• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Soms is het noodzakelijk om uw woning aan te laten passen als u comfortabel wilt blijven wonen. Bijvoorbeeld omdat u of een gezinslid niet alles meer kan door ouderdom, mindervaliditeit of een handicap. Installatiebedrijf Barendse Leiden heeft de afgelopen jaren vele woningen en panden aangepast.

Sinds 1994 voeren wij al woning aanpassingen uit voor de gemeente Leiden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woonomgeving en maken de woning aanpassingen voor u op maat. Zo kunt u in uw eigen woonomgeving beter mobiel blijven.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Wij helpen u om uw woning te vergroenen. Hierdoor wordt uw energierekening lager, want u verbruikt minder energie. U profiteert van een kostenbesparing en het is ook beter voor het milieu. Twee vliegen in één klap. U heeft ook een grote kans dat we een subsidie en/of een regeling voor u kunnen verzorgen.

Dagelijks verrichten we woning aanpassingen in Voorschoten, Den Haag, Leiderdorp, Leiden, Oegstgeest, Gouda en Woerden.

Waarom

Daarom kiest u voor Barendse Leiden

Voor huis aanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten in omgeving Leiden gaat u uiteraard naar Barendse Leiden. Bij ons kunt u terecht voor zowel grote als kleine woning aanpassingen. Bij al onze werkzaamheden op het gebied van woon aanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten maken wij gebruik van de nieuwste technieken.

Tijdens het gehele proces van woning aanpassingen, van aanvraag tot nazorg, garanderen wij voor volledige ontzorging. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, goed opgeleid en kwaliteit staat bij ons te allen tijde voorop. Meer weten over onze werkwijze? Bel met 071-5233239.

Wist u al dat de vergoeding van de gemeente voor woning aanpassingen is beëindigd? Wij geven u graag vrijblijvend advies en stellen, indien gewenst, een laagdrempelige prijs voor u op.

Duurzaamheid staat in ons bedrijf centraal. Als professional op het gebied van woningaanpassingen lopen wij hierin voorop: afvalscheiding, de juiste materialen, geminimaliseerde transportbeweging en recycling. Dit zijn allemaal onderdelen van onze bedrijfsvoering waar wij trots op zijn.

Werkzaamheden

wandhendels

Montage hulpmiddelen

Het monteren van douchestoeltjes, wandbeugels en verhoogde toiletpotten. Deze hulpmiddelen zijn onmisbaar voor gehandicapten, mindervaliden en ouderen die slecht ter been zijn.

Antislip douchevloer

Antislip douchevloeren

Het leggen van antislip douchevloeren. Dit vermindert de kans op een valpartij voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten in de badkamer.

Verwijderen Baden & Creëren Douchehoeken

Verwijderen baden & creëren couchehoeken

Het verwijderen van baden en het creëren van vlakke douchehoeken. Hierdoor kunnen ouderen, mindervaliden en gehandicapten zich gemakkelijker verplaatsen in de badkamer.

Oprit plaatsen

Plaatsen van opritten

Het plaatsen van opritten ten behoeve van rolstoelen en rollators. Zodat ouderen, mindervaliden en gehandicapten zich vrijer kunnen bewegen met rolstoel of rollator.

eenhendelmengkraan

Aanbrengen eenhendelmengkranen

Het aanbrengen van eenhendelmengkranen. Onmisbaar voor mensen met artrose of reuma omdat ze met één beweging te bedienen zijn.

Meer werkzaamheden

Garanties

Waarom laat u woning aanpassingen uitvoeren door een professional?

U heeft uiteraard specifieke wensen op het gebied van woning aanpassingen. Die wensen zijn voor een amateur vaak niet of niet volledig uit te voeren. Barendse past uw woning wel aan op de manier die u wilt.

Een professionele medewerker van Barendse Leiden heeft veel inlevingsvermogen en maakt al uw wensen voor uw huis aanpassingen waar. Wij nemen de tijd voor u en geven op een gerichte manier invulling aan uw verwachtingen.

Laat u uw werkzaamheden uitvoeren door een medewerker van Barendse Leiden, dan weet u ook zeker dat alles in één keer helemaal goed gaat. Wij maken van uw huis weer een fijn thuis. Dit doen we met de juiste gereedschappen en materialen.

Keurmerken

Installatiebedrijf Barendse Leiden geeft garantie op woning aanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten. U krijgt 24 maanden garantie op de producten die u afneemt voor huis aanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten.

Installatiebedrijf Barendse Leiden is een erkend en gecertificeerd bedrijf. Dit blijkt uit het feit dat het bedrijf in het bezit is van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

 • Barendse is aangesloten bij Techniek Nederland. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.Daarnaast is Barendse Leiden aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:
 • InstallQ. Barendse Leiden is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
 • Wij zijn partner van Thuiscomfort. Thuiscomfort biedt gerichte informatie over het aanpassen van huizen van senioren en mensen met een beperking. Samen vinden we altijd een comfortabele en passende oplossing voor uw specifieke situatie.

 

 

Duurzaamheid

De rol van duurzaamheid binnen Barendse

Het milieu is voor ons van groot belang. Daarom doen we aan duurzaam ondernemen. Waar bestaat het duurzaam ondernemen uit?

 • We werken met duurzame producten en materialen.
 • Al het afval wat we produceren, scheiden we ook. Van papier tot metaal en van bitumen tot verf. Geselecteerde afvalverwerkers recyclen de afvalstromen op een verantwoorde manier.

Barendse doet veel meer dan alleen woningaanpassingen. Wij adviseren u omtrent de meest duurzame aankoop. Neem contact met ons op en u krijgt gericht advies.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang gratis een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen