• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Waarom

Werkzaamheden

Woningaanpassingen

Meer informatie over woningaanpassingen? Installatiebedrijf Barendse heeft zich gespecialiseerd in woning- en huisaanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten in Leiderdorp en in plaatsen rondom Leiderdorp.

Loodgieterswerk

Voor allerhande rioleringswerkzaamheden, waaronder reparaties en vernieuwingen, gaat u naar Barendse.

Dakwerkzaamheden

Onze dakdekkers geven u gegarandeerd een perfecte wind- en waterdichte dakbedekking met meestal 15 jaar garantie.

Onderhoud en renovatie

Wilt u uw badkamer of toilet gaan renoveren? U ontvangt bij ons uitgebreid advies.

Offerte aanvragen

Wilt u een op maat gemaakte offerte ontvangen? Klik hieronder en vraag 100% vrijblijvend en GRATIS een offerte aan.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Over installatiebedrijf Barendse

Barendse is een installatiebedrijf in Leiderdorp dat in 1961 begonnen is met het uitvoeren van diverse loodgieterswerkzaamheden in Leiderdorp en omgeving.

Wat Barendse zo bijzonder maakt

Barendse is als installatiebedrijf uniek. Benieuwd wat Barendse zo bijzonder maakt?

Wij hebben jarenlange ervaring als installatiebedrijf

Installatiebedrijf Barendse is in 1961 opgericht en bestaat dus al meer dan 50 jaar. Deze ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn.

Wij hebben aandacht voor onze klanten tijdens grote en kleine klussen

Heeft u een grote of een kleine klus voor installatiebedrijf Barendse? Wij hebben aandacht voor u als klant tijdens grote en kleine klussen in of rondom woonhuizen en bedrijfspanden. Alles is mogelijk; van het repareren van een lekkende kraan tot het compleet verbouwen van een bedrijfspand.

Wij staan open voor persoonlijk contact

24 uur per dag zijn wij bereikbaar voor vragen, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. Wij houden van directe communicatie. Dit merkt u aan onze open en informele manier van communiceren. Wij leveren maatwerk en luisteren daarom altijd naar uw wensen. U zult onze communicatie hoe dan ook waarderen. Door de persoonlijke en servicegerichte benadering voelt u zich op uw gemak.

Wij nemen alles voor u uit handen

Tijdens het gehele proces wordt u volledig ontzorgd. U hoeft zich nergens druk om te maken. Van aanvraag tot nazorg; wij klaren de klus volledig voor u.

Wij zijn zeer vakkundig

Wij hebben voor alle werkzaamheden die we uitvoeren zelf personeel met jarenlange ervaring in dienst. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en bezit het VCA-certificaat. Daarnaast werken al onze medewerkers efficiënt en zeer vakkundig.

Dat wij veilig werken hebben we ook bewezen. We zijn in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Wij hebben u kwaliteitswerk te bieden

Installatiebedrijf Barendse voldoet aan vakkundige eisen en aan kwaliteitseisen. Daarom zijn wij ook lid van brancheorganisatie UNETO VNI.

Wanneer u onze hulp inschakelt, mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. Wij kopen alleen materiaal in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn altijd materialen van A-kwaliteit.

Daarnaast krijgt u bij installatiebedrijf Barendse garantie op producten en diensten. Is er plotseling iets defect? Dan staan we direct voor u klaar met een oplossing.

Wij zijn gecertificeerd en erkend

Wij zijn VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen.

Daarnaast zijn we als installatiebedrijf opgenomen in het erkenningenregister van InstallQ en STERKIN. Dit betekent dat we aangetoond hebben te beschikken over voldoende vakbekwaamheid.

Naast vakbekwaamheid beschikken we ook over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren. Onder andere meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid te testen. Daarnaast zijn de vereiste normen en publicaties aanwezig om een installatie zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken

Als installatiebedrijf zijn wij constant in ontwikkeling. Zo werken wij onder andere met de nieuwste technologieën en technieken.

Wij vinden duurzaam en groen ondernemen belangrijk

Binnen ons installatiebedrijf speelt het milieu een belangrijke rol. Duurzaam ondernemen hebben we onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. Dit blijkt ook uit het feit dat we met groene
materialen en producten werken, zoals duurzame kranen, zonneboilers en kleinere ketels.

We houden ons tevens bezig met afval scheiden. We scheiden metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit van elkaar. Onze afvalstroom wordt via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en vervolgens op een verantwoorde manier verwerkt.

Wij bieden u transparante service en duidelijke afspraken

Kiest u voor de service van Installatiebedrijf Barendse, dan heeft u geen speciale verzekering nodig. Onze offertes zijn transparant en helder. Wij doen niet aan kleine lettertjes. De algemene voorwaarden die we hanteren, zijn afkomstig van de Nederlandse brancheorganisatie.

U betaalt vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen wij slechts één keer een vast bedrag in rekening.

Meer werkzaamheden

Garanties

Alle werkzaamheden van installatiebedrijf Barendse op een rij

Wilt u weten met welke werkzaamheden installatiebedrijf Barendse u van dienst kan zijn in Leiderdorp? Het dienstenpakket van het installatiebedrijf is in Leiderdorp veelzijdig en zeer compleet.

Dakwerkzaamheden
Heeft u een lekkage aan uw dak? Bij installatiebedrijf Barendse maakt het niet uit of uw lekkage zich bij uw dakkapel, de uitbouw of een loods bevindt. Wij hebben ervaring met dakbedekking voor alle soorten daken. De dakdekkers van Barendse zijn gespecialiseerd in het leggen van zowel bitumineuze als EPDM dakbedekking. Ook voor zink-, lood- en koperwerken gaat u naar Barendse.

Alle dakwerkzaamheden voeren wij met uiterste zorg en precisie uit. Bekijk al onze dakwerkzaamheden:

 • Vervangen dakramen
 • Hemelwaterafvoer
 • Dakrenovatie
 • Dak vervangen
 • Dakisolatie
 • Lood rondom schoorsteen
 • Loodflappen
 • Dakvorsten
 • Daklekkages
 • Vervangen dakgoten
 • Vegatatiedaken
 • Zonnepanelen
 • Onderhoud en service

Werkzaamheden aan gasinstallaties
Wilt u uw gasinstallatie laten keuren? Voor het keuren en het repareren of vervangen van een gasinstallatie moet u bij installatiebedrijf Barendse zijn.

Werkzaamheden aan waterleidingen
Voor problemen met uw waterleiding belt u naar installatiebedrijf Barendse. Wij passen de waterleiding aan of vervangen deze compleet. Wij zijn u van dienst bij allerlei soorten werkzaamheden aan uw waterleiding.

Sanitair repareren of renoveren
Bent u van plan om uw badkamer of toilet te renoveren? Wij zijn graag uw adviespersoon. Daarnaast regelen we het gehele renovatieproces voor u. Reparaties aan het sanitair voert installatiebedrijf Barendse ook uit.

CV-installaties vervangen en onderhouden
Moet uw CV vervangen worden of heeft uw CV onderhoud nodig? Wij bieden u een aantrekkelijk onderhoudscontract aan.

Werkzaamheden aan het riool
Heeft u een lekkage rondom uw riool? Is uw riool verstopt? Heeft u te maken met andere problemen rondom uw riool? Voor diverse voorkomende rioleringswerkzaamheden, zoals vernieuwingen of reparaties, neemt u contact op met installatiebedrijf Barendse.

Woningaanpassingen
Woningaanpassingen ten behoeve van ouderen en gehandicapten in Leiderdorp en omgeving behoren ook tot de werkzaamheden van installatiebedrijf Barendse.

Mogelijke woningaanpassingen:

 • Montage hulpmiddelen
 • Antislip douchevloeren
 • Verwijderen baden en creëren douchehoeken
 • Plaatsen van opritten
 • Aanbrengen eenhendelmengkranen
 • Plaatsen van trapliften

De doelgroep van installatiebedrijf Barendse

De doelgroep van installatiebedrijf Barendse uit Leiderdorp is divers. In het verleden hebben wij al werkzaamheden uitgevoerd voor:

 • Particulieren
 • Instellingen
 • Woningbouw
 • Aannemers
 • Huiseigenaren
 • Vereniging van Eigenaren
 • Gemeente
 • Overheidsinstellingen

In het bezit van garanties, certificaten en keurmerken

Installatiebedrijf Barendse heeft u diverse garanties te bieden en is in het bezit van een aantal bijzondere keurmerken.

Garanties
Bij installatiebedrijf Barendse krijgt u garantie op alle werkzaamheden en materialen. De garantie op onze materialen kan oplopen tot wel 20 jaar.

Certificaten en keurmerken
Barendse is een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf. Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat. Wij werken veilig volgens de geldende ARBO-normen.
 • Kiwa. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.
 • Daarnaast is Installatiebedrijf Barendse aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:
 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen? U vraagt 100% vrijblijvend en GRATIS een offerte aan via het offerteformulier.

Geef aan waarvoor u een offerte wilt ontvangen. Bijvoorbeeld woningaanpassingen, loodgieterswerkzaamheden, dakwerkzaamheden of onderhoud en renovatie. Laat daarna uw contactgegevens achter en verzend het offerteformulier.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Contact

Wilt u contact opnemen met Barendse? Barendse is 24 uur per dag te bereiken. Tijdens kantooruren belt u naar het volgende telefoonnummer: 071-5233239. Een e-mail sturen is uiteraard 24 uur per dag mogelijk. Dit doet u naar info@barendseleiden.nl.

Wij zijn u graag van dienst bij het beantwoorden van vragen en het geven van informatie en advies.

Veelgestelde vragen

Kan ik gratis een offerte aanvragen?
Jazeker, u vraagt 100% vrijblijvend en GRATIS een offerte aan via het offerteformulier.

Krijg ik garantie op jullie werkzaamheden of materialen?
Bij installatiebedrijf Barendse krijgt u garantie op alle werkzaamheden en materialen. De garantie op onze materialen kan oplopen tot wel 20 jaar.

Wat is het verschil tussen installatiebedrijf Barendse en een ander installatiebedrijf?

Installatiebedrijf Barendse

 • Installatiebedrijf Barendse is erkend en in het bezit van certificaten en aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties voor een installatiebedrijf.
 • Duurzaam ondernemen is onderdeel gemaakt van de bedrijfsstrategie.
 • Wij staan open voor zowel grote als kleine klanten tijdens klussen in of rondom woonhuizen en bedrijfspanden. Alles is mogelijk; van het repareren van een lekkende kraan tot het compleet verbouwen van een bedrijfspand.
 • Wij hebben voor alle werkzaamheden die we uitvoeren eigen personeel in dienst met jarenlange ervaring. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en het VCA-certificaat. Daarnaast werken al onze medewerkers efficiënt en zeer vakkundig.

Een ander installatiebedrijf

 • Andere installatiebedrijven zijn niet altijd in het bezit van certificaten en ook geen lid van brancheorganisaties.
 • Niet ieder installatiebedrijf werkt milieuvriendelijk en met duurzame materialen.
 • Andere installatiebedrijven richten zich soms alleen op kleine klanten of juist op grote klanten.
 • Andere installatiebedrijven werken vaak met een wisselend personeelsbestand. Het is dan lastig in te schatten of het personeel wel geschikt en ervaren genoeg is voor een bepaalde klus.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Duurzaamheid

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen