• Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Wij zijn 24/7 bereikbaar 071 - 5 233 239

Is het voor uw of een gezinslid nodig dat de woning aangepast moet worden, vanwege een handicap of ouderdom? Barendse zorgt ervoor dat de woning wordt aangepast aan uw behoeften, zodat u mobiel blijft in uw eigen woning. Deze aanpassingen doen we met oog voor de toekomst en ons leefmilieu! 

Wij geven u graag advies over alle mogelijke woonaanpassingen in Oegstgeest.

Waarom

U heeft uiteraard specifieke wensen als het gaat om woningaanpassingen in Oegstgeest. Barendse past uw woning naar uw wensen en behoeften aan. Een professionele medewerker van Barendse heeft veel inlevingsvermogen een maakt al uw wensen waar. Wij nemen de tijd voor- en geven u gericht advies.

Laat uw werkzaamheden in Oegstgeest uitvoeren door Barendse, dan weet u zeker dat alles in één keer goed gaat. Wij maken van uw huis een fijn en toegankelijk thuis.

U krijgt ook nog eens 24 maanden garantie op onze afwerking.

Voor huis aanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten in Oegstgeest en omgeving, neemt u contact op met Barendse. Wij nemen zowel grote als kleine klussen aan.

Bij al onze werkzaamheden op het gebied van woonaanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten in Oegstgeest, gebruiken wij de nieuwste technieken en technologieën. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam, goed opgeleid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Meer weten over onze werkwijze, bel ons via 071 – 5 233 239.

Werkzaamheden

wandhendels

Het monteren van hulpmiddelen

Wij monteren douchestoeltjes, wandbeugels en verhoogde toiletpotten. Deze hulpmiddelen zijn onmisbaar voor gehandicapten, mindervaliden en ouderen die slecht ter been zijn.

Het monteren van trapliften

Komt u niet meer zelfstandig de trap op? Laat dan een traplift plaatsen door Barendse. De traplift wordt bij de trap geplaatst. Het is een stoeltje waar u op gaat zitten en die u naar boven of beneden brengt. Het stoeltje is inklapbaar, zodat andere huisbewoners wel de trap kunnen gebruiken.

Antislip douchevloer

Antislip douchevloeren

Antislip douchevloeren verminderen de kans op valpartijen in de badkamer voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten.

douche monteren

Verwijderen van baden en het creëren van douchehoeken

Een bad is vaak gevaarlijk voor mensen die slecht ter been zijn, de kans op uitglijden is groot. Barendse verwijdert het bad en maakt er een mooie douchehoek van in Oegstgeest. Mensen die permanent in een rolstoel zitten, zijn beweeglijker in hun badkamer.

Oprit plaatsen

Plaatsen van opritten

Ouderen, mindervaliden en gehandicapten kunnen zich met hun rolstoel of rollator gemakkelijker verplaatsen door middel van opritten.

eenhendelmengkraan

Aanbrengen van éénhendelmengkranen

Deze bedien je met één beweging, daarom is een éénhendelmengkraan onmisbaar voor iemand reuma of artrose.

Timmerwerken Leiderdorp

Verwijderen of verlagen van drempels

Zit u in een rolstoel en heeft u moeite met bewegen door uw huis vanwege de drempels? Laat ze verwijderen of verlagen door Barendse.

Meer werkzaamheden

Garanties

Barendse geeft altijd garantie op huis aanpassingen. U krijgt 24 maanden garantie op de afwerkingen van woningaanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten.

Installatiebedrijf Barendse is een erkend en gecertificeerd bedrijf. Dit blijkt uit het feit dat wij in het bezit zijn van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het certificaat houdt in dat wij volgens de geldende ARBO-normen werken. Onze medewerkers, producten en processen voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Techniek Nederland: dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • Stichting Erkenning Installatiebedrijven (InstallQ): Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
 • Wij zijn partner van Thuiscomfort. Thuiscomfort biedt gerichte informatie over het aanpassen van huizen van senioren en mensen met een beperking. Samen vinden we altijd een comfortabele en passende oplossing voor uw specifieke situatie.
Duurzaamheid

Binnen ons aanpassingsbedrijf speelt duurzaamheid een centrale rol. Daarom is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. We recyclen, we scheiden al het afval dat we produceren en we werken met ‘groene’ producten en materialen.

Barendse is veel meer dan een aanpassingsbedrijf. Wij hebben ook een grote expertise op het gebied van duurzaamheid. U krijgt bij ons gericht advies over de juiste aankoop voor het klimaat. Neem contact met ons op en wij helpen u met plezier.

FAQ

Wat zijn woningaanpassingen?

Woning aanpassingen zijn aanpassingen in en buiten huis, die het mogelijk maken voor u om zelfstandig in uw huis te blijven wonen. Huisaanpassingen zijn zeer geschikt voor mensen die zich door ouderdom, ziekte of handicap niet meer vrij kunnen bewegen in hun eigen huis. Huis aanpassingen zorgen voor meer vrijheid en zelfstandigheid.

Wat valt er onder woningaanpassingen?

Huisaanpassingen bestaan vaak uit het aanpassen van de badkamer, het toilet en de keuken. Barendse monteert onder andere douchestoeltjes, wandbeugels en verhoogde toiletpotten. Wij creëren ook vlakke douchehoeken, brengen éénhendelmengkranen aan en leggen antislip vloertegels.

Voor wie zijn woonaanpassingen?

Woningaanpassingen zijn geschikt voor mensen die door ziekte, handicap of ouderdom niet meer de mogelijkheid hebben zich zelfstandig te bewegen in hun eigen woonomgeving.

Worden woningaanpassingen duurzaam uitgevoerd?

Woningaanpassingen doen we altijd zo duurzaam mogelijk. Binnen ons installatiebedrijf speelt het milieu een centrale rol. Duurzaam ondernemen hebben we onderdeel gemaakt van onze bedrijfscultuur- en strategie. Dit blijkt onder meer uit de volgende onderdelen:

 • We werken met ‘groene’ producten en materialen. Denk hierbij zonneboilers, kleinere ketels en duurzame kranen.
 • We scheiden al het afval dat we produceren. Van puin tot metaal, van papier tot bitumen, van kit tot verf. Alle afvalstromen worden via diverse afvalverwerkers op een verantwoorde manier verwerkt.

Wij geven u graag uitgebreid advies over onze zorgaanpassingen. Voor vrijblijvend advies of een gratis offerte, belt u met 071 – 5 233 239.

Ontvang een op maat gemaakte Offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend


Offerte aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer:

071 - 5 233 239


Daarom Barendse Leiden

 • Familiebedrijf Sinds 1961
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Ontvang een op maat gemaakte offerte

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

offerte aanvragen