• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Heeft uw toilet een opknapbeurt nodig? Of een complete renovatie? Schakel Barendse in voor uw toilet renovatie! We nemen alles onder handen, van toilet en fonteintje tot het tegelwerk. Dit doen we met oog voor de toekomst en ons leefmilieu!

Nieuw sanitair zoekt u uit in de showroom van één van onze leveranciers. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Waarom

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de renovatie van uw toilet in Oegstgeest? Dan is Barendse een slimme keuze. Wij zijn werkzaam in Oegstgeest. Hieronder vindt u nog meer redenen om te kiezen voor Barendse:

Toilet renovatie op maat in Oegstgeest
Wij luisteren naar al uw wensen als het gaat om toilet renovatie. Wij maken uw verwachtingen te allen tijden waar. U zult versteld staan van het eindresultaat.

Vrijblijvend een gratis offerte
Bij Barendse vraagt u vrijblijvend een offerte aan voor een toilet renovatie in Oegstgeest. We vragen u naar uw wensen en zetten uw wensen om naar een mooi ontwerp. We maken een op maat gemaakte renovatieschets voor uw toilet renovatie zonder enige verplichtingen. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Samenwerking met diverse leveranciers
Wilt u veel keuze hebben op het gebied van sanitair? Bent u er nog niet helemaal uit wat voor sanitair of welke tegels u in uw toilet wilt? Barendse werkt samen met diverse leveranciers. Voor het uitzoeken van tegels en sanitair, neemt u een kijkje in één van de showrooms van onze leveranciers. Zij presenteren de mogelijkheden graag aan u.

Werkzaam aan de hand van de nieuwste technieken en technologieën
Wij werken alleen met de nieuwste technieken en technologieën. Wij zijn constant in ontwikkeling om u het allerbeste te bieden.

Transparante en heldere communicatie
Wij doen niet aan kleine letters of addertjes onder het gras. Al onze offertes zijn transparant en duidelijk. U heeft daarom ook geen speciale verzekering nodig. Wij hanteren alleen algemene voorwaarden die afkomstig zijn van de brancheorganisatie.

Bij Barendse betaalt u altijd vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen we slechts eenmaal een vast bedrag in rekening.

Garanties

Laat toilet werkzaamheden uitvoeren door een professional

Het toilet is een bijzondere, belangrijke ruimte in uw huis. Een toilet renovatie moet perfect gebeuren en vereist de vakbekwaamheid en kennis van een expert. Kies er daarom voor om uw toilet renovatie in Oegstgeest uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Barendse heeft diverse vakmannen in dienst die uw toilet renovatie graag uitvoeren.

Duidelijke afspraken met betrekking tot uw toilet renovatie
Voordat we met de toilet renovatie in Oegstgeest van start gaan, maken we eerst duidelijke afspraken met u. We nemen uw wensen door en we garanderen u dat uw toilet er precies zo uit komt te zien als u wilt.

Ervaren vakmannen voor uw toilet renovatie in Oegstgeest
De medewerkers van Barendse hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van toilet renovatie. Ze weten precies wat ze wel en niet moeten doen en welke materialen en gereedschappen ze moeten gebruiken.

Duurzaamheid voorop bij toiletrenovaties
Binnen ons installatiebedrijf speelt het milieu een centrale rol. Duurzaam ondernemen hebben we onderdeel gemaakt van onze bedrijfscultuur- en strategie. Dit blijkt onder meer uit de volgende onderdelen:

 • We werken met ‘groene’ producten en materialen. Denk hierbij zonneboilers, kleinere ketels en duurzame kranen.
 • We scheiden al het afval dat we produceren. Van puin tot metaal, van papier tot bitumen, van kit tot verf. Alle afvalstromen worden via diverse afvalverwerkers op een verantwoorde manier verwerkt.

Kwaliteitswerk
Wanneer u onze hulp inschakelt, mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. Wij kopen alleen materiaal in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn altijd materialen van A-kwaliteit.

Erkend en gecertificeerd bedrijf voor uw toilet renovatie in Oegstgeest
Barendse is een erkend bedrijf met de nodige certificaten in het bezit:

 • VCA* certificaat
 • Kiwa

Wij werken volgens de geldende ARBO-normen en onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • InstallQ. Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om een toilet renovatie naar behoren uit te voeren.
 • Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
Duurzaamheid

Duurzame, groene onderneming

Het milieu is een speerpunt van ons bedrijf. Wij hebben duurzaam ondernemen onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. We werken met groene materialen en producten en we scheiden afval. Metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit houden wij van elkaar gescheiden.

Een aantal erkende afvalverwerkers zorgen voor een juiste afhandeling van de afvalstroom en verwerken het afval op een verantwoorde manier.

FAQ

Welke soorten toiletten bestaan er allemaal?

Er zijn globaal twee verschillende soorten toiletten die u bij uw toilet renovatie aan kunt schaffen. Staande toiletten en hangende toiletten.

Staand toilet
Een staand toilet monteren we op de grond. Dit wordt ook wel de klassieke toiletpot genoemd. Dit model is al heel lang in Nederland in gebruik. Het waterreservoir vormt meestal één geheel met de toiletpot. De toiletpot heeft een uitgang aan de onderkant of aan de achterkant. Dit hangt af van de grootte van de toiletruimte en van het toilet zelf.

Hangend toilet
Bij een hangend toilet zit het waterreservoir achter een wand. Deze is hierdoor niet zichtbaar. Het toilet hangt aan de wand. Doordat de vloer van een hangend toilet vrij is, is deze goed schoon te maken.

Wat zijn een diepspoeltoilet en een vlakspoeltoilet?

Diepspoeltoilet
Een diepspoeltoilet heeft een trechtervormige bodem. Hierdoor valt de ontlasting meteen in het water. Voordeel van een diepspoeltoilet is dat de wc pot schoner blijft en dat er minder geuren vrijkomen.

Vlakspoeltoilet
Een vlakspoeltoilet heeft een vlakke bodem. Hier blijft altijd wat water in achter. Als u een vlakspoeltoilet gebruikt, heeft u minder last van spetters. Dit model toilet is zeer geschikt voor de inspectie van ontlasting.

Wat zijn onmisbare accessoires voor in het toilet?

Wat u zeker toe moet voegen in uw gerenoveerde toilet zijn een wc-borstel, een wc-mat, een toiletrolhouder, een vuilnisbakje en een handdoekhaakje met handdoek.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen