• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Heeft u een klus op het gebied van onderhoud of renovatie in Leiderdorp? Schakel een timmerman van timmerbedrijf Barendse in. Naast een timmerman die timmerwerk voor u uitvoert, regelen wij ook graag een loodgieter, tegelzetter en stukadoor voor u. Wilt u nieuwe tegels of sanitair uitzoeken? Dat kan in de showrooms van de leveranciers waar wij mee samenwerken. Ook voor reparaties en klein timmerwerk in Leiderdorp helpt een timmerman van ons timmerbedrijf u graag.

Waarom

Daarom kiest u voor Barendse

Timmerbedrijven zijn er in overvloed. U kunt bij vele organisaties terecht die onderhoud en renovatie aanbieden. Kiest u voor Barendse, dan profiteert u van service, maatwerk, kwaliteit en deskundig personeel.

Persoonlijke benadering
Een timmerman van ons timmerbedrijf luistert naar uw wensen en levert maatwerk. Bij Barendse ontvangt u persoonlijk advies voor uw specifieke situatie. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte.

Jarenlang ervaring
Ons timmerbedrijf is in 1961 opgericht en bestaat inmiddels meer dan 50 jaar. Dankzij onze ervaring weten wij elke klus snel en efficiënt te klaren.

Kwaliteit staat voorop
Bij ons timmerbedrijf staat kwaliteit voorop. Wij gebruiken bij onderhoud en renovatie alleen A-merken, zoals Grohe, Geberit, Sphinx en Wisa.

Als timmerbedrijf voldoen we aan vakkundige eisen en kwaliteitseisen. Alle producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen zijn technisch in orde. Wij kopen alleen A-kwaliteit materiaal in bij gerenommeerde groothandels.

Wij geven u garantie op onze producten en diensten. Mocht er plotseling iets defect zijn, dan staan we direct voor u klaar met een oplossing.

Vakbekwaam personeel
Kiest u voor een timmerman van Barendse, dan kiest u voor een timmerman met een opleiding, certificaten en jarenlange ervaring met timmerwerken. Wij hebben alleen vakbekwaam personeel in dienst. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en bezit het VCA-certificaat.

Volledige ontzorging
Tijdens het gehele proces wordt u volledig ontzorgd. U hoeft zich nergens druk om te maken. Van aanvraag tot nazorg; wij regelen alles voor u.

Showrooms
Wij werken samen met diverse leveranciers van sanitair. Zij laten u een kijkje nemen in hun showroom, zodat het voor u makkelijker is om te beslissen wat u precies wil op het gebied van nieuw sanitair. Maak een afspraak. We brengen graag voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn.

Certificaten en erkenningen
Ons timmerbedrijf is VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen.

Daarnaast zijn we als timmerbedrijf opgenomen in het erkenningenregister van InstallQ en STERKIN. Dit betekent dat we aangetoond hebben te beschikken over voldoende vakbekwaamheid.

Duurzaam en groen ondernemen
Als timmerbedrijf vinden wij het milieu erg belangrijk. Wij hebben duurzaam ondernemen onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. Dit ziet u terug in onze werkwijze met groene materialen en producten.

We houden ons tevens bezig met afval scheiden. We scheiden metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit van elkaar. Onze afvalstroom wordt via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en vervolgens op een verantwoorde manier verwerkt.

De nieuwste technieken
Ons timmerbedrijf in Leiderdorp is constant in ontwikkeling. Onze timmerwerken voeren we uit met behulp van de nieuwste technologieën en technieken.

Transparantie
Kiest u voor de service van timmerbedrijf Barendse, dan is een speciale verzekering overbodig. Wij bieden u offertes die transparant en helder zijn. Kleine letters of details? Daar doen we niet aan. De algemene voorwaarden die we hanteren, zijn afkomstig van de Nederlandse brancheorganisatie.

U betaalt vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen wij slechts één keer een vast bedrag in rekening.

Werkzaamheden

Timmerwerken Leiderdorp

Timmerwerken

Voor grote en kleine timmerwerken bent u bij ons timmerbedrijf aan het juiste adres. Hierbij valt te denken aan het repareren van een kapot slot of het verhelpen van een klemmende deur tot het plaatsen van een dakkapel op uw woning. Zelfs een volledige verbouwing van uw bovenverdieping is voor een timmerman van Barendse een fluitje van een cent.

Tegelwerk Leiderdorp

Tegelwerk

Wij bieden u diverse tegels voor uw douche, toilet, badkamer, woonkamer of keuken. Deze zoekt u uit in de showroom van één van onze leveranciers. De tegelzetter voorziet u vervolgens van een mooie tegelvloer.

dakraam aanbrengen

Dakramen aanbrengen

Wilt u een dakraam laten plaatsen om een mooi uitzicht, veel daglicht en ventilatie te creëren? De dakramen die timmerbedrijf Barendse plaatst, zijn kwalitatief goed en 100% waterdicht.

boeidelen vervangen Leiderdorp

Boeidelen vervangen

Heeft u een houten dakgoot? Een boeideel is de opstaande kant van een houten dakgoot. Een timmerman van Barendse vervangt uw oude boeidelen snel en vakkundig voor nieuwe boeidelen.

kunststof gevelbeplating leiderdorp

Kunststof gevelbeplating aanbrengen

Wij brengen kunststof gevelbeplating aan, zoals trespa en keraliet. Timmerbedrijf Barendse heeft een professionele werkwijze.

Onderhoud en renovatie van badkamer en toilet

Wij verzorgen de volledige renovatie van uw sanitair voor u. Ons timmerbedrijf voorziet u onder andere in stukadoorswerk, tegelwerk en schilderwerk.

Meer werkzaamheden

Garanties

Barendse Leiden geeft garantie op werkzaamheden en materialen. U krijgt 24 maanden garantie op al onze timmerwerken van ons timmerbedrijf.

Wij zijn erkend en gecertificeerd. We bezitten de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen.
 • Kiwa. Onze processen, het timmerwerk en de timmerman voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Als timmerbedrijf zijn wij aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • InstallQ. Het timmerbedrijf is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Het verschil tussen een professional en een amateur

Heeft u specifieke wensen op het gebied van onderhoud en renovatie? Voor een amateuristische timmerman zijn uw wensen meestal niet of niet volledig uitvoerbaar.

Een professionele timmerman van Barendse beschikt over een ruime dosis inlevingsvermogen en ervaring. Hij maakt daardoor al uw wensen op het gebied van onderhoud en renovatie waar. Iedere timmerman bij Barendse neemt de tijd voor u en geeft op een gerichte manier invulling aan uw verwachtingen.

Ons timmerbedrijf maakt van uw huis een thuis. Wij zorgen ervoor dat alles in één keer helemaal perfect verloopt. Kortom, wij slaan spijkers met koppen.

Duurzaamheid

Een groen bedrijf

Wij hebben veel respect voor onze leefomgeving. Dat laten we ook zien in onze bedrijfsvoering. Dit ziet u aan de volgende zaken:

 • We scheiden al ons afval. Vervolgens brengen we het afval naar verschillende afvalverwerkers die het afval op een verantwoorde manier verder verwerken.
 • We werken met milieuvriendelijk producten en materialen.

Barendse doet dus veel meer dan alleen timmerwerkzaamheden. Wij geven u ook uitgebreid  advies omtrent de juiste aankoop voor het klimaat. Neem een keer contact met ons op en u krijgt gericht advies!

FAQ

Wat zijn de werkzaamheden van een timmerman?

Een timmerman maakt onderdelen als kozijnen, ramen, deuren, trappen, dakkapellen, daken, vloeren en balklagen.

Hoe houden jullie rekening met het milieu?

Op allerlei manieren! Het milieu staat voor ons namelijk hoog in het vaandel. Wij scheiden bijvoorbeeld al het afval wat wij produceren en gebruiken de duurzaamste producten en materialen. Zo helpen wij om onze leefomgeving te verbeteren.

Wat zijn de gereedschappen die een timmerman gebruikt?

Voor werkzaamheden op het gebied van onderhoud en renovatie maakt een timmerman gebruik van ouderwetse gereedschappen zoals een hamer en draadnagel. Daarnaast komen ook nieuwe technieken zoals meet-, stel- en uitzetgereedschappen en diverse houtbewerkingsmachines van pas bij de werkzaamheden van een timmerbedrijf.

Hoe gaat een timmerman te werk?

Een timmerman van Barendse werkt aan de hand van bouwtekeningen, mondelinge instructies en vele berekeningen.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen