• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Bent u op zoek naar een loodgieter in Oegstgeest? Dan bent u bij loodgietersbedrijf Barendse aan het goede adres. Wij zijn ook werkzaam in Oegstgeest.

Loodgietersbedrijf Barendse hanteert een vakkundige werkwijze omdat wij ruim 50 jaar ervaring hebben als loodgietersbedrijf. Wij hebben bovendien altijd oog voor de toekomst en voor ons leefmilieu! Voor al uw loodgieterswerkzaamheden schakelt u Barendse in Oegstgeest in.

Van zuinige radiatoren tot zuinige boilers. Wij plaatsen milieuvriendelijk producten met een hoogwaardige kwaliteit. Zuinigere boilers en radiatoren verbruiken minder energie. Dat is beter voor het milieu en voor uw portemonnee. Kies voor Barendse en wij installeren een zuinige boiler of een radiator.

Elke dag verrichten we werkzaamheden in en in de omgeving van deze plaatsen: Leiderdorp, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Leiden, Woerden en Voorschoten.

Waarom

Waarom kiest u voor Barendse in Oegstgeest?
 • Wij staan altijd open voor uw vragen. Barendse is erg gericht op persoonlijke benadering met klanten. Wij gaan graag een persoonlijke relatie met u aan.
 • Loodgietersbedrijf Barendse beschikt over meest geavanceerde en moderne loodgietersapparatuur.
 • Onze loodgieters houden exact bij welke werkzaamheden ze bij u hebben uitgevoerd. Zo weten we exact wat er speelt als u ons nog een keer nodig heeft.

Werkzaamheden

Wat voor loodgieterswerkzaamheden verrichten wij?

aanleggen gas- en waterleiding

Aanleggen van gas – en waterleidingen

Een waterleiding aanleggen of een gasleiding aanleggen zijn onder andere de werkzaamheden van onze loodgieters. Wij leggen ook loden leidingen aan.

Onderhouden en vervangen

Moet uw kraan vervangen worden? Dit kan! Barendse doet verschillend leidingwerk en dus ook kranen. Ook onderhouden wij de loden waterleidingen.

Onderzoeken en verhelpen van lekkages

We onderzoeken en verhelpen allerlei soorten lekkages. Ons loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in lekdetectie. Wij sporen lekkages op in onder andere de badkamer, cv en riolering.

Vervangen van rioleringen

Als de riolering van uw huis verouderd is, zorgt dit voor verstoppingen en nare luchtjes. Onze loodgieters halen het oude riool eruit. Een nieuwe riolering aanleggen doet Barendse meteen. Voor meer informatie over rioleringen klikt u hier.

Verhelpen van verstoppingen

Zit uw toilet verstopt? Bel 071 – 5 233 239 voor een afspraak. Met behulp van een camera speurt de loodgieter de verstopping snel op en verhelpt deze direct.

Vervangen en plaatsen van boilers

Wij plaatsen en vervangen ook boilers. Een boiler van ons loodgietersbedrijf is een veilige manier voor het verwarmen en opslaan van water.

mechnische ventilatie

Onderhouden en schoonmaken van mechanische ventilatie

Het is belangrijk dat er schone lucht uit de ventilatiekanalen komt. Onze loodgieters maken ze voor u schoon en onderhouden ze. Schone is lucht is beter voor uw gezondheid.

Plaatsen, vervangen en onderhouden van cv-ketels

Het plaatsen of vervangen van een cv ketel, is ook één van de werkzaamheden van Barendse. Voor het cv onderhoud kunt u ook terecht bij Barendse. Voor meer informatie over cv onderhoud, cv-ketel plaatsen en ketel vervangen klikt u hier.

Vervangen van radiatoren

De loodgieter haalt uw oude radiatoren weg en plaatst snel en met gemak nieuwe radiatoren voor u. Een radiator verwijderen of een expansievat vervangen hoort bij onze werkzaamheden.

Meer werkzaamheden

Garanties

Waarom laat u loodgieterswerkzaamheden uitvoeren door een professional?

Barendse in Oegstgeest geeft 24 maanden garantie op de afwerking én de materialen.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf. Wij zijn het bezit van een VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het certificaat houdt in dat wij werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze medewerkers, processen en producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Barendse in Oegstgeest is aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland: dit is de ondernemersorganisatie voor installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ: dit staat voor Stichting Erkenning Installatiebedrijven. Barendse is opgenomen in het erkenningsregister, omdat het loodgietersbedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over uitrustingen die nodig zijn om het installatiewerk uit te voeren.

Kies voor Barendse Oegstgeest om uw loodgieterswerkzaamheden uit te laten voeren. De werkzaamheden van loodgieters zijn niet door iedereen uitvoerbaar. De loodgieters van Barendse zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wij maken altijd duidelijk afspraken en komen deze altijd na. Wij werken met de juiste gereedschappen, machines, materialen en apparatuur. Barendse zorgt ervoor dat alles in één keer goed gebeurt, bovendien heeft u 24 maanden garantie op onze afwerking.

Om een positieve bijdrage te leveren aan onze leefomgeving werken we op de meest milieuvriendelijke  manier. We recyclen, scheiden al ons afval en verduurzamen woningen en kantoorpanden.

Duurzaamheid

Uw milieuvriendelijke loodgieter

In ons bedrijf speelt het milieu een essentiële rol. We doen daarom aan duurzaam ondernemen. De volgende elementen maken deel uit van onze bedrijfsvoering:

 • We verduurzamen bedrijfspanden en woningen.
 • We scheiden al ons afval.
 • We werken met ‘groene’ materialen en producten
 • We recyclen

Barendse is niet alleen een loodgieter. Wij zijn ook experts op het gebied van duurzaamheid. Neem contact met ons op en u krijgt advies omtrent de juiste aankoop voor het klimaat.

Elke dag verrichten we werkzaamheden in en in de omgeving van deze plaatsen: Leiderdorp, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Leiden, Woerden en Voorschoten.

FAQ

Welke werkzaamheden voert een loodgieter uit?

Een loodgieter verricht verschillende soorten werkzaamheden. Hij legt leidingen aan en zorgt voor het onderhoud en de reparatie van rioleringen en cv leidingen. Maar hij renoveert ook de badkamer en doet verschillende woningaanpassingen.

Hoe houdt Barendse rekening met het milieu?

Op allerlei manieren. We recyclen bijvoorbeeld, scheiden al ons afval en installeren zuinige radiatoren en boilers.

Krijg ik garanties op de werkzaamheden van Barendse?

Ja, bij ons krijgt u 24 maanden garantie op onze afwerking.

Hoe kan ik Barendse bereiken?

Loodgietersbedrijf Barendse is tijdens kantooruren te bereiken via 071 – 5 233 239 of 24 uur per dag via de mail. Voor al uw vragen, advies of een offerte.

Waarom schakel ik Barendse in?

Wij regelen niet alleen de loodgieter, maar ook de timmerman, de tegelzetter en de stukadoor om uw badkamer te verbouwen. Of het nu om een gehele of gedeeltelijke renovatie gaat, bij Barendse bent u aan het goede adres.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen