• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Heeft u een lekkend dak of dakpannen die kapot zijn? Twijfel niet langer en schakel dakdekkersbedrijf Barendse in! Wij verzorgen diverse werkzaamheden op het gebied van dak reparaties! Met oog voor ons leefmilieu en voor de toekomst!

Duurzame dakbedekking is heel populair. Duurzame dakbedekking betekent dat u minder energie verbruikt. Dat is zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee. Kies voor een kostenbesparing, kies voor de duurzame dakbedekking van Barendse.

Neem direct contact op met Barendse via: 071 – 5 233 239 of stuur een e-mail naar info@barendseleiden.nl. Wij zijn 24/7 bereikbaar zowel via e-mail als via de telefoon.
Elke dag verrichten we werkzaamheden in deze plaatsen en omgeving: Den Haag, Voorschoten, Zoetermeer, Leiderdorp, Woerden, Gouda en Leiden.

Waarom

Kies voor Barendse

Heeft u een lekkend dak? Laat het oplossen door Barendse! Ook voor de volgende problemen neemt u contact op met ons:

 • Scheve dakpannen
 • Kapotte dakpannen
 • Dakgoten die lekken
 • Schade door weer en wind
 • Vochtige plekken onder het dak
 • Defect loodwerk rondom uw dak

U kiest voor ons, omdat al onze dakdekkers goed zijn opgeleid en vakkundig zijn. Naast een verplichte opleiding in ons vakgebied, houden ze ook hun kennis up-to-date door verschillende cursussen te volgen. Kies voor Barendse, dan heeft u gegarandeerd een professionele dakdekker over de vloer!

Barendse werkt uitsluitend met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Al het afval wat ontstaat bij dak renovatie, wordt zorgvuldig gescheiden en op een milieuvriendelijke manier verwerkt door erkende afvalverwerkers.

Tijdens het gehele proces, van advies tot nazorg, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles tot in de puntjes. Uw dak renovatie laat u uitvoeren door Barendse, zo heeft u jarenlang plezier en een goed dak boven uw hoofd.

Dakrenovaties laat u niet zomaar door iemand doen. Het is een grootschalig project waar veel bij komt kijken. Onze dakdekkers regelen alles voor u, van advies tot evaluatie. Wij ontzorgen u volledig en zorgen voor het beste eindresultaat.

Hieronder vindt u de acht voornaamste voordelen van Barendse:

1. Ervaren dakdekkers
Al onze dakdekker hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd. Ze werken veilig en ze beschikken over de juiste gereedschappen en materialen.

2. Advies op maat en creatieve oplossingen
U krijgt altijd advies op maat en we bieden u creatieve oplossingen op het gebied van dak renovatie. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. U wilt uiteraard jarenlang genieten van uw gerenoveerde dak.

3. Complete ontzorging
Van begin tot eind wordt u volledig ontzorgd, we nemen alles voor u uit handen. Wij leveren een dak renovatie altijd compleet af.

4. Vrijblijvend en gratis persoonlijk offerte
U zit bij ons niet direct ergens aan vast. U krijgt bij Barendse een 100% vrijblijvende en gratis offerte. Wij zullen de tijd nemen bij het opstellen van uw offerte. Wij zullen u uitgebreid vragen naar uw wensen op het gebied van dak renovatie. U ontvangt een uitgebreide werkomschrijving waarin u uw wensen zult terugzien, met bijbehorende prijs.

5. Transparantie en helderheid
Houdt u ook niet van kleine lettertjes of andere bijkomende details? Wij ook niet! Uw offerte is gegarandeerd transparant en duidelijk.
U heeft geen speciale verzekering nodig en bovendien hanteren wij altijd alleen de algemene voorwaarden die afkomstig zijn van de Nederlandse brancheorganisatie.

6. De nieuwst technieken en technologieën
Bij het renoveren van een dak komt veel kijken, daarom beschikken wij altijd over de juiste materialen en gereedschappen. Wij bieden u graag het allerbeste en daarom werken wij altijd met juiste en nieuwste technieken en technologieën.

7. Altijd garantie op een dak renovatie in Oegstgeest
U krijgt bij ons altijd garantie op een dak renovatie. Hiermee bedoelen we de garantie op producten en diensten die aan bod komen bij het renoveren van een dak. Bent u niet tevreden of is er iets kapot? Wij staan altijd voor u klaar om het op te lossen.

8. Een duurzaam dak
Van groot belang voor een professioneel dakdekkersbedrijf! Wij adviseren u, werken zorgvuldig en vervolgens ontvangt u een fantastisch eindproduct. U profiteert bovendien van onze efficiënte werkwijze en de lange levensduur van onze dakbedekking.

Werkzaamheden

Het leggen en vervangen van dakpannen

Gescheurde, geschilferde, gebroken of ontbrekende dakpannen? Wij renoveren uw pannendak graag voor u. Een van onze dakdekkers vervangt uw oude dakpannen snel en vakkundig. Uw nieuwe dakpannen zijn van perfecte kwaliteit.

vervangen schoorsteen met loodwerken

Vervangen van de loodwerken van de schoorsteen

Lekt uw schoorsteen als het regent? Of heeft u andere mankementen aan uw schoorsteen? Misschien moet dan uw schoorsteen opnieuw in het lood worden gezet, of volledig vervangen worden. Onze dakdekkers voeren ook loodwerken uit aan uw schoorsteen. Wij doen dit snel vakkundig, zoals u van ons gewend bent.

zinkwerk van een dakgoot vervangen

Vervangen van zinkwerken

Ook uw dakgoot hoort bij de dakwerkzaamheden die wij uitvoeren op het gebied van renovatie. Het zinkwerk van uw dakgoot vervangen wij op vakkundige wijze. Al onze zinkwerken zijn van hoge kwaliteit.

zinkwerk roevendak

Vervangen van zinkwerk van roevendak

Heeft u een roevendak dat bestaat uit zinken platen? Wanneer het roevendak is aangetast door weer en wind moet deze vervangen worden. Gelukkig is dat ook één van de vele werkzaamheden die wij uitvoeren.

epdm aanbrengen op dak Leiderdorp

Het vervagen van EPDM dakbedekking of bitumen dakbedekking

Geen dakpannen, maar een plat dak? Wij vervangen ook de EPDM of bitumen dakbedekking van uw platte dak. EPDM of bitumen dakbedekking zijn duurzame materialen, die lang onderhoudsvrij blijven.

Meer werkzaamheden

Garanties

Bij Barendse krijgt u garantie op al onze afwerkingen en de gebruikte materialen. De garantie op onze materialen loopt soms op tot wel 20 jaar. U krijgt bij ons 24 maanden garantie op onze afwerking.

Certificaten en keurmerken

Barendse is een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf. Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat: Wij werken veilig volgens de geldende ARBO-normen.
 • Kiwa: Onze medewerkers, producten en processen voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Daarnaast is Barendse aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland: De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ: Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat wij over voldoende vakbekwaamheid beschikken en de juiste uitrusting bezitten die nodig is voor het werk wat wij doen.
Duurzaamheid

Een duurzaam en groen bedrijf

Binnen Barendse is duurzaamheid van zeer groot belang. Dit blijkt uit deze elementen van onze bedrijfsvoering:

 • We verduurzamen daken, onder andere door witte dakbedekking aan te leggen. Witte dakbedekking reflecteert, waardoor uw dak en uw pand koel blijven.
 • We scheiden al ons afval.

FAQ

Over welke soorten dakbedekking beschikken jullie?

Wij beschikken over verschillende soorten dakbedekking. U kunt kiezen uit de volgende soorten dakbedekking:

 • bitumen
 • zink
 • lood
 • koper
 • shingels
 • dakpannen
 • golfplaten
 • groen en milieuvriendelijk vegetatiedak

Ik wil een milieuvriendelijker dak. Kunnen jullie mij helpen?

Jazeker. Wij leggen witte dakbedekking of een groen vegetatie dak aan. Maak uw keuze! Witte dakbedekking reflecteert het zonlicht, waardoor uw dak en pand koeler blijven en waardoor uw zonnepanelen meer rendement opleveren. Door witte dakbedekking bent u bovendien minder energie kwijt om uw pand te verkoelen. Dit scheelt weer in energiekosten.

Een groen vegetatiedak verbetert de biodiversiteit en helpt bovendien het broeikaseffect tegen te gaan. Het zorgt ook dat er minder water van uw dak afgevoerd hoeft te worden en het ziet er prachtig uit.

Ik mis een paar dakpannen op mijn pannendak, vervangen jullie die ook?

Ja, dat doen wij ook. Net als het repareren van een lekkend dak, kapotte dakpannen, lekkende dakgoten, kapot loodwerk of schade door weer en wind.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen