• Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Heeft u een loodgieter in Voorschoten nodig? Voor al uw loodgieters klussen kiest u voor Barendse. Ons loodgietersbedrijf heeft namelijk vakbekwame en ervaren loodgieters in dienst die altijd geweldig werk verrichten. We houden bovendien altijd rekening met het milieu. Zo plaatsen onze loodgieters ‘groene’ producten en materialen, zoals duurzame kranen. Hierdoor wordt uw waterverbruik lager en dit bespaart kosten. 

Alle producten die door Barendse worden geplaatst gaan bovendien lang mee. Dat is zowel goed voor u als voor onze leefomgeving.  

Barendse is een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf, dus u bent zeker van een uitstekend resultaat.  

Waarom

Persoonlijke aandacht

Bij Barendse staan we 24 uur per dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, persoonlijk advies te bieden en een vrijblijvende en gratis offerte voor u samen te stellen.

Wij communiceren op een open en directe manier. We leveren maatwerk en luisteren aandachtig naar uw wensen. U profiteert bovendien van de persoonlijke en servicegerichte benadering van Barendse en voelt u direct op uw gemak. We gaan graag een langdurige relatie met u aan.

Profiteer van de jarenlange ervaring van onze loodgieters

In 1961 werd installatiebedrijf Barendse opgericht. Het bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Deze vele jaren ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn bij allerlei loodgietersklussen.

Een transparant bedrijf

We maken altijd duidelijke afspraken. Dat betekent geen kleine lettertjes of details of bijkomende verzekeringen. De algemene voorwaarden die we hanteren, zijn afkomstig van de brancheorganisatie. Door te kiezen voor loodgietersbedrijf Barendse, kiest u voor transparantie.

Voor hulpmaterialen brengen wij maar één keer een vast bedrag in rekening. De voorrijkosten zijn ook een vast bedrag.

Vakkundig

Laat u uw loodgieters werkzaamheden uitvoeren bij Barendse dan heeft u te maken met een vakkundig loodgietersbedrijf.

Ons bekwame medewerkers hebben jarenlange ervaring. Al ons personeel beschikt over een passende opleiding en bezit het VCA-certificaat. Ons personeel werkt daarnaast altijd vakkundig en efficiënt. Barendse heeft kwaliteit te allen tijde voorop staan.

Dat wij veilig werken, is bewezen. Wij zijn namelijk in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Voor grote en kleine klussen

Heeft u een grote loodgietersklus in Voorschoten? Of heeft u alleen een loodgieter nodig voor bijvoorbeeld klein onderhoud aan uw CV-ketel. De medewerkers van Barendse staan open voor al uw grote en kleine klussen.

U wordt volledig ontzorgd

Wij regelen alles voor u: van aanvraag tot nazorg. Door Barendse wordt u volledig ontzorgd. Onze loodgieters nemen alles voor u uit handen.

De loodgieter houdt exact bij welke werkzaamheden heeft uitgevoerd. Als u de volgende keer weer contact met ons opneemt, weten we precies wat er bij u speelt.

Werkzaamheden

aanleggen gas- en waterleiding

Aanleggen van gas – en waterleidingen

Een waterleiding aanleggen of een gasleiding aanleggen zijn onder andere de werkzaamheden van onze loodgieters. Wij leggen ook loden leidingen aan.

Onderhouden en vervangen

Moet uw kraan vervangen worden? Dit kan! Barendse doet verschillend leidingwerk en dus ook kranen. Ook onderhouden wij de loden waterleidingen.

Onderzoeken en verhelpen van lekkages

We onderzoeken en verhelpen allerlei soorten lekkages. Ons loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in lekdetectie. Wij sporen lekkages op in onder andere de badkamer, cv en riolering.

Vervangen van rioleringen

Als de riolering van uw huis verouderd is, zorgt dit voor verstoppingen en nare luchtjes. Onze loodgieters halen het oude riool eruit. Een nieuwe riolering aanleggen doet Barendse vanzelfsprekend meteen. Voor meer informatie over rioleringen klikt u hier.

Verhelpen van verstoppingen

Zit uw toilet verstopt? Bel 071 – 5 233 239 voor een afspraak. Met behulp van een camera speurt de loodgieter de verstopping snel op en repareert deze direct.

Vervangen en plaatsen van boilers

Wij plaatsen en vervangen ook boilers. Een boiler van ons loodgietersbedrijf is een veilige manier voor het verwarmen en opslaan van water.

mechnische ventilatie

Onderhouden en schoonmaken van mechanische ventilatie

Het is belangrijk dat er schone lucht uit de ventilatiekanalen komt. Onze loodgieters maken ze voor u schoon en onderhouden ze. Schone is lucht is beter voor uw gezondheid.

Plaatsen, vervangen en onderhouden van cv-ketels

Het plaatsen of vervangen van een cv ketel, is ook één van de werkzaamheden van Barendse. Voor het cv onderhoud kunt u ook terecht bij Barendse. Voor meer informatie over cv onderhoud, cv-ketel plaatsen en ketel vervangen klikt u hier.

Vervangen van radiatoren

De loodgieter haalt uw oude radiatoren weg en plaatst snel en met gemak nieuwe radiatoren voor u. Een radiator verwijderen of een expansievat vervangen hoort bij onze werkzaamheden.

Meer werkzaamheden

Garanties

Wij zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Dit betekent dat onze loodgieters veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om de kans op ongevallen op de werkvloer sterk te verkleinen.

We zijn als loodgietersbedrijf bovendien opgenomen in het erkenningenregister van STERKIn en KvNL. Dit houdt in dat we beschikken over voldoende vakbekwaamheid.

Behalve vakbekwaamheid beschikken onze loodgieters ook over een uitrusting die nodig is om de klussen naar behoren uit te voeren. De vereiste normen en publicaties zijn daarnaast aanwezig om projecten zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen wat betreft veiligheid en duurzaamheid.

Wij voldoen aan verschillende kwaliteitseisen. Loodgietersbedrijf Barendse is lid van brancheorganisatie UNETO VNI.

Wij ontwikkelen ons installatiebedrijf constant om u de beste kwaliteit te leveren. Bij al onze werkzaamheden maken wij gebruik van de modernste technologieën en technieken.

Ons bedrijf beschikt over de beste en meest geavanceerde loodgietersapparatuur. Hierbij kunt u denken aan ladderliften, machines om druk te meten, diamantboormachines en veermachines.

Wanneer u de hulp van loodgietersbedrijf Barendse inschakelt, mag u er van uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. Ons bedrijf heeft alle materialen in eigen beheer. Wij kopen bijvoorbeeld eigen platen zink in, snijden ze af en maken ze voor u op maat.

U krijgt daarbij garantie op onze producten en diensten. Gaat er plotseling iets kapot, dan staan we meteen voor u klaar met een oplossing.

Duurzaamheid

Kies voor duurzaam en groen ondernemen

Vindt u het milieu belangrijk? Barendse in ieder geval wel. Binnen ons bedrijf speelt duurzaamheid een grote rol. Duurzaam ondernemen is daarom een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Dat blijft onder andere doordat ons personeel met groene producten en materialen werken.

Behalve het gebruik van groene producten en materialen, houden we ons ook bezig met afval scheiden. We scheiden puin, verf, papier, kit, bitumen en metaal van elkaar. Onze afvalstroom wordt vervolgens via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en verantwoord verwerkt.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

  • Familiebedrijf Sinds 1961
  • A-kwaliteit Materialen
  • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
  • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen