• Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Lekt uw dakgoot? Dan zit er misschien wel een scheur in. Een lekkage aan uw dakgoot is vervelend, maar niet geheel vreemd. Dakgoten hebben het hele jaar te maken met wind, regen, sneeuw en hagel, een defect aan uw dakgoot is daarom niet gek.

Door al deze verschillende weersomstandigheden is het mogelijk dat er scheuren in een dakgoot ontstaan. Barendse kan uw dakgoot of zinken dakgoot repareren – of uw dakgoot vervangen, als deze echt niet meer te repareren valt.

Waarom

Laat uw dakgoot vervangen door een professional

Voor het vervangen van uw dakgoot kiest u uiteraard voor een erkende dakdekker. U geniet bij ons van dakgoten van uitstekende kwaliteit. Sommige dakgoten zijn zelfs zeer duurzaam of van milieuvriendelijk materiaal.

De dakwerkzaamheden aan uw dakgoten gebeuren snel en efficiƫnt door een ervaren, vakkundige medewerker. Bovendien maakt deze dakdekker gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. U krijgt zelfs minstens 10 jaar garantie op materialen en werkzaamheden.

Wilt u uw dakgoot laten repareren? Bij Barendse bent u gegarandeerd aan het goede adres. Wij komen graag bij u thuis langs voor het repareren van uw dakgoot.

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en vakkundig. Ze hebben diverse cursussen gevolgd en beschikken over voldoende ervaring in allerlei soorten dakwerkzaamheden. Voor het repareren van uw dakgoot hoeft u zelf niets te regelen.

De materialen waarmee Barendse werkt zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Laat u uw dakgoot vervangen of repareren door Barendse? Dan krijgt u niet alleen kwaliteit, u weet ook zeker dat het goed gedaan wordt. En een dakgoot vervangen of repareren hoeft niet veel te kosten als u ons inschakelt.

Barendse heeft ruim 50 jaar ervaring. Ons bedrijf is in 1961 opgericht. Wij zijn nu de derde generatie in ons familiebedrijf.

Dakdekkersbedrijf Barendse vindt het contact met klanten zeer belangrijk, wij luisteren naar uw wensen en maken een op maat gemaakte offerte. Daarnaast voorzien wij u van persoonlijk advies of het gebied van onderhoud en renovatie van uw dak, badkamer en toilet in Oegstgeest.

Werkzaamheden

Dakgoot

Houten dakgoot vervangen

Hout ziet er natuurlijk uit en is een goedkoop materiaal. Hout moet wel vaak opnieuw geschilderd worden.

pvc mastgoot

PVC (kunststof) dakgoot vervangen

PVC is onderhoudsarm, het is leverbaar in diverse kleuren en gaat wel 25 jaar mee. Het is echter niet het allermooiste materiaal.

Zinken dakgoot vervangen

Een zinken dakgoot vormt een meerwaarde voor uw huis. Een zinken dakgoot ziet er mooi en onderscheidend uit en gaat wel 50 jaar mee. Een zinken dakgoot is echter wel duurder dan een dakgoot van hout of pvc.

Koperen dakgoot vervangen

Een koperen dakgoot is opvallend en heeft een luxe uitstraling. Het materiaal is echter wel duur en erg geliefd bij dieven.

dakgoten vervangen

Snel uw dakgoot vervangen

Een lekke dakgoot kan leiden tot grote problemen. De buitenmuur kan bijvoorbeeld beschadigd raken. Dat een dakgoot vervangen soms noodzakelijk is, is dus wel duidelijk.
Barendse heeft alle materialen op voorraad en garandeert een korte montagetijd.

Wij zorgen voor een snelle vervanging van uw dakgoot. Wat doet u? Kiest u voor een bakgoot of voor een mastgoot?

bakgoot

Bakgoot

Een bakgoot is een rechthoekige dakgoot. De bakgoot is leverbaar in alle soorten materialen en heel betaalbaar. Een bakgoot past bijna bij iedere woning.

mastgoot

Mastgoot

Een mastgoot is halfrond en heeft daardoor een sierlijke uitstraling. Het is niet altijd nodig om uw dakgoot te vervangen.

Meer werkzaamheden

Garanties

Wij hebben gecertificeerde dakdekkers met jarenlange ervaring en alle nodige kennis die nodig is bij de dakwerkzaamheden.

Daarnaast zijn wij een gecertificeerd en erkend dakdekkersbedrijf. Dit blijkt uit het feit dat wij in het bezit zijn van het VCA* certificaat.

Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Stichting Erkenning Installatiebedrijven
Daarnaast is Barendse Leiden aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

  • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
  • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om installatiewerk naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

Als modern installatiebedrijf is duurzaamheid essentieel. Als u bij ons komt, adviseren wij u op dit gebied. We gaan op een efficiƫnte en vakbekwame manier aan het werk zodat u een eindproduct van hoge kwaliteit krijgt. Wij werken met duurzame materialen, waardoor we het milieu ontzien en u nog lang plezier heeft van onze werkzaamheden.

FAQ

Waar dient een dakgoot eigenlijk voor?

Een dakgoot beschermt het huis tegen waterschade. De dakgoot voert regenwater af naar de regenpijp, waarna het in de grond verdwijnt.

Wanneer het regenwater niet afgevoerd wordt, kunnen uw kozijnen beschadigd raken. Zeker hier in Nederland (met veel regen) zijn dakgoten zeer belangrijk.

Er stroomt water langs mijn ramen naar beneden. Kan het probleem zich in de dakgoot bevinden?

Dat is zeker mogelijk. Als uw dakgoot vol licht met blaadjes, vogelpoep, mos of takken, kan uw dakgoot verstopt raken. Het regenwater loopt dat niet meer, maar blijft het zich ophopen voor het obstakel.

U hoeft zich geen zorgen te maken, wij maken graag uw dakgoot voor u schoon in Oegstgeest.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

  • Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen