• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Bent u gebreken tegengekomen aan uw dak? Bent u op zoek naar een dakdekker in Leiderdorp voor het uitvoeren van een dak renovatie? Dakdekkersbedrijf Barendse is u graag van dienst met het uitvoeren van een uitgebreide dak renovatie in Leiderdorp. Wij maken het dak van uw huis of pand weer volledig waterdicht en tochtvrij. Dit geldt voor zowel hellende daken als platte daken. Neem contact met ons op.

Waarom

Voor een dak renovatie in Leiderdorp gaat u naar Barendse

Heeft u te maken met één van de volgende problemen?

 • Een lek dak
 • Dakpannen die kapot zijn
 • Dakgoten die lekken
 • Kapot loodwerk
 • Schade aan uw dak door storm
 • Scheve dakpannen
 • Vochtige plekken onder het dak
 • Defect loodwerk rondom uw dak

Problemen aan uw dak? Laat ze oplossen door Barendse met dak renovatie in Leiderdorp
Dit zijn vervelende problemen die steeds erger worden en mogelijk zelfs tot gevaarlijke situaties leiden. Voor alle gebreken aan uw dak neemt u contact op met Barendse. We helpen u graag met een betrouwbare en snelle dakreparatie of dak renovatie, waarna al uw persoonlijke bezittingen uitstekend beschermd zijn.

We stellen vrijblijvend een offerte voor dak renovatie in Leiderdorp voor u op
Vraag vrijblijvend en GRATIS een offerte bij ons aan. We maken zeer snel een prijsberekening voor u. Deze offerte is uiteraard volledig gebaseerd op uw wensen.

We maken duidelijke afspraken met u
Voordat we beginnen met een dak renovatie in Leiderdorp, zetten we de afspraken eerst duidelijk op papier. Dit doen we naar aanleiding van uw specifieke wensen. Deze afspraken komen we uiteraard ook na.

Al onze dakdekkers zijn vakkundig
Ons personeel is goed opgeleid en zeer vakkundig. Op het gebied van dak renovatie en dakbedekking hebben zij diverse cursussen gevolgd. Wij hebben medewerkers in dienst met jarenlange ervaring die werkelijk alle kneepjes van het vak kennen. Kiest u voor een dakdekker van Barendse, dan kiest u voor een specialist.

Wij bieden u volledige ontzorging
Van aanvraag tot nazorg; wij regelen alles voor u op het gebied van dak renovatie. U richt zich volledig op uw eigen bezigheden terwijl wij ons bezig houden met het repareren of renoveren van uw dak.

Wij zijn een kei in het afleveren van kwaliteitswerk
Bij Barendse zijn alle producten, diensten en installatieconcepten technisch in orde. Wij kopen alleen materiaal in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn duurzame materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast werken we uitsluitend met de nieuwste technieken en technologieën. Wij garanderen u dat u jarenlang plezier zult hebben van een tochtvrij en waterdicht dak.

We zijn erkend en gecertificeerd
Als dakdekkersbedrijf zijn wij erkend en gecertificeerd. We bezitten de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen.
 • Kiwa. Onze processen, diensten en werknemers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Als dakdekkersbedrijf zijn wij aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat wij beschikken over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het dak renovatie werk naar behoren uit te voeren.

Wij denken aan het milieu
Duurzaam ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Wij vinden het milieu een belangrijk aspect tijdens een dak renovatie. Als wij daken renoveren, werken we met groene materialen en producten. We scheiden afvalsoorten, zoals metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit.

Een aantal erkende afvalverwerkers zorgen voor een juiste afhandeling van de afvalstroom en verwerken het afval vervolgens op een verantwoorde manier.

Werkzaamheden

dakvorsten

Het leggen en vervangen van dakpannen

Heeft uw dak gescheurde, geschilferde, gebroken of ontbrekende dakpannen? Wij renoveren uw pannendak graag voor u. Een dakdekker van Barendse vervangt uw oude dakpannen snel voor kwalitatief goede, nieuwe exemplaren.

bitumen dakbedekking vervangen

Het vervangen van EPDM dakbedekking of bitumen dakbedekking

Vertoont uw platte dak mankementen? Barendse vervangt zowel bitumen dakbedekking als EPDM dakbedekking. Dit zijn duurzame materialen die lang onderhoudsvrij blijven.

zinkwerk van een dakgoot vervangen

Het vervangen van zinkwerken

Is het zinkwerk van uw dakgoot aan vervanging toe? Wij vervangen uw zinkwerk zeer vakkundig. Al onze zinkwerken zijn van hoge kwaliteit.

zinkwerk roevendak

Het vervangen van zinkwerken van uw roevendak

Heeft u een roevendak? Bestaat de dakbedekking van uw roevendak uit zinken platen? Is het roevendak aangetast en moet het zinkwerk vervangen worden? Wij vervangen het zinkwerk van uw roevendak zeer zorgvuldig.

vervangen schoorsteen met loodwerken

We vervangen uw schoorsteen met loodwerken

Lekt uw schoorsteen als het regent? Als uw schoorsteen mankementen vertoont, is het een idee om deze opnieuw in het lood te zetten of om deze zelfs volledig te vervangen. Onze dakdekkers voeren deze werkzaamheden vlot en vakkundig uit.

Meer werkzaamheden

Garanties

Kies voor dak renovatie door een professional

Een dakrenovatie is een grootschalig project waar heel veel bij komt kijken. Een dakdekker van Barendse regelt alles voor u: van advies tot afwerking. Wij bieden u als professional het beste eindresultaat en daarbij de minste zorgen.

Vrijblijvend een persoonlijke prijsopgave
Bij ons zit u nooit direct ergens aan vast. U vraagt bij Barendse 100% vrijblijvend en GRATIS een offerte aan. We nemen de tijd voor u bij het opstellen van een offerte. We vragen u uitgebreid naar uw wensen op het gebied van een dak renovatie en zetten uw wensen om in een werkomschrijving met een bijbehorende prijs.

Transparantie en helderheid
Kleine lettertjes of addertjes onder het gras? Die komt u bij ons niet tegen. Alle offertes van Barendse zijn transparant en duidelijk. U heeft daarom ook geen speciale verzekering nodig. Wij hanteren alleen algemene voorwaarden die afkomstig zijn van de brancheorganisatie.

Bij Barendse betaalt u altijd vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen we slechts eenmaal een vast bedrag in rekening.

Creatieve oplossingen en advies op maat
Wij snappen dat u jarenlang wilt genieten van uw gerenoveerde dak. We doen er dan ook alles aan om u tevreden te stellen. U krijgt altijd advies op maat en we bieden u creatieve oplossingen op het gebied van dak renovatie.

Ervaren dakdekkers
Onze dakdekkers zijn ervaren en gecertificeerd. Ze werken veilig en beschikken over de juiste gereedschappen en materialen.

Complete ontzorging
Bij een professional wordt u uiteraard volledig ontzorgd. We nemen alles voor u uit handen. Van begin tot eind. Wij leveren een dak renovatie altijd compleet af.

De nieuwste technieken en technologieën
Bij een dak renovatie werken wij als professional met de meest nieuwe technieken en technologieën. Wij bieden u graag alleen het allerbeste en daarom zijn wij constant in ontwikkeling.

Garantie op een dak renovatie in Leiderdorp
U krijgt bij een professioneel bedrijf garantie op een dak renovatie. Hiermee bedoelen we garantie op producten en diensten die aan bod komen tijdens een dak renovatie. Gaat er iets kapot of bent u niet tevreden? Wij staan altijd voor u klaar met een oplossing.

Duurzaamheid

Het milieu speelt een belangrijke rol

Binnen ons bedrijf speelt het milieu een belangrijke rol. Vandaar dat we duurzaam ondernemen een onderdeel hebben gemaakt van onze bedrijfsstrategie. Dit blijkt onder andere uit de volgende onderdelen:

 • Al het afval dat we produceren wordt gescheiden. Van puin tot bitumen, van papier tot metaal, van verf tot kit. Al het afval wordt via diverse afvalverwerkers op een verantwoorde manier verwerkt.
 • We werken met milieuvriendelijke producten en materialen.

Wij doen veel meer dan alleen dak renovatie. U krijgt bij ons advies over het verduurzamen van een dak. Neem contact met ons op en wij geven u gericht advies.

FAQ

Welke gebreken komen jullie vaak tegen aan daken?

Gebreken waar een dak op zijn tijd mee te maken krijgt, zijn lekkages, vervuiling en defect loodwerk. U voorkomt deze problemen als u uw dak op tijd laat renoveren door dakdekkersbedrijf Barendse.

Wat zijn veelvoorkomende soorten dakbedekking die jullie aanbieden bij een dak renovatie?

Wij maken gebruik van verschillende soorten dakbedekking. Maak een keuze uit de volgende materialen:

 • Bitumen
 • Zink
 • Lood
 • Koper
 • Shingels
 • Dakpannen
 • Golfplaten

Houden jullie tijdens het daken renoveren rekening met het milieu?

Jazeker, het milieu is een speerpunt van ons bedrijf en speelt tijdens onze dak renovatie werkzaamheden een belangrijke rol.

Wij hebben verschillende soorten duurzame dakbedekking in ons assortiment. We bieden u zelfs de optie om voor een groen en milieuvriendelijk vegetatiedak te kiezen.

Afval dat voortkomt uit een dak renovatie, wordt direct gescheiden. We werken samen met een aantal erkende afvalverwerkers die de afvalstroom op een milieuvriendelijke manier verwerken.

Neem contact op voor een dak renovatie in Leiderdorp.

Wanneer kan ik jullie bereiken voor wat meer informatie over dakrenovaties?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw vragen te beantwoorden, om advies te geven en om een offerte voor u op te stellen. U bereikt ons telefonisch of per mail.

Telefoonnummer: 071-5233239

Emailadres: info@barendseleiden.nl

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen