• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Heeft uw riool onderhoud nodig of wilt u nieuwe riolering aan laten leggen en woont u in Voorschoten? Bij loodgietersbedrijf Barendse kunt u terecht voor diverse rioleringswerkzaamheden. Wij leggen uw riool bijvoorbeeld aan of onderhouden uw riool.

Barendse werkt altijd op de meest duurzame manier. Dat houdt in dat we met milieuvriendelijk materialen werken, al ons afval scheiden en recyclen. Bij Barendse kiest u voor de perfecte combinatie van kwaliteit en duurzaamheid. Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Elke dag zijn we actief in de omgeving van Oegstgeest, Zoetermeer, Den Haag, Leiden, Woerden, Gouda en Leiderdorp.

Waarom

Geniet van de voordelen van Barendse

Volledige ontzorging
Bij ons staan kwaliteit en volledige ontzorging voorop. De loodgieter houdt exact bij welke werkzaamheden hij heeft uitgevoerd. Als u de volgende keer contact met ons heeft, weten wij daarom precies wat er speelt.

Persoonlijke communicatie
Barendse kiest voor een persoonlijke benadering. Wij zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden of om u advies te geven. Wij gaan een langdurige relatie met u aan, of u nu een particulier bent of de directeur van een groot bedrijf.

Een transparant bedrijf
Wij zijn een transparant bedrijf dat duidelijke afspraken met u maakt. U hoeft bovendien nooit speciale verzekeringen af te sluiten. Bij Barendse zijn er geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Onze algemene voorwaarden zijn afkomstig van de Nederlandse brancheorganisatie.

Milieuvriendelijk
Barendse is een duurzaam en groen bedrijf. Het duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie.
We werken met groene materialen & producten en we scheiden het afval. Puin, kit, verf, bitumen en papier worden allemaal apart gehouden. Diverse erkende afvalverwerkers handelen het afval af en verwerken het op een verantwoorde manier.

Vakbekwaam
De medewerkers van Barendse hebben veel ervaring en zijn vakbekwaam. Al ons personeel is in het bezit van een VCA-certificaat en heeft een passende opleiding.

Gecertificeerd en erkend
Wij hebben een VCA-certificaat. Dat betekent dat wij volgens de ARBO-normen werken. Zo wordt de kans op ongevallen op de werkvloer verminderd.
Barendse is daarnaast opgenomen in het erkenningsregister InstallQ en STERKIN, omdat wij over voldoende vakbekwaamheid beschikken.

Naast vakbekwaamheid hebben wij ook de juiste en veilige werkuitrusting die nodig is bij het aanleggen van rioleringen.

De meest geavanceerde technieken
Wij zijn ons constant aan het ontwikkelen als rioleringsbedrijf. Dit zorgt ervoor dat wij werk van een hoog kwaliteitsniveau afleveren.
Barendse is lid van brancheorganisatie UNETO VNI. Als u onze hulp inschakelt, heeft u de garantie dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn.

Ruim 50 jaar actief
In 1961 is Barendse als familiebedrijf begonnen. Wij hebben dus ruim 50 jaar ervaring op het gebied van rioleringen. Tegenwoordig werkt al de derde generatie met plezier bij het bedrijf.

Kleine en grote klussen
Barendse voert alle werkzaamheden aan het riool graag voor u uit. Van lekkage tot het geheel vervangen van de riolering.

Werkzaamheden

lekkage aan riool oplossen

Lekkages aan uw riool verhelpen

Een lek aan uw riool is vervelend. Het is vaak lastig om te zien waar het lek precies zit. Loodgietersbedrijf Barendse ontdekt snel waar een lek zich bevindt en repareert uw riool direct.

Stankklachten onderzoeken

Heeft u last van rioolstank in uw huis? Rioolstank is een vieze indringende geur die u het liefst meteen uit uw huis verjaagt. De oorzaak is meestal slechte ontluchting of lekkage van het riool. Wij zoeken uit waar de stankklachten precies vandaan komen en we zorgen ervoor dat de vieze geur zo snel mogelijk verdwijnt.

Verhelpen van verstoppingen

Is uw riool verstopt? Een verstopt riool is erg vervelend. Barendse is 24 uur per dag bereikbaar. Wij hebben ons eigen professionele rioolontstoppingsapparatuur, waardoor de verstopping van uw riool in een mum van tijd is verholpen.

Cameraonderzoek in uw riool

Soms biedt het ontstoppen van het riool geen oplossing. In dat geval voeren één van onze loodgieters een cameraonderzoek uit. Met het cameraonderzoek wordt snel nagegaan of uw riolering scheuren, barsten en lekken vertoont.

Riolering en standleidingen vernieuwen

Zijn er gebreken aan uw riolering en wilt u de riolering en standleidingen laten vervangen? Loodgietersbedrijf Barendse verwijdert uw bestaande riool en vervangt deze door nieuwe rioolbuizen. We kunnen uw hele riool vervangen, of slechts een deel.

Grond riolering vervangen

Uw grondriolering vervangen

Laat uw grondriolering vervangen door een specialist, want dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Onze loodgieters hebben veel ervaring met het vervangen van grondrioleringen. Als u uw grondriolering laten vervangen, bent u bij Barendse aan het juiste adres.

ieuwe riolering aanleggen

Nieuwe riolering aanleggen

Wij leggen ook een gloednieuwe riolering voor u aan. Een nieuwe riolering aanleggen is mogelijk in uw huis en in uw tuin. Installatiebedrijf Barendse voert alles met professionele apparatuur uit en regelt alles op korte termijn.

Meer werkzaamheden

Garanties

Voor een leek zijn werkzaamheden aan het riool bijna onmogelijk te verrichten. Wilt u zeker weten dat de werkzaamheden goed en efficiënt uitgevoerd worden? Kies dan voor een professional. Barendse is een professioneel installatiebedrijf met veel ervaring op het gebied van riolering.

We beschikken over de juiste apparatuur om alle werkzaamheden aan uw riool naar behoren uit te voeren. Een voorbeeld is rioolontstoppingsapparatuur en apparatuur voor cameraonderzoeken.

Bij Barendse krijgt u maar liefst 24 maanden garantie op werkzaamheden en materialen.

Barendse is een gecertificeerd en erkend loodgietersbedrijf.

Wij zijn in het bezit van certificaten en erkenning. Zo zijn wij bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat we volgens de ARBO-normen werken. Dit vermindert de kans op ongelukken tijdens het werken. Barendse in ook opgenomen in het erkenningregister InstallQ en Sterkin. Dat betekent dat we voldoende deskundigheid hebben op het gebied van installatie. We beschikken bovendien over de juiste en veilige werkkleding die nodig is bij een riolering aanleggen.

Duurzaamheid

Duurzaam en groen

In ons rioleringsbedrijf is het milieu van groot belang. We werken daarom op een duurzame manier. Dat betekent dat we met ‘groene’ materialen werken. Bovendien recyclen we. Al ons afval wordt gescheiden. Bijvoorbeeld metaal, papier, stenen, verf en kit. Het afval brengen we naar verschillende afvalverwerkers. Daar wordt het afval op een verantwoorde manier verwerkt.

FAQ

Wat gebeurt er als mijn riool verstopt is?

Als uw riool verstopt is, loopt het water niet goed weg. Dit merkt u doordat de wasbak, de toiletpot en/of het doucheputje vol met water blijven staan. Soms ontstaat er ook een nare stank.

Mijn riool is verstopt. Wat moet ik doen?

Neem contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de verstopping aan uw riool te verwijderen. We raden u aan om tot die tijd zo weinig mogelijk gebruik van het riool te maken.

Werken jullie op een natuurvriendelijke manier?

Jazeker, want wij scheiden al het afval wat we produceren. Bovendien doen we aan recycling en werken we met de duurzaamste producten en materialen.

Kan ik jullie ook inschakelen bij andere loodgieters klussen?

Ja, behalve het onderhoud en het aanleggen van rioleringen voert Barendse ook deze loodgieters klussen uit:

 • Diverse type boilers plaatsen en vervangen
 • Onderzoek doen naar lekkages
 • Uw CV-ketel onderhouden
 • Gas- en waterleidingen aanleggen
 • Kranen inspecteren, vervangen en repareren
 • Mechanische ventilatie onderhouden

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen