• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Op zoek naar een timmerbedrijf voor renovatie en onderhoud in Oegstgeest? Dan is een timmerman van timmerbedrijf Barendse wat u zoekt. Wij verzorgen niet alleen de timmerman, maar ook de stukadoor, de tegelzetter en de schilder.

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van timmerwerken, loodgieterswerken en dakwerzaamheden. Schakel Barendse in voor al uw onderhouds – en renovatiewerkzaamheden. Wij hebben bovendien altijd oog voor ons leefmilieu en voor onze toekomst.

Kies voor een bedrijf dat op een milieuvriendelijke manier werkt. Wij recyclen, gebruiken duurzame materialen en scheiden al ons afval! Wij zorgen bovendien dat u nog heel lang plezier heeft van onze werkzaamheden!

Elke dag zijn we actief in de omgeving van Zoetermeer, Voorschoten, Gouda, Woerden, Leiderdorp, Den Haag en Leiden.

 

Waarom

Daarom Barendse

Barendse heeft ruim 50 jaar ervaring, want ons bedrijf is in 1961 opgericht. Wij zijn nu de derde generatie in ons familiebedrijf.

Installatiebedrijf Barends vindt het contact met klanten zeer belangrijk, wij luisteren naar uw wensen en maken een op maat gemaakte offerte.

Daarnaast voorzien wij u van persoonlijk advies of het gebied van onderhoud en renovatie van uw dak, badkamer en toilet in Oegstgeest.

Wij hebben gecertificeerde timmermannen met jarenlange ervaring en alle nodige kennis, voor het uitvoeren van timmerwerk.

Om bij te dragen aan een betere leefomgeving, werken we met de meest milieuvriendelijk materialen. Voor het bekijken van onze materialen en producten bent u welkom in de showrooms van onze leveranciers. In overleg met hen bekijken we wat voor u mogelijk is en brengen we uw ideeën in kaart.

Werkzaamheden

Timmerwerk

Ons bedrijf houdt zich bezig met grote en kleine timmerklussen. Dit varieert van een kapot slot of een klemmende deur tot het plaatsen van een dakkapel. Maar ook de volledige verbouwing van uw bovenverdieping is voor onze timmerman geen enkel probleem.

Tegelwerk

Moet uw badkamer (opnieuw) betegeld worden? Dat doet onze installateur ook in Oegstgeest! De tegels zoekt u uit de showrooms van onze leveranciers.

Het aanbrengen van dakramen

Een dakraam dat is aangebracht door de timmerman van Barendse is van goede kwaliteit en altijd volledig waterdicht.

Het vervangen van boeidelen

Een boeideel is de opstaande kant van een houten dakgoot. De timmermannen van Barendse bevestigt de beste boeidelen.

Aanbrengen van kunststof gevelbeplating

Het aanbrengen van kunststof gevelbeplating wordt professioneel gedaan door timmerbedrijf Barendse. Gevelplaten beschermen uw gevel tegen weer en wind.

Onderhoud en renovatie van de badkamer

Timmerbedrijf Barendse verzorgt de volledige renovatie van uw badkamer en toilet in Oegstgeest. Wij verzorgen het stukadoorswerk, het tegelwerk en zelfs het schilderwerk.

Meer werkzaamheden

Garanties

Waarom laat u onderhoud en renovatie uitvoeren door een professional?

Als het op onderhoud en renovatie aankomt, heeft u speciale wensen. Het is beter als een professionele installateur van Barendse uw onderhoud en renovatie uitvoert, omdat deze precies weet wat hij doet. Daarnaast heeft u ook nog eens 24 maanden garantie op onze afwerking en op sommige producten zelf 20 jaar.

Onze timmermannen beschikken over de benodigde opleidingen en hanteren de juiste werkwijze.

Het uitvoeren van specifieke plannen is soms moeilijk, maar niet voor installatiebedrijf Barendse. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via 071 – 5 233 239.

Installatiebedrijf Barendse geeft garantie op werkzaamheden en materialen. U krijgt 2 jaar garantie op alle timmerwerken van ons timmerbedrijf.

Daarnaast is Barendse een erkend en gecertificeerd timmerbedrijf. Ons timmerbedrijf is in het bezit van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het certificaat houdt in dat wij werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze medewerkers, processen en producten voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Timmerbedrijf Barendse is ook aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland. Dit is de ondernemersorganisatie van voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • Stichting Erkenning Installatiebedrijven (InstallQ). Barendse is opgenomen in het erkenningsregister, omdat wij voldoende bekwaamheid hebben en over de uitrusting die nodig is om timmerwerken naar behoren uit te voeren.
Duurzaamheid

De rol van duurzaamheid binnen timmerbedrijf Barendse

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Dit blijkt uit de volgende elementen:

 • We recyclen.
 • We maken gebruik van de meest groene materialen en producten.
 • We scheiden al ons afval.

Barendse verricht niet alleen timmerwerken, maar wij zijn ook experts op het gebied van duurzaamheid. Wilt u uw woning of kantoor verduurzamen? Neem contact met ons op en wij geven u specialistisch advies.

FAQ

Wat doet een timmerman precies?

Een timmerman maakt onderdelen zoals kozijnen, ramen, deuren, trappen, dakkapellen, daken, vloeren en balklagen. Daarnaast repareren wij daken en brengen wij dakkapellen aan.

Welke gereedschappen gebruiken timmermannen?

Bij werkzaamheden voor onderhoud en renovatie maakt de timmerman gebruik van ouderwetse gereedschappen als een hamer en een draadnagel. Ook nieuwe technieken als meet-, stel- en uitzetgereedschappen en diverse houtbewerkingsmachines komen van pas bij de werkzaamheden van de timmerman.

Hoe gaat een timmerman te werk?

Aan de hand van de door ons installatiebedrijf gemaakte bouwtekeningen, gaat de timmerman te werk. Daarnaast maakt hij gebruikt van mondelinge instructies en vele berekeningen.

Houden jullie rekening met het milieu?

Ja zeker! Wij willen een positieve impact op onze leefomgeving maken. Dat doen we door al ons afval te scheiden, te werken met duurzame producten en materialen, te recycelen en door woningen en kantoren duurzamer te maken.

Wat voor werkzaamheden verricht Barendse nog meer in Oegstgeest?

Naast timmerwerken verrichten wij nog veel meer werkzaamheden, zoals:

 • Het aanpassen van woningen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten.
 • Dakrenovaties.
 • Het vervangen of verwijderen van radiatoren en cv ketels.
 • Barendse legt ook gas – en waterleidingen aan.
 • Het opsporen van lekkages bij uw cv, radiator en riolering.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen