis optimaal geïsoleerd is, zo ook uw dak. Een dakdekker brengt dakisolatie aan zodat u de kou in de winter buiten houdt, maar ook zodat het in de zomer voor verkoeling zorgt.

daklekkages verhelpen

Daklekkages

Heeft u bruine vlekken op u plafond? Dan kan het zijn dat uw dak lekkages vertoont. Wij zorgen ervoor dat uw dak compleet en 100% lekvrij is.

vegetatiedak

Vegetatiedaken

Een vegetatiedak is groen, milieuvriendelijk en bovendien isolerend. Een vegetatiedak bestaat uit een dak van gras of mos. Een dakdekker van Barendse brengt dit graag voor u aan.

zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen

We blijven nog even in de groene en milieuvriendelijke hoek: Barendse plaats ook zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaart u op uw energiekosten en u levert een bijdrage aan het verbeteren van het milieu.

dakraam plaatsen

Vervangen en plaatsen van dakramen

Wij plaatsen of vervangen graag verschillende soorten dakramen voor u. De dakramen die wij voor u monteren zijn van uitstekende kwaliteit.

dakgoten vervangen

Vervanging van dakgoten

Stromen er hele zwembaden langs uw raam naar beneden? Misschien is dan uw dakgoot kapot en aan vervanging toe?

Afvoer van hemelwater

Naast de dakgoot is het ook belangrijk dat het water daarna ergens terechtkomt. Dit doen wij door het plaatsen van afvoerbuizen.

Loodflappen vervangen

Loodflappen vervangen

Loodflappen vindt u tussen de dakpannen en de bakstenen van uw huis. Om lekkages te voorkomen is het belangrijk dat deze ruimtes, uitstekend afgedekt zijn met loodflappen.

Onderhoudscontract

Onderhoud en service

Naast de werkzaamheden die wij uitvoeren, kunt u ook rekenen op uitstekende nazorg. Wij onderhouden uw dak na het monteren of repareren. Dit is een service die u altijd van ons kan verwachten.

Meer werkzaamheden

Garanties

Uiteraard wilt u jarenlang genieten van uw gerepareerde of nieuw geplaatste dak in Oegstgeest. Dat is zeker mogelijk als u een professional inschakelt van Barendse. U wordt gegarandeerd geholpen door een gecertificeerde dakdekker. Deze werkt veilig en beschikt over de juiste gereedschappen en materialen.

Naast gegarandeerde uitstekende service, geeft Barendse garantie op werkzaamheden en materialen. Op alle dakwerkzaamheden krijgt u 10 jaar garantie en op EPDM dakbedekking zelfs 15 jaar garantie.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Wij zijn in het bezit van het VCA* certificaat. Dit certificaat wordt uitgegeven door het Kiwa, een bedrijf dat toezicht houdt op het naleven van de geldende ARBO-normen. Onze medewerkers, processen en producten voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland: de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ: Barendse is opgenomen in het erkenningenregister, omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om installatiewerk en dakrenovaties naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Als modern installatiebedrijf is duurzaamheid essentieel. Als u bij ons komt, adviseren wij u op dit gebied. We gaan op een efficiënte en vakbekwame manier aan het werk. Als laatste krijgt u een eindproduct van hoge kwaliteit afgeleverd. Wij werken met duurzame materialen, waardoor we het milieu ontzien en u nog lang plezier heeft van onze werkzaamheden.

FAQ

Welke soorten dakbedekking gebruiken jullie?

Bij de dakbedekkingswerkzaamheden en dakreparatie in Leiderdorp maakt de dakdekker gebruik van verschillende soorten dakbedekking. Van bitumen dakbedekking tot dakpannen en lood.

 • Dakpannen
 • Golfplaten
 • Bitumen dakbedekking
 • Zink
 • Lood
 • Koper
 • Shingels

Houdt een dakdekker van Barendse bij de dakwerken in Oegstgeest ook rekening met het milieu?

Jazeker, wij vinden het milieu erg belangrijk. Wij hebben daarom verschillende soorten duurzame dakbedekking in ons assortiment. Bij Barendse schaft u zelfs een groen en zeer milieuvriendelijk vegetatiedak aan.

Bij onze dakwerkzaamheden scheiden we diverse soorten afval. De afvalstroom wordt via erkende afvalverwerkers afgehandeld en vervolgens op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Wanneer kan ik een dakdekker bereiken voor dakwerken in Oegstgeest?

Dakdekkersbedrijf Barendse is 24 uur per dag telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen, advies of een offerte.

Wat doen jullie nog meer naast dakwerkzaamheden?
U kunt naast dakwerkzaamheden ook bij ons terecht voor: woning aanpassingen, loodgieterswerk en onderhoud en renovatie.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen