• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Lekt uw dakgoot? Een lekkage aan uw dakgoot is vervelend, maar niet geheel vreemd. Dakgoten hebben het hele jaar te maken met wind, regen, sneeuw en hagel. Door al deze verschillende weersomstandigheden is het mogelijk dat er scheuren in een dakgoot ontstaan. Barendse kan uw dakgoot of zinken dakgoot repareren of uw dakgoot vervangen.

Waarom

10 redenen om voor dakdekkersbedrijf Barendse te kiezen

Nog niet overtuigd? Wij geven u 10 redenen om snel contact op te nemen met Barendse voor het vervangen of repareren van uw dakgoot in Leiderdorp.

1. Persoonlijke communicatie
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw vragen te beantwoorden, persoonlijk advies te geven en om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. Wij communiceren op een open en directe manier met u. Door naar al uw wensen te luisteren, maken wij het mogelijk maatwerk te leveren. Profiteer van de persoonlijke en servicegerichte benadering van Barendse en voel u direct op uw gemak.

2. Transparantie en duidelijke afspraken
Kiest u voor onze service, dan heeft u geen speciale verzekering nodig. Onze offertes zijn transparant en helder. Wij doen niet aan kleine letters of details. Alle algemene voorwaarden die we hanteren, zijn afkomstig van de brancheorganisatie. U betaalt vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen wij slechts één keer een vast bedrag in rekening.

3. Voor grote en kleine klanten
Heeft u een grote onderneming en moeten er meerdere dakgoten rondom uw bedrijfspand vervangen worden? Of wilt u slechts één dakgoot aan uw huis laten repareren? Alles is mogelijk. Wij hebben aandacht voor grote en kleine klanten. U wordt altijd even vriendelijk geholpen, hoe groot of klein uw klus ook is.

4. Jarenlange ervaring
Installatiebedrijf Barendse is in 1961 opgericht en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Deze vele jaren ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn bij dakgoten vervangen en repareren.

5. Volledige ontzorging
Bij Barendse wordt u altijd volledig ontzorgd. U hoeft zich nergens druk om te maken. Van aanvraag tot nazorg; wij klaren de klus volledig voor u.

6. Vakkundige dakdekker
Voor al onze werkzaamheden hebben we zelf vakbekwaam personeel met jarenlange ervaring in dienst. Al onze medewerkers hebben een opleiding gevolgd en bezitten het VCA-certificaat. Daarnaast werken al onze medewerkers vakkundig en efficiënt. Kwaliteit staat bij ons te allen tijde voorop. We zijn in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Hiermee hebben we bewezen veilig te werken.

7. De nieuwste technieken
Wij ontwikkelen ons constant om u de beste kwaliteit te leveren. Wij maken bij al onze werkzaamheden gebruik van de nieuwste technologieën en technieken.

8. Kwaliteitswerk
Wij voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Wij zijn lid van brancheorganisatie UNETO VNI. Alle producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen, zijn technisch in orde. Wij kopen alleen materialen in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn altijd materialen van A-kwaliteit. U krijgt tevens garantie op onze producten en diensten. Is er plotseling iets defect? Dan staan we direct voor u klaar met een oplossing.

9. Gecertificeerd en erkend
Wij zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen. Daarnaast zijn we opgenomen in het erkenningenregister van InstallQ en STERKIN. Dit betekent dat we aangetoond hebben te beschikken over voldoende vakbekwaamheid. Naast vakbekwaamheid beschikken we ook over een uitrusting die nodig is om onze werkzaamheden naar behoren uit te voeren. Daarnaast zijn de vereiste normen en publicaties aanwezig om een dakgoot zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

10. Duurzaam en groen ondernemen
Vindt u een duurzame toekomst belangrijk? Barendse wel. Binnen ons bedrijf speelt het milieu een belangrijke rol. Duurzaam ondernemen hebben we onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. Dit blijkt onder andere uit het feit dat we met groene materialen en producten werken.

Naast het gebruik van groene materialen en producten, houden we ons bezig met afval scheiden. We scheiden metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit van elkaar. Vervolgens wordt onze afvalstroom via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een verantwoorde manier verwerkt.

Werkzaamheden

aanbrengen bitumen dak

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Het materiaal is ook geschikt voor complexe dakvormen en blijft ongeveer 15 jaar onderhoudsvrij.

epdm aanbrengen op dak Leiderdorp

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is duurzaam en elastisch. Daarnaast heeft EPDM dakbedekking een lange levensduur.

Zink-, lood- en koperwerken

Zink, lood en koper zijn duurzame materialen. Deze dakbedekking gaat jarenlang mee zonder dat het onderhoud nodig heeft.

Shingels

Shingels is materiaal dat in gangbare afmetingen is gesneden en kan dienen als dakbedekking. Shingels kunnen gemaakt zijn van hout, lei, tegels, beton of asbestcement.

Dakpannen

Dakpannen zijn gemaakt van gebakken klei of gevormd beton. Dit soort dakbedekking is toepasbaar op een hellend dak.

Golfplaten

Golfplaten hebben een golvende structuur. Ze zorgen voor een waterdichte dakafwerking en zijn zeer sterk.

Meer werkzaamheden

Garanties

Wilt u een dakgoot vervangen of een dakgoot repareren? Kies dan voor een professioneel en erkend bedrijf; Barendse.

Een ervaren, vakkundige medewerker van Barendse monteert uw dakgoot snel en efficiënt met de juiste gereedschappen. U krijgt een betrouwbaar eindresultaat van hoge kwaliteit.

Onze dakgoten zijn allen van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Wij bieden u tevens duurzame dakgoten en dakgoten die gemaakt zijn van milieuvriendelijk materiaal. Wij geven u ook nog eens garantie op materialen en werkzaamheden.

Barendse is erkend en gecertificeerd

Bij Barendse krijgt u garantie op werkzaamheden en materialen. Wij zijn erkend en gecertificeerd. Als dakdekkersbedrijf zijn wij in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat. Wij werken veilig volgens de geldende ARBO-normen.
 • Kiwa. Onze processen, materialen en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Wij zijn aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat wij beschikken over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Voor ons staat duurzaamheid centraal. We werken daarom ook op een milieuvriendelijke manier door:

 • Met groene materialen en producten te werken.
 • Al het afval dat we produceren, scheiden we ook. Al het afval wordt daarna via verschillende afvalverwerkers op een verantwoorde manier verwerkt.

Barendse doet veel meer dan alleen daken aanleggen en onderhouden. Neem contact met ons op en wij geven u gericht advies!

FAQ

Houdt Barendse rekening met het milieu bij dakbedekking vervangen?

Jazeker, het milieu vormt een belangrijk aspect bij onze werkzaamheden. Wij hebben verschillende soorten duurzame dakbedekking in ons assortiment. U kunt bij ons ook terecht voor een vegetatiedak. Een vegetatiedak is groen en milieuvriendelijk.

Bij onze werkzaamheden scheiden we diverse soorten afval. De afvalstroom wordt via erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Hoe kan ik een lekkage aan mijn dakgoot de volgende keer voorkomen?

Een dakgoot raakt door verschillende weersomstandigheden snel vervuild. Denk hierbij aan bladeren, takken, vogelpoep en mos. Laat u dit vuil te lang in de dakgoot liggen, dan ontstaat er schade aan uw dakgoot. Wacht dus niet tot uw dakgoot vervuild is, maar maak de dakgoot regelmatig schoon om schade te voorkomen. Hoe beter u de dakgoot onderhoudt en schoonmaakt, hoe langer de dakgoot meegaat.

U kunt dus heel veel doen om een dakgootlekkage te voorkomen. Toch raakt de dakgoot soms beschadigd. Schakel dan Barendse in. Wij vervangen of repareren uw dakgoot graag voor u.

Waarom hebben gebouwen dakgoten?

Dakgoten beschermen een gebouw tegen waterschade. Een dakgoot voert regenwater af naar de regenpijp. Vervolgens verdwijnt het water in de grond.

Welke soorten dakbedekking gebruikt dakdekkersbedrijf Barendse?

Wij hebben u de volgende soorten dakbedekking te bieden:

 • Bitumen
 • Zink
 • Lood
 • Koper
 • Shingels
 • Dakpannen
 • Golfplaten

Wanneer kan ik contact met jullie opnemen?

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen, advies of een offerte met betrekking tot dakbedekking in Leiderdorp en omgeving.

Telefoonnummer: 071-5233239
Emailadres: info@barendseleiden.nl

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen