• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Lekkage aan een dakgoot komt vaak voor. Gelukkig is lekkage aan uw dakgoot makkelijk te voorkomen. Een dakgoot wordt het hele jaar blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, zoals sneeuw, rukwinden en regenbuien. Dit zorgt ervoor dat er problemen aan een dakgoot kunnen ontstaan.

Heeft u al een lek aan een dakgoot? Dan is het handig om uw dakgoot te laten vervangen of repareren. Voor werkzaamheden aan uw dakgoot staat Barendse voor u klaar.

Waarom

Daarom laat u uw dakgoot vervangen door een professional

Kies voor het vervangen van uw dakgoot door een erkende dakdekker. Alle dakgoten die Barendse levert zijn van hoge kwaliteit. We hebben ook dakgoten van milieuvriendelijk materiaal. Alle dakgoten van Barendse gaan bovendien lang mee.

De montage gebeurt efficiƫnt en snel door een ervaren, vakkundige medewerker met geavanceerd gereedschap. Laat uw dakgoot vervangen door Barendse, dan krijgt u zelfs garantie op de materialen en op de afwerking. Kies voor een professioneel bedrijf dat altijd een betrouwbaar eindresultaat biedt.

Laat uw dakgoot vervangen door Barendse

 • Al onze medewerkers zijn opgeleid en vakkundig. Ze hebben allerlei cursussen gevolgd en beschikken over voldoende ervaring in diverse soorten dakwerkzaamheden.
 • Barendse werkt met materialen die duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Als u uw dakgoot laat vervangen door Barendse, dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Nog een goede reden om te kiezen voor Barendse: een dakgoot vervangen is bij ons zeer voordelig.
 • U hoeft zelf niets te regelen voor het vervangen van uw dakgoot. Barendse zorgt voor de juiste gereedschappen en materialen. Wij maken de dakgoot voor u geheel op maat. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat uw dakgoot wordt afgevoerd. Wij ontzorgen u volledig.
 • Komt uw lekkage door een dakgoot die gebreken vertoont? Wil u uw dakgoot laten repareren of vervangen? Bij Barendse bent u gegarandeerd aan het goede adres. Wij komen met plezier bij u langs voor het vervangen van uw dakgoot.

Werkzaamheden

Een koperen dakgoot vervangen

Koperen dakgoten zijn opvallend en hebben een luxe uitstraling. Het materiaal is helaas wel duur en erg populair bij dieven.

zinkwerk van een dakgoot vervangen

Een zinken dakgoot vervangen

Een zinken dakgoot is een prachtig accent voor uw huis. Een zinken dakgoot ziet er onderscheidend uit en gaat wel 50 jaar mee.

dak onderhoud

Een houten dakgoot vervangen

Hout is een goedkoop en natuurlijk materiaal. Het moet regelmatig opnieuw geschilderd worden.

pvc mastgoot

Een PVC (kunststof) dakgoot vervangen

PVC is leverbaar in diverse kleuren, onderhoudsarm en gaat wel 25 jaar mee.

daklekkages verhelpen

Snel van uw lekke dakgoot af

Een lekke dakgoot kan grote problemen veroorzaken. Uw buitenmuur wordt bijvoorbeeld beschadig. Het is dus wel duidelijk dat een slechte dakgoot vervangen vaak noodzakelijk is.

Meer werkzaamheden

Garanties

Erkend en gecertificeerd dakbedrijf Barendse

Bij Barendse krijgt u garantie op materialen en de afwerking. Wij zijn daarnaast een gecertificeerd bedrijf. Dit bewijzen we met het in bezit zijn van het VCA certificaat. Dit certificaat wordt uitgegeven door Kiwa. Het betekent dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze medewerkers, producten en processen voldoen aan verschillende kwaliteitseisen.

Barendse is bovendien aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • InstallQ: Barendse beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om installatiewerk naar behoren uit te voeren.
 • Techniek Nederland: De ondernemersorganisatie voor technische detailhandel en de technische installatiebranche.

 

Duurzaamheid

Binnen Barendse is duurzaamheid van zeer groot belang. Dit blijkt uit deze elementen van onze bedrijfsvoering:

 • We verduurzamen daken, onder andere door witte dakbedekking aan te leggen. Witte dakbedekking reflecteert, waardoor uw dak en uw pand koel blijven.
 • We scheiden al ons afval.

FAQ

Ik mis een paar dakpannen op mijn pannendak, vervangen jullie die ook?

Ja dat doen wij ook. Net als het repareren van een lekkend dak, kapotte dakpannen, lekkende dakgoten, kapot loodwerk of schade door weer en wind.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen