• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Is uw radiator aan vervanging toe of moet uw expansievat vervangen worden? Barendse is uw oplossing, want wij zijn werkzaam in Voorschoten. Onze bekwame medewerkers vervangen en verwijderen uw radiator of expansievat. Naast radiator vervangen, radiator verwijderen en expansievat vervangen, verhelpen wij ook lekkages aan de radiatoren.

We hebben veel respect voor het milieu. Dat merkt u ook aan de manier waarop wij werken. Wij gebruiken namelijk altijd de meest milieuvriendelijke producten en materialen, zoals energiezuinige radiatoren. Daardoor verbruikt u minder energie. Dit is beter voor het milieu en u bespaart kosten.

Waarom

1. U krijgt van ons alle nodige aandacht
Barendse is er voor grote en voor kleine klanten. U krijgt bovendien alle nodige aandacht die bij een grote of een kleine radiator klus komt kijken.

2. Profiteer van jarenlange ervaring
Installatiebedrijf Barendse werd in 1961 opgericht. Wij bestaan dus al meer dan 50 jaar. Deze ervaring gebruiken we om u perfect van dienst te zijn

3. Vakkundig personeel
Voor alle werkzaamheden die wij uitvoeren hebben we gediplomeerd personeel met jarenlange ervaring. Onze medewerkers beschikken zowel over de juiste opleiding als over het VCA-certificaat. Bovendien werken ze op een effici├źnte en vakkundige manier.

4. Persoonlijke communicatie
We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen, persoonlijk advies of een gratis en vrijblijvende offerte. Wij communiceren op een persoonlijke manier met u. We luisteren naar uw wensen en bieden maatwerk.

5. Constant in ontwikkeling
Bij ons wordt u geholpen door middel van de nieuwste technieken. Wij zijn constant in ontwikkeling. Wij doen er alles aan om ook uw klus met de nieuwste technologie├źn en technieken uit te voeren.

6. Volledig ontzorgd
Tijdens het gehele proces ontzorgen wij u volledig. Het is voor ons van groot belang dat u geen stress ervaart. Wij klaren de klus namelijk helemaal voor u: van aanvraag tot nazorg.

7. Een bedrijf met de perfecte uitrusting het juiste gereedschap
Barendse beschikt over het juiste gereedschap om het installatiewerk naar behoren uit te voeren. Wij hebben bijvoorbeeld meetinstrumenten om de lekdichtheid te testen. Onze ontwerpen voldoen bovendien aan een aantal eisen ten aanzien van duurzaamheid en veiligheid.

8. Transparante service en duidelijk afspraken
Kiest u voor Installatiebedrijf Barendse, dan heeft u geen speciale verzekering nodig. We hebben een hekel aan kleine lettertjes en addertjes onder het gras. Onze offertes zijn daarom helder en transparant. De algemene voorwaarden die Barendse hanteert, komen van de Nederlandse brancheorganisatie.

9. Kwaliteitswerk
Als u onze hulp inschakelt, bent u ervan verzekerd dat de installatieconcepten, diensten en producten, die wij toepassen technisch in orde zijn. Wij kopen alleen materialen van de hoogste kwaliteit bij gerenommeerde groothandels. U krijgt bij ons bovendien 24 maanden garantie op de afwerking en de producten.

10. Een duurzame en groene onderneming
Voor Barendse is het milieu belangrijk. Bij ons staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Wij werken met milieuvriendelijke producten en materialen.

Werkzaamheden

Expansievat vervangen

Een expansievat compenseert de drukverschillen in uw cv installatie. Als uw expansievat lekt, is de kans groot dat uw cv installatie beschadigd raakt.

radiator vervangen

Een radiator vervangen

Een radiator zorgt voor een aangename temperatuur in uw woning. Zet u de verwarming aan maar blijft het koud? Dan kan er een defect zijn aan uw radiator. Eerst moeten wij de radiator verwijderen en daarna vervangen wij snel en vakkundig de radiator voor een nieuw exemplaar.

Een radiator verwijderen

Bent u net verhuisd en staat de een radiator erg in de weg? Barendse verwijdert uw radiator in Voorschoten.

Lekkages verhelpen bij radiatoren

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor lekkage aan uw radiator: uw radiator is bijvoorbeeld beschadigd of hij is onvoldoende behandeld met radiatorlak. Onze vakbekwame medewerkers zijn expert in het opsporen van lekkages bij radiatoren.

Meer werkzaamheden

Garanties

Kies voor een professional

Als u de werkzaamheden aan uw radiator uit laat voeren door Barendse, dan mag u een persoonlijke benadering verwachten. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen met plezier en geven u gericht advies.

Het vervangen of verwijderen van een radiator is een ingewikkeld karwei. Ook het vervangen van een expansievat is moeilijk. Hiervoor zijn expertise, kennis en ervaring nodig. Het is daarom noodzakelijk om een professional in te huren die verstand heeft van radiatoren en expansievaten.

Als u kiest voor Barendse heeft u snel weer een werkende radiator die op een vakkundige manier geplaatst is.

U kiest voor een duurzaam installatiebedrijf.

Bij ons krijgt u maar liefst 24 maanden garantie op onze afwerking.

Onze medewerkers houden precies bij welke werkzaamheden wij bij u hebben uitgevoerd. Hierdoor zijn wij u de volgende keer dat u ons nodig heeft uitstekend van dienst.

De garanties en keurmerken van Barendse

Barendse biedt verschillende garantie en wij zijn in het bezit van speciale keurmerken.
Bij Barendse krijgt u garantie op al onze gebruikte materialen en afwerkingen. U krijgt soms tot wel 20 jaar garantie op onze materialen.

Barendse is in het bezit van certificaten en is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties. We hebben de volgende certificaten:

 • Kiwa: Dit houdt in dat onze medewerkers, producten en processen aan verschillende kwaliteitseisen voldoen.
 • VCA* certificaat: Wij werken volgens de ARBO-normen, wat betekent dat we werken op een veilige manier.

Barendse is aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • InstallQ: Wij zijn opgenomen in het erkenningsregister. Barendse beschikt namelijk over voldoende vakbekwaamheid en de juiste uitrusting die nodig is voor het werk wat wij doen.
 • Techniek Nederland: De ondernemersorganisatie voor de technische detailhandel en de installatiebranche.
Duurzaamheid

Groen en duurzaam

Als modern installatiebedrijf hebben we oog voor het milieu. Daarom gaan we op een duurzame manier te werk. We scheiden bijvoorbeeld al ons afval. Van puin en papier tot steen en metaal. De afvalstromen worden naar verschillende afvalverwerkers gebracht en vervolgens op een verantwoorde manier verwerkt.

Barendse doet veel meer dan alleen het verwijderen en vervangen van radiatoren. Wij zijn ook specialisten op het gebied van duurzaamheid. Wilt u weten welke duurzame radiator voor u geschikt is? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met plezier.

We plaatsen de juiste producten, zoals zuinige radiatoren. Zo helpen wij u ook om op een milieuvriendelijke manier te leven. Door een zuinige radiator heeft u bovendien lagere energiekosten.

Het is bij Barendse mogelijk om vrijblijvend advies te krijgen over de aanschaf van een nieuwe radiator op basis van uw energieverbruik. We berekenen ook de capaciteit van de nieuwe radiator voor u. Op deze manier bent u verzekerd van een radiator die perfect bij u past.

Elke dag verrichten we werkzaamheden in de omgeving van Leiderdorp, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Leiden, Woerden en Oegstgeest.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen