• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Is uw riolering kapot, of laat u een huis (of meerdere) bouwen in Oegstgeest en heeft u een bedrijf nodig dat de riolering aanlegt? Dan bent u bij Barendse aan het goede adres, want wij zijn werkzaam in Oegstgeest.

Wilt u professioneel werk afgeleverd krijgen, kies dan voor Barendse om uw riool aan te leggen.

Barendse houdt rekening met het milieu en met toekomstige generaties. Daarom werken we op een duurzame manier. We werken bijvoorbeeld met milieuvriendelijke materialen, al ons afval wordt gescheiden en we recyclen. U profiteert bij ons van onze efficiënte en groene werkwijze

Dagelijks zijn we aan het werk in de volgende plaatsen: Leiderdorp, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Leiden, Woerden en Voorschoten.

Waarom

9 Redenen om te kiezen voor Barendse in Oegstgeest

1. Wij communiceren persoonlijk met u
Op een open en directe manier communiceren wij met u. Rioleringsbedrijf Barendse is 24 uur per dag bereikbaar. Wij beantwoorden uw vragen, geven gratis advies en maken gratis en vrijblijvend een offerte voor.

2. Wij zijn een transparant bedrijf
Wij maken duidelijk afspraken met u en u hoeft nooit speciale verzekeringen aan te schaffen. De offertes die wij opstellen zijn helder en duidelijk. Wij doen niet aan addertjes onder het gras en kleine lettertjes.

De algemene voorwaarden die wij hanteren zijn afkomstig uit de Nederlandse brancheorganisatie

3. Grote en kleine klussen
Wat er ook moet gebeuren aan het riool, Barendse doet het graag voor u. Van verhelpen verstopping tot het geheel vervangen van de riolering.

4. Ruim 50 jaar ervaring
In 1961 zijn wij als familiebedrijf begonnen. Wij zijn nu al de derde generatie die met plezier bij het bedrijf werkt. Dat betekent dat wij ruim 50 jaar ervaring hebben op het gebied van rioleringen.

5. Geen zorgen
U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Van aanvraag tot nazorg, wij nemen alles voor u uit handen.
Onze medewerkers houden exact bij welke rioleringswerkzaamheden ze bij u uitvoeren. Als u nogmaals contact met ons opneemt zijn we overal van op de hoogte.

6. Vakbekwaamheid
De medewerkers van Barendse zijn vakbekwaam en hebben jarenlange ervaring. Al het personeel heeft een passende opleiding gedaan en is in het bezit van het VCA-certificaat.
Daarnaast is Barendse in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Hiermee tonen wij aan dat we een volledig veilig werkwijze hebben.

7. De nieuwste technieken
Als rioleringsbedrijf zijn wij constant aan het ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat wij resultaten van een hoog kwaliteitsniveau kunnen bieden.
Wij zijn lid van brancheorganisatie UNETO VNI. Schakelt u onze hulp in, dan mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn.

8. Wij bezitten certificaten en erkenning
Wij zijn VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij volgens de ARBO-normen werken. Dit vermindert ongevallen op de werkvloer

Daarnaast is Barendse opgenomen in het erkenningsregister InstallQ en STERKIN. Dit houdt in dat wij voldoende vakbekwaamheid hebben.

Naast vakbekwaamheid beschikken wij ook over de juiste en veilige werkkleding die nodig is bij het aanleggen van rioleringen.

9. Duurzaam en groen
Binnen ons bedrijf speelt het milieu een belangrijke rol. Het duurzaam ondernemen is onderdeel geworden van onze bedrijfsstrategie. We werken met groene materialen en producten.
Naast groene materialen, scheiden we ook ons afval. Metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit worden allemaal apart gehouden. Het afval wordt door diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en op verantwoorde wijze verwerkt.

Dagelijks zijn we aan het werk in de volgende plaatsen: Leiderdorp, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Leiden, Woerden en Voorschoten.

Werkzaamheden

Het aanleggen van riolering

Wilt u nieuwe riolering aanleggen rond uw woning? Voor het aanleggen van een nieuw riool in Oegstgeest bent u bij Barendse aan het goede adres. Wij leggen ook riolering aan in de tuin.

Het vervangen van de riolering

Als uw riolering kapot is in Oegstgeest, laat uw riolering dan vervangen door rioleringsbedrijf Barendse. Wij werken op professionele wijze met de meest geavanceerde apparatuur.

Het vernieuwen van standleidingen en riolering

Woont u in Oegstgeest en vertoont uw riolering problemen en wilt u de standleidingen en riolering laten vervangen? Dan schakelt u Barendse in! Barends verwijdert uw bestaande riool en vervangt deze door nieuwe rioolbuizen. Het is mogelijk om uw riool compleet of gedeeltelijk te laten vervangen.

Het verhelpen van verstoppingen in het riool

Een verstopping is nooit fijn en komt altijd op het verkeerde moment. Barendse in Oegstgeest is 24 uur per dag te bereiken als uw riool in Oegstgeest verstopt is. Met onze eigen professionele rioolonstoppingsapparatuur is uw verstopping snel en effectief verholpen.

Het verhelpen van lekkages bij de riolering

Als uw riool tekenen van lekkage vertoont heeft u vaak last van stank in uw huis in Oegstgeest. Rioolstank wilt u niet in uw huis hebben, maak daarom een afspraak met Barendse. Wij onderzoek de oorzaak van de stank en verhelpen het zo snel mogelijk.

Het doen van camera-onderzoek in het riool

Soms werkt ontstoppen van het riool niet en moet er een andere manier gezocht worden om uw riool te ontstoppen. Deze manier is het doen van camera-onderzoek in het riool. Met deze camera speurt één van onze medewerkers het riool af naar lekken, barsten of scheuren.

Meer werkzaamheden

Garanties

Als rioleringsbedrijf zijn wij constant aan het ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat wij resultaten van een hoog kwaliteitsniveau blijven bieden.
Wij zijn lid van brancheorganisatie UNETO VNI. Schakelt u onze hulp in, dan mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn.

Wij zijn VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij volgens de ARBO-normen werken. Dit vermindert ongevallen op de werkvloer

Daarnaast is Barendse opgenomen in het erkenningsregister InstallQ en STERKIN. Dit houdt in dat wij voldoende vakbekwaamheid hebben.

Naast vakbekwaamheid beschikken wij ook over de juiste en veilige werkkleding die nodig is bij het aanleggen van rioleringen.

U krijgt bij ons 12 maanden garantie op onze afwerking.

Duurzaamheid

Milieuvriendelijk rioleringsbedrijf

Binnen ons rioleringsbedrijf speelt duurzaamheid een centrale rol. Daarom is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. We recyclen, we scheiden al het afval dat we produceren en we werken met groene producten en materialen.

Barendse is veel meer dan een rioleringsbedrijf. Wij hebben ook een grote expertise op het gebied van duurzaamheid. U krijgt bij ons gericht advies over de juiste aankoop voor het klimaat. Neem contact met ons op en wij helpen u met plezier.

FAQ

Wat doet de riolering eigenlijk?

Het riool bestaat uit een grote verzameling van buizen, putten, pompen en duikers. Deze zijn nodig om het afvalwater naar een rioolverzuiveringsinstallatie te brengen.

Het afvalwater is afkomstig uit de afvoeren in huis, zoals de gootsteen, de vaatwasser, het toilet en de douche.

Om het water opnieuw te kunnen gebruiken, moet het water eerst gereinigd worden. Dat doet een rioolverzuiveringsinstallatie. Voordat het daar terecht komt, moet het afvalwater eerst verzameld en getransporteerd worden. En dat doet het riool.

Wat doet Barendse aan duurzaamheid en het milieu?

Van alles! Het milieu is voor ons ontzettend belangrijk. Zo scheiden wij al ons afval, installeren wij de duurzaamste producten en materialen. Wij dragen met alle liefde ons groene steentje bij.

Wat doet Barendse nog meer in Oegstgeest?

Naast rioleringswerk verrichten wij nog andere werkzaamheden, zoals:

 • Het vervangen van uw cv-ketel.
 • Radiatoren vervangen
 • Water – en gasleidingen aanleggen
 • Dakbedekken
 • Renovatie van daken
 • Badkamerrenovatie

Als ik mijn badkamer wil laten verbouwen, kan ik dan ook Barendse bellen?

Ja, dat kan. Barendse renoveert ook badkamers en toiletten.

Het stinkt naar riool in mijn huis in Oegstgeest. Kan het zijn dat mijn riool kapot is?

Dat is is inderdaad een mogelijkheid, maak een afspraak via 071 – 5 233 239 met één van onze medewerkers. En ze komen kijken wat er bij u aan de hand is.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen